Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   503 / 3610
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Legkönnyebben ecetes ollóval.

Bocsi! :hide:
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Hát találtam megoldást, de macerás
Bővebben: Link
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Közbe rájöttem a megoldásra: Vanish
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

A reklámban kijön, de a valóságban is?
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Én úgylátom hogy igen :yes:
Bár egy két helyen makacskodik
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

az oké hogy Vanish...
De ez egy kérdés --> Van is h?
De mi az a h?
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

H -->
Idézet:
„hö sirály! ! !”
(#) Szebence válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Na hazaértem...
Ő nem szlovákul írt (mert szlovák a srác) hanem angolul, amit feltélezhetően többen megértenek mint a szlovákot.

Ezt csak arra írtam, amit írtál melynek a lényege a következő volt: mi lenne ha mi írnánk külföldi oldalra magyarul...
Ő sem szlovákul írt.
Na mindegy a hangnem is ilyen kötöszködő hangnem érzetét kelti..

@Frenky!
Értem, és