Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   498 / 3610
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Ez nagyon jó kép.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Erre mondják azt hogy NO COMMENT
Csak nehogy kapjunk a fejünkre Zsezsától
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Itt a háttérbe már az esküvőt szervezed, mi?
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Majd én énekelek az esküvőn.
(#) zoly15 válasza sound.man hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Akkor ott lehet hogy válás lesz az esküvő helyett
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Na megint témánál vagytok!
(#) Ricsi89 válasza sound.man hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Akkor mindenkinek füldugót kell hozni magával. vagy nem kell szólni, hogy te énekelsz és árulni jópénzért a füldugót a helyszínen.
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Ez ütős volt. Reméljük jobban énekel.
Szerk.: Tudományos értekezés zajlik. Sajnos már át lett helyezve.
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Hajjaj ott lessz a család meg a Hobbielektronika is? Sokan leszünk
(#) Ricsi89 válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Persze. Majd Topi küld minden HE tagnak mail-es meghívót. Bérelni kell majd egy jó nagy csarnokot. Csak nem tudom ki fizeti majd ezt mindet.
(#) Gergő90 hozzászólása Ápr 16, 2009 /

Lehetséges ez vagy csak kamu mint a legtöbb szupervideó a youtubeon?
Bővebben: Link

Idézet:
„Vajon mi akadályoz meg abban, hogy észrevedd, a link gombot a válasz ablakban ?”

Nem én mondtam, de mélyen egyetértek. Nem dísznek van ott az a **** gomb, használjuk már!
-- kobold
(#) zenetom válasza Gergő90 hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

Ez igaz (kipróbáltam )
(#) sound.man válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

A vendégeket vagy 6 Welcome drink-ell (ütős házipálinka) kell várni és utána olyan szép hangom lesz, hogy öröm lesz hallgatni.
(#) Georgee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /

A végösszeget ráterheljük Zenetomra . Akkor hogy lessz Zenetomné Zenezsezsa?
(#) Frankye válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Idézet:
„Akkor hogy lessz Zenetomné Zenezsezsa?”

Ez jó volt!
(#) titi hozzászólása Ápr 17, 2009 /

Hali!
Pestiektől kérdezném, hogy a Hősök tere környékén hol lehet megállni, és mennyibe kerül a parkolás?
Rendszeresen keresztülmegyünk Pesten, és az asszony folyton nyúz, hogy egyszer megállhatnánk szétnézni...
Holnap lenne is rá időnk, ezért kérdezném...
Köszönöm!
(#) titi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Hali!
Köszönöm szépen a gyors választ!
(#) zsezsa válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Huha elég nyelvtörő mindkettő és hosszú, mire leírom lemegy a nap, valami rövid kell: Zenené Zsezsa és így akár elég egy Z-t írnom, mint Zorró vagy bármi
Az esküvő, khm, hát igen, mekkora mák, hogy pont egy elektronikai oldalon vagyunk. A fény, a hang és egyéb más extra effekteket rátok bízom... lehet ügyeskedni minden ötlet érdekel...
(#) Frankye válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Nocsak! Mégsem tűntél el tejesen? Zné Zs.
Természetesen a "visual effect's"-ről, és a "sound system"-ről a fórum (grátisz!) gondoskodik!
(#) zsezsa válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Milyen kedves! Köszönjük előre is.Dehogy tűntem el én mindig itt vagyok, csak lopakodó üzemmódban
(#) zsezsa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Torta, ez tetszik
(#) zenetom válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Szia
Nézd, megint fantáziálnak valakik...
(#) DuMatyi hozzászólása Ápr 17, 2009 /

