Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az a bajsza, csak olyan vékony, és hasonló a színe a "bőr" színéhez hogy a többit nem lehet észre venni!
Amúgy már ezt én is akartam kérdezni, de most néztem és úgy jöttem rá! Üdv
Indítványozom a moderátor kollégáknál, hogy a "Jön a NYÚL" szlogent cseréljük le "Itt a nyúl", vagy "Nyúlpörkölt" szlogenre! Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Nem,hogy mennétek locsolni
Van, van! Nem egyszer vetődött fel a kérdés. Én tudok Vandáról, bkatiról, zsezsáról, és Simpinéről. Aki tud még valakiről, egészítse ki a listát...
Szerk.: Laci ismeri zsezsát! További információkkal ő szolgál(hat)!
Nő tag, vagy csak női? Szeretnéd meglocsolni?
Egy Dani nevű ismerősöm állított be így a hölgyekhez húsvétkor: Robogómmal érkeztem, 30 métert fékeztem. Dani vagyok, igen laza! Locsoljak, vagy húzzak haza?!
Tűzoltóautóval, a részemről! Ti mivel?
Tyűűű, ennyi csaj már simán kipletykál minket! Kezdek félni, ezentúl meggondolom, mit írok le ide
Jópofa srác volt amúgy is, jól állt neki a hülyeség. Jót derültem én is.
Sziasztok!
Egy progit keresek amivel tudok csinálni egy 12 cm átmérőjű kört, ami fokonként be van osztva, 10 fokonként hosszabb jelölővel és számmal kiírva, 5 fokonként meg közepes jelölővel. Lényegében egy 360 as szögmérő kéne. Valami tipp? Boldog nyulat mindenkinek! Üdv.
Én biztosan CorelDraw-val vagy AitoCad-del csinálnám.
Tehát legyen boldog a nyulam? (De szívesen megrajzolom neked, ha ennyi a feladat.)
Gondoltam megcsinálom neked SP5-ben, erre kiderült, hogy max 99 "fokot" tud körben! Ez is úgy derült ki, hogy két osztás között nem szimetrikusan helyezkedett el az egyik osztás!
Üdv.!
Szerintem ez Front Designerrel megoldató.
Köszi nem kell, megcsinálom én. Van itthon Inventor, csak nem jutott eszembe hogy azzal is meg lehet csinálni.
Van az is, először azt nézegettem de nem találtam rá megoldást. Legalábbis egyszerűt.
Sziasztok!
Nincs valamelyikőtöknek egy szimulátor progija EMCO 5 CNC-re? Olyasmi kéne aminek bepötyögöm a G kódokat és kirajzolja, hogy merre megy a kés. Nagy segítség lenne nekem!
Azt nem tudom, hogy jó e hozzá, de úgy emlékszem a KCam mutatja, hogy mit, merre rajzol. Ha csak azért kell, hogy lásd mit alkottál ahhoz szerintem jó lesz.
Köszönöm, letesztelem. Nekem igazándiból csak esztergához kell, hogy megnézzem merre megy a kés, nem szed-e túl sok anyagot, etc...
Szia
Ez nekem nem fog összejönni... Hiába, no. Esztergályosnak születni kell!
Esztergályosnak tanulsz?
Ez ma már nagy szó mert szinte senki nem tanul annak, legalábbis errefelé... Jó dolog ha az ember meg tud ezt-azt csinálni Ezt onnan tudom hogy apám is Esztergályos ami nagyon sokszor jól jött már Üdv! Sok sikert hozzá!
Szép jó estét! Remélem mindenki jól kilocsolta magát!
Más: Ki kapott spam levelet a saját email fiókjáról? Én kaptam
Remélem, kitiltottad!
Én 10 éves korom óta nem locsolkodom. Elfecsérelt idő a mai elferdített népszokásokkal. Az egyik pénzt gyűjt, azért locsol, a másik reggel 8-kor már tök koki, a harmadik meg mindezt keveri, - úgy akar pénzt gyűjteni, hogy már tajt max...
Sziasztok!
"Azért kár hogy a régi szép dolgokból nem maradt meg semmi..." Ki mit kapott a Nyúl-tól?
Azért nem mondanám, hogy "semmi"! Csak ezt a "behányásos-pénzkoldulós" tranzakciót kerüljük. Ettől az ünnep még igenis szép! Sőt! Így szebb!
Nem maradt meg, semmi, mert sajnos teljesen elanyagiasult a társadalom. A hagyományok szépek, ha eredeti formájukban tartjuk meg őket! Inni máskor is lehet, a lányokat és asszonyokat tiszteljük meg azzal, hogy nem a pénzre és nem a piára megy ki a játék. Emellett elég sok ittas baleset történt megint. Most ilyenek miatt ne üljek autóba karácsonykor, húsvétkor?!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |