Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi
Ez a fuvar csak egyszer vagy 2x i alkalom :yes: Sajnos.. Az sajnos nem toroid valami mechanika van alatta csak nem nem fotóztam le ![]() Apám már látta a jó dolgokat válasza.. "fel ne vidd mert leszakad az emelet" ![]() Az a szilárdtest relé jó dolog! A tirisztor vagy tirak orosz benne :yes:
Ha ez így megy nálad, akkor én is küldök egy fenyegetést. :boxer:
![]()
A kw feliratu az egy teljesitmény mérő méghozzá szép nagy méréshatárral.Mibe volt az?Valamiféle erőműben?
Helló!
Hogy tudnám egy fájlba szkennelni egy jópár oldalas dokumentumot? Kellene valami program, ami pdf-be vagy hasonlóba menti el a beszkennelt oldalakat. Ez hogy működik? Egyenként kell beszkennelnem és utána egyesíteni, vagy van olyan program, ami kezeli a szkennert és utána egybe menti el? Elég fontos lenne, mert vasárnap vissza kell adnom a cuccokat és addig meg kellene csinálni. Oldalanként beszkennelni meg elég fárasztó. Meg nincs is egybe.
Szia! Ha nem lapadagolós a szkennered, akkor egyenként kell, meg akkor is, ha összefűzött könyved van.
Utánna már sokféle progi van, amikkel egyetlen állománnyá rakhatod.
nekem egy olyan progi kellene, ami nem képekből rakja össze, hanem kezeli a szkennert és csak tennem kell bele a lapokat és olvassa befelé egymás után. most próbálkozok az office-os képolvasóval. Elvileg tud több oldalt is egymás után. Mindjárt ki is derül.
Az én szenneremhez adott program is kezeli amit szeretnél (lapcsere-gombnyomás, lapcsere-gombnyomás...), de az is csak képenként menti le.
Tud valaki valamit a HEStore-ról, egész nap próbálom őket elérni, de se kép se hang
![]()
Kösz. Már szedem lefelé. majd meglátom, hogy miként remekel. Régebben használtam már, de úgy látszik elfelejtetem már, hogy mit is tud.
![]()
Úristen! Malamelyik moderátor rendesen eintézte a komát!
![]()
A főnök volt.
![]()
Jól tette.Tényleg nem túl kifizetódő beugatni egy Moderátornak.
![]()
Érdekes, ezt a stílust újoncoknál látom, ott sem sokáig. Az illető NEM újonc. Meglepő!
Az igaz, hogy nem ujonc, 1,5 éve tag, de azzal a 25 hozzászólással még igencsak zöldfülűnek számít.
Szamóca: igen? Akkor is megérdemelte!
És én a 7 hónap alatti 975-tel?
![]() ![]()
Lehet,hogy csak rossz lábbal kelt fel.
![]() Esetleg az asszony is beszólt neki ezért esett szegény Topi-nak. ![]()
Ez jó lesz? Bővebben: Link
Az jobb volt, amit privátban küldtél. A röhögés "üdítő"!
![]()
És egyes tudósok szerint egészséges is! Húúú akkor ez:
![]() ![]() Mellesleg a válaszod sem volt semmi.
Nem tudom, de én igyekszem nem nekiesni a másiknak, ha bal lábbal kelek fel. Nem mondom, hogy mindig sikerül, de igyekszem. A barátaim sokszor kihoznak a letargiából. Milyen jó, is hogy vannak!
![]()
Igyekszik kitenni magáért az ember!
![]() ![]()
Éljen a liberalizmus!
Bővebben: Link
Miért ne dolgozna? Hétvégén is van nyitva posta csak kézbesítés nincs.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |