Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Erre mondják azt hogy NO COMMENT
Csak nehogy kapjunk a fejünkre Zsezsától
Itt a háttérbe már az esküvőt szervezed, mi?
Majd én énekelek az esküvőn.
Akkor ott lehet hogy válás lesz az esküvő helyett
Na megint témánál vagytok!
Akkor mindenkinek füldugót kell hozni magával. vagy nem kell szólni, hogy te énekelsz és árulni jópénzért a füldugót a helyszínen.
Ez ütős volt. Reméljük jobban énekel.
Szerk.: Tudományos értekezés zajlik. Sajnos már át lett helyezve.
Hajjaj ott lessz a család meg a Hobbielektronika is? Sokan leszünk
Persze. Majd Topi küld minden HE tagnak mail-es meghívót. Bérelni kell majd egy jó nagy csarnokot. Csak nem tudom ki fizeti majd ezt mindet.
Lehetséges ez vagy csak kamu mint a legtöbb szupervideó a youtubeon?
Bővebben: Link Idézet: „Vajon mi akadályoz meg abban, hogy észrevedd, a link gombot a válasz ablakban ?” Nem én mondtam, de mélyen egyetértek. Nem dísznek van ott az a **** gomb, használjuk már! -- kobold
A vendégeket vagy 6 Welcome drink-ell (ütős házipálinka) kell várni és utána olyan szép hangom lesz, hogy öröm lesz hallgatni.
A végösszeget ráterheljük Zenetomra . Akkor hogy lessz Zenetomné Zenezsezsa?
Idézet: „Akkor hogy lessz Zenetomné Zenezsezsa?” Ez jó volt!
Hali!
Pestiektől kérdezném, hogy a Hősök tere környékén hol lehet megállni, és mennyibe kerül a parkolás? Rendszeresen keresztülmegyünk Pesten, és az asszony folyton nyúz, hogy egyszer megállhatnánk szétnézni... Holnap lenne is rá időnk, ezért kérdezném... Köszönöm!
Hali!
Köszönöm szépen a gyors választ!
Huha elég nyelvtörő mindkettő és hosszú, mire leírom lemegy a nap, valami rövid kell: Zenené Zsezsa és így akár elég egy Z-t írnom, mint Zorró vagy bármi
Az esküvő, khm, hát igen, mekkora mák, hogy pont egy elektronikai oldalon vagyunk. A fény, a hang és egyéb más extra effekteket rátok bízom... lehet ügyeskedni minden ötlet érdekel...
Nocsak! Mégsem tűntél el tejesen? Zné Zs.
Természetesen a "visual effect's"-ről, és a "sound system"-ről a fórum (grátisz!) gondoskodik!
Milyen kedves! Köszönjük előre is.Dehogy tűntem el én mindig itt vagyok, csak lopakodó üzemmódban
Szia
Nézd, megint fantáziálnak valakik...
Úgy alakult, hogy ma az én legjobb középiskolai barátommal, padtársammal (Danival) voltam fent Pesten. Segített a Rádióvilág KFT-hez eljutni, ahol egy általam vásárolt microdialt cseréltek vissza, mivel akadt. Sajnos 2-3 szor végig kell járnom egy utat, hogy megjegyezzem. ezért - mint mindig - most is számíthattam rá. Megyünk haza vonaton, nincs sok hely. Leülünk egy 60-70 közötti ürgével szemben (Innentől kezdve semmi tisztelet. Később meglátjátok miért.) Ahogy illik, megkérdezzük, le szabad-e ülni. Ő igent mond, és szopogatja a sörét. Hozzáteszem, a cimborát egy éve nem láttam, és "beszélgettünk". Úgy, mint a szakközépben. Én beszéltem, ő meg hallgatott, s néha hozzáfűzött valamit. A vonaton digitális dobókocka működésétől a workbench-es szimulációs problémákig minden szóba került. Körülbelül fél óra után az ürge (mikor épp levegőt vettem, és nem beszéltem ) közbeszól: Nem tudnál csöndben maradni 5 percre, ba*** meg? Köszönöm! Nos az én agyamat elöntötte a zagy. Ennek ellenére nyugodtan közlöm vele, hogy kikérem magamnak, én ilyen hangnemet egy vadidegen emberrel szemben nem engedek meg soha! Erre ő: lehet sok mindent magyarázni. Összenéztünk a Danival, és jó pár percig nem szóltunk semmit. ezek után ő nyájasan felajánlotta az időközben leszállók miatt felszabadult 2 hellyel odébb levő ülőhelyeket. erre tovább tart a csönd, majd intek cimborának, hogy üljünk át! Átvisszük a csomagokat szótlanul, majd összefutok az 5 éve nem látott ifjú kollégával, aki alattam járt egy évvel a szakközépben (Valami jó kicsengése csak van az eseményeknek). Ott -immár hármasban- tovább folytatom 2 kandóssal a szakmai eszmecserét. Erre látom, hogy az előbb említett ürge nem bírja tovább, és kisétál a vagonból. Amint tisztes távolságba ér, Dani közli velem, hogy kedve lett volna behúzni az illetőnek (Ez azért furcsa, mert végtelenmód nyugodt ember). A másik ismerősnek meg elmondjuk röhögve-vigyorogva a történetet, majd ő csak annyit tesz hozzá: És ha kisgyermekes család ült volna le oda 2 gyerekkel? Az is zavarta volna?
Tisztában vagyok vele, nem lehetek szimpatikus mindenkinek. Nem is akarok, mivel akkor kétszínű lennék. Biztos itt is van olyan, aki nem bírja a pofámat, de addig nyugodt vagyok, amíg a többség (Jelenleg körülbelül 10-ből 8 ember) nyíltan olyannak elfogad, amilyen vagyok vagy közönyös felém, illetve a maradék nyíltan nem fogad el. azért ez a hangnem mégiscsak sok volt, akármennyire is idős valaki. Mindenkinek megadom a tiszteletet, és betartom a társadalmi normákat. Abban az esetben NEM leszek tisztelettudó, ha én sem kapom meg.
Matyikém! Hasonló helyzetben egyszer felajánlottam, hogy üljön az ablak mellé! (Szabadkozni kezdett, hogy ott is ülnek, de mondtam, hogy kívülről egy lélek se...)
Ez nagyon jó! elmentve a központi memóriába!
Nagyon szép szivárványt láttam az előbb emberek! :yes:
Sajnos a telefon ennyit tud, de azért megmutatom..
Hát ez tényleg az de legalább eső volt!?
Erre mifelénk volt holnap legalább nem kell locsolással kezdeni meg befejezni a napot!
Kiadták ma az év első narancs riasztását.Szép vihar volt nyugaton meg több helyen szivárvány.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |