Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » IR távkapcsoló átépítés
Lapozás: OK   1 / 1
(#) pinkova hozzászólása Ápr 2, 2009 /

Üdvözletem a csapatnak! Szeretném a segítségeteket kérni egy elkallódott távkapcsoló pótlására. Egy olasz gyártású tv távkapcsoló helyettesítését szeretném megoldani úgy hogy a komplett IR vevő részt cserélni a TV-ben. A készülék tipusa Waltham TVC20MH120 (hipersávos+kábeltuner). Maga a tv tökéletesen működik, DE költözés miatt újra kellene hangolni a tunert. És itt jön a probléma! Csak a távkapcsolóval lehetne ezt megtenni, ami ugye nem megy. Próbáltam már többféle URC-t, de csak részleges a működésük, pont a hangolás, illetve a mentés nem működik rajtuk. Ha lenne valakinek használható ötlete, akár a táv pótlására, akár a készülék behangolására, köszönettel venném .
(#) Cavalier válasza pinkova hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Kérdezd/nézd meg a hqvideo.hu alatt, nekem is onnan lett távirányítóm a lomis tévémhez, 900Ft volt.
(#) pinkova válasza Cavalier hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Nincs tipushozvaló !Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy csak a név változik, de a bele(chassis) valamilen egyéb készüléké.ezért is nehéz beszerezni a megfelelő kapcsolót. Én egyébként arra gondoltam, másik, hasontó programozású tv-nek a távkapcsolója plussz a tv vevőrész csere. Talán láma volna a gondolata is?
(#) Action2K válasza pinkova hozzászólására (») Ápr 2, 2009 / 4

Szia! Ez az infra vevőrész csere szerintem halott dolog, ha meg talán menne is, jóval drágább mintha vennél az ócskásnál egy mechanikahibás, de jó tunerrel és távval rendelkező videót. Azon bekeresed a csatornákat, AV-n meg átviszed a TV-re. 1-2 ezerért biztos találni ilyen videót, ha épp valaki nem dob ki ilyet az ismeretségi körödben. Persze a jó mechanikás is használható
Ha a sasszin leolvasod a típusát, talán abból visszafejthető, hogy milyen táv kell neki. Ha nem kapsz hozzá, marad az első verzióm.
(#) Cavalier válasza pinkova hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Nekem is valami általános távirányító lett hozzá, de megy vele minden funkció. Kérdezted már őket? Lehet, hogy tudnak segíteni, a sasszi szám fog kelleni.
(#) pinkova válasza Cavalier hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Hmm.. Kimondottan kérdezni nem kérdeztem, csak a tipusok alapján néztem a honlapon.
(#) ha6pc hozzászólása Ápr 3, 2009 /

Rémlik valami távirányítós iparos.
Pálmester szervize,vagy "palmester.hu" ilyesmi oldal...
(#) gabiszaki hozzászólása Ápr 3, 2009 /

Sziasztok hobbisok,uj vagyok a lapon.Tapasztalataim szerint az ir vev cseréje nem megoldás.A vezérlö procihoz kell távot keresned.Az a proci benne van vagy 100 tipusba.
(#) Tomi111 hozzászólása Ápr 3, 2009 /

Üdv!

Szerintem sem megoldás az IR-vevő cseréje. A csak veszi a jelet, erösíti. A proci dolgozza fel.

Üdv!
(#) pinkova válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Sziasztok! Köszönöm a segítségeteket, a pontokat Action2K-nak ajánlottam fel, habár úgy tűnik hogy nem lessz átépítés.
(#) Action2K válasza pinkova hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Szívesen! Én pedig a pontokat köszönöm.
(#) arti válasza pinkova hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Én meg a "HANGSZÓRÓ ÉS TÁVIRÁNYÍTÓ SZAKÜZLET. Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 41."-et ajánlom.

(#) Tetye válasza arti hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

itt a webjük
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem