Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát, nincsenek már messze hidd el.....
Sziasztok!
Egy infós kérdés.. switch-el lehet-e netet megosztani? Routerrel tudom, hogy lehet, de routerem nincs, viszont switch-em az van...
Engem meg érdekel mindkét világ, digitális, analóg szintén.
Bár programozni nagyon szeretnék csak sajnos nem tudok. üdv
Mindenki tud programozni max nem érti meg a gép, hogy mit akar .
(Sokszor vagyok vele én is így, de azért a kalapács mindig megoldja a helyzetet, mi lesz itt, ha a gépeknek szabad akarata lesz?). Switch-el pl adsl-t biztosan meg lehet osztani, ha olyan. Milyen fajta az a kütyü?
Mindjárt megnézem. T-online-nál vagyunk előfizetve.
Switch: Edimax ES-3108P A következő áll a dobozán: All RJ-45 ports support auto-MDI/MDI-X function Support half-duplex and full-duplex Support auto negotiation Full wire speed on every ports desktop size and wall mountable extrenel power supply plug and play FCC Class B, CE mark
Éljen! Még egy csaj, pardon asszony a fórumon! A lámpagyűjtők topicot nyitotta ma! a zárolt helyébe jó lesz!
Ha T-onlányos kábelneted van akkor azt több mint valószítű hogy nem tudod switch-el megosztani.
Én is evvel a mókával szórakoztam kb. 3 éve még haveromnál mikor 10Mb-s netje volt
Az nagy kár...
Mert kaptam egy gépet barátomtól, akinek már nem kell, csak winchester kell bele és megcsináltam volna úgy, hogy kevesebbet fogyasszon mint 100W, letöltőgépnek... Csak ugye venni kell winchestert, meg akkor már routert is kellene, így viszont már nem biztos, hogy megéri megvenni ezeket és bajlódani velük...
Lehet megosztani a netet switch-csel, de mindenképpen kell hozzá net szerver, ami lehet egy router is.
Sziasztok!
Gondoltam leírok egy ma délután folytatott beszélgetést. A fazon a "semmiből" került elő... A szöveget egyszerűen csak bemásolom! XY: http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_7453.html Hello ebben a pc távirányitós kapcsolásban, ha nem 100n, hanem 100u ros kondi jó? meg még az, a kérdésem, hogy, elko is jó oda? Én: Szia! Kérdezed meg ott, mindenkinek hasznára válik! XY: persze, tudom hogy joljön mindenkinek, de nekem már izzik a pákám, és nemakarom, hogy még 3 órát kelljen izzania, amugy, már annyit találtam, hogy elko is jó, meg egy olyat is láttam, hogy 1ľF kondit dobtak bele, na akkor mostmár asszem, csak egy 5.1v os zenert kell keresnem. azért köszi Én: Miből gondolod, hogy tőlem hamarabb kapsz helyes választ? XY: nem gondoltam, csak reméltem, hogy hátha tudsz segiteni , mert te éppen az oldalom voltál amikor néztem. Kérdezem én, miért pont én?! És a leírtak után, hát nem lett volna egyszerűbb a fórumba írni? Idézet: „miért pont én?!” :nevetes1:
Még életemben nem jártam a topicban, mégis hol járt, ahol látott engem, majd ezt a kérdést teszi fel? Lehet már nagyon le vagyok fáradva a kerti melótól... Elástam a nyuszitojást, hátha kikel! :hehe:
Idézet: „Kérdezem én, miért pont én?!” Mások is kapnak ám ilyeneket.
Nekem is volt már ilyen nem is egyszer. Elég gyakran megtalálnak... de miért?
Most látom van valami új bigyó az azonosítón. Nekem 11,39%.
Idézet: „Elég gyakran megtalálnak... de miért?” Mert nagyon nagy az Isten állatkertje...túl nagy... ja és túl alacsony a kerítés is
Pedig én képes vagyok 100%-os aktivitást is elérni két helyen! Pakson és az ágyban!
Amúgy mit jelent ez az aktivitás? szerk.: ez lenne az, ami figyeli, mennyi időt töltünk az oldalon?
Gondolom a napi hozzászólások számát veszi alapul.
Node mi az a %? Mi az az újítás? Nekem nincsen semmi %-om
Csakazértis írok egy hsz-t, hogy lássam nekem mennyi a százalékom.
Szerk.: 10,95%.
Még egy dolog... A nyuszinak nem ilyesfélén kéne hordani a bajszát? Vagy mi mögötte az a szürke "pöcök"
de mi ez az aktivitás? nekem csak 17,68 %-om van. Sajnos lekéstem az 1000. hozzászólásomat!
Akarod hogy eltüntessünk vagy 50-et? Csak hogy átélhesd a csodát.
Nekem több hozzászólásom van, mégis kevesebb. Lehet azt figyeli, hogy mikor reggeltél és hány hozzászólást írtál azóta vagy mit tudom én. Majd Topi biztos elárulja.
HeStore-on nyúl? Szakadok a röhögéstől csomag tartalma: nyúl, szőr. Valaki tud bővebb információt? Élettartam stb
|
Bejelentkezés
Hirdetés |