Úgy alakult, hogy ma az én legjobb középiskolai barátommal, padtársammal (Danival) voltam fent Pesten. Segített a Rádióvilág KFT-hez eljutni, ahol egy általam vásárolt microdialt cseréltek vissza, mivel akadt. Sajnos 2-3 szor végig kell járnom egy utat, hogy megjegyezzem. ezért - mint mindig - most is számíthattam rá. Megyünk haza vonaton, nincs sok hely. Leülünk egy 60-70 közötti ürgével szemben (Innentől kezdve semmi tisztelet. Később meglátjátok miért.) Ahogy illik, megkérdezzük, le szabad-e ülni. Ő igent mond, és szopogatja a sörét. Hozzáteszem, a cimborát egy éve nem láttam, és "beszélgettünk". Úgy, mint a szakközépben. Én beszéltem, ő meg hallgatott, s néha hozzáfűzött valamit. A vonaton digitális dobókocka működésétől a workbench-es szimulációs problémákig minden szóba került. Körülbelül fél óra után az ürge (mikor épp levegőt vettem, és nem beszéltem ) közbeszól: Nem tudnál csöndben maradni 5 percre, ba*** meg? Köszönöm! Nos az én agyamat elöntötte a zagy. Ennek ellenére nyugodtan közlöm vele, hogy kikérem magamnak, én ilyen hangnemet egy vadidegen emberrel szemben nem engedek meg soha! Erre ő: lehet sok mindent magyarázni. Összenéztünk a Danival, és jó pár percig nem szóltunk semmit. ezek után ő nyájasan felajánlotta az időközben leszállók miatt felszabadult 2 hellyel odébb levő ülőhelyeket. erre tovább tart a csönd, majd intek cimborának, hogy üljünk át! Átvisszük a csomagokat szótlanul, majd összefutok az 5 éve nem látott ifjú kollégával, aki alattam járt egy évvel a szakközépben (Valami jó kicsengése csak van az eseményeknek). Ott -immár hármasban- tovább folytatom 2 kandóssal a szakmai eszmecserét. Erre látom, hogy az előbb említett ürge nem bírja tovább, és kisétál a vagonból. Amint tisztes távolságba ér, Dani közli velem, hogy kedve lett volna behúzni az illetőnek (Ez azért furcsa, mert végtelenmód nyugodt ember). A másik ismerősnek meg elmondjuk röhögve-vigyorogva a történetet, majd ő csak annyit tesz hozzá: És ha kisgyermekes család ült volna le oda 2 gyerekkel? Az is zavarta volna?

Tisztában vagyok vele, nem lehetek szimpatikus mindenkinek. Nem is akarok, mivel akkor kétszínű lennék. Biztos itt is van olyan, aki nem bírja a pofámat, de addig nyugodt vagyok, amíg a többség (Jelenleg körülbelül 10-ből 8 ember) nyíltan olyannak elfogad, amilyen vagyok vagy közönyös felém, illetve a maradék nyíltan nem fogad el. azért ez a hangnem mégiscsak sok volt, akármennyire is idős valaki. Mindenkinek megadom a tiszteletet, és betartom a társadalmi normákat. Abban az esetben NEM leszek tisztelettudó, ha én sem kapom meg.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Matyikém! Hasonló helyzetben egyszer felajánlottam, hogy üljön az ablak mellé! (Szabadkozni kezdett, hogy ott is ülnek, de mondtam, hogy kívülről egy lélek se...)
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Ez nagyon jó! elmentve a központi memóriába!
(#) zenetom hozzászólása Ápr 17, 2009 /

Nagyon szép szivárványt láttam az előbb emberek! :yes:
Sajnos a telefon ennyit tud, de azért megmutatom..
(#) karesz01 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Hát ez tényleg az de legalább eső volt!?
Erre mifelénk volt holnap legalább nem kell locsolással kezdeni meg befejezni a napot!
(#) moltam válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Kiadták ma az év első narancs riasztását.Szép vihar volt nyugaton meg több helyen szivárvány.
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 17, 2009 /

Te még hogy hogy otthon ülsz? :no:
Lefotóztad a szivárvány végét, ott a sok arany és otthon netezel?
Következő: »»   498 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem