Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Hello mindenkinek a rádiótecnika ujság 2006.06 ill.2006.07 számai kellenének ha valakinek megvan feltudná tenni elöre is köszönöm fontoss lenne!
Nekem +vanak, de nincs szkennerem .
Ha konkrét kapcsolás érdekel belőle, akkor le tudom fényképezni, vagy berajzolni nyáktervező programmal és felrakni.
Örülök hogy tudsz segíteni.Volt bennük egy 100 voltos erösítő rajz annak kellene a táp illetve a végfok beültetése ha feltudnád rakni megköszönném elöre is köszi!
Köszi Sépen mindenkinek föleg neked Sebi thx.
Sziasztok!
Szükségem lenne a Rádiótechnika 2007/10 és 2007/11-es számára. Előre is köszönöm!
Hát, a modik lehet nem örülnének neki ha feltöltenéd.
Esetleg elküldöd e-mail-be? 6cgyeda@gmail.com Bár még arra is jó nagy.
Elvileg elment. Nézd meg, hogy jó-e, és ha igen, akkor megy a másik is.
Nah, megjött a másik is.
Köszönöm szépen hogy elküldted!
Szervusztok! Valakinek megvan a Rádiótechnika évkönyv 2009-es számából a sugárzásdetektor kapcsolása és beültetése? ha valaki meglelné és feltenné(vagy elküldené), az nagyon jó lenne...
Segítségeteket előre is köszönöm! Üdvözlettel: Hurka
Sziasztok!
Volt egy oldal, ahonnan komplett RT évkönyveket lehetett letölteni, azt hiszem djvu formátumban, de most nem találom. Tud valaki segíteni?
Nagyjából mindenhonnan leszedették. Most nem hiszem, hogy bárhol is fent merte volna valaki hagyni.
A bánatba! Pedig még le is akartam menteni régebben
az összeset, hogy meglegyen. Erről lemaradtam.
Ha érdekelnek az újságok,évkönyvek cd-én megvannak.
Privátban megegyezhetünk!Írd meg mire van szükséged!
Tisztelt fórumozók.
Keresem a Rádiótechnika újságot 2008/5-től a 2008/12 számáig. Aki tud segíteni annak nagyon megköszönném.
Helló én keresném a RádióTechnika egy oylan számát 1985-89 között amiben vagy egy olyan nevezetű cikk hogy "120W-os erősítő" és őrülnék ha valaki feltudná nekem tölteni a kapcsolást meg a nyákrajzok előre is köszönet
Sziasztok!
A Rádiotechnika 2004/1-2 számát keresem, ha valakinek meglenne és fel tudná valahova tölteni, vagy elküldeni, megköszönném. Ebböl is Az automata akkutöltő savas ólomgél akkumulátorokhoz c. cikk érdekelne Üdv
Nekem ez egy 50 megás pdf-ben van benne, hogyan tudok elküldeni, elmenteni csak a kiválasztott oldalakat?
A PDFCreatorral nyomtasd ki csak az adott oldalakat egy új pdf fájlba.
Hello, nekem is pontosan ez kellene (sugárzásdetektor a 2009-es RT évkönyvből), ha valaki el tudná küldeni, megköszönném...
Üdv! Nekem a Rádiótechnika 2009/06-os számából a házimozi rendszer építéses cikk kellene.
Hello!
Valaki tud nekem küldeni egy RT-2005 öt, vagy megmondani, hogy honnan tölthetem le a pdf-et? Én sajna sehol sem találtam . 1000hálám. Üdv.
Az RT2005.teljes évfolyam:67,1Mb.Ha megy a -mailedre,el tudom küldeni.
Üdv:gkari Az remek lenne!! Légyszíves akkor küldd el, de ne a profilban lévő címemre, mindjárt megy a privi. Sok sok hálám |
Bejelentkezés
Hirdetés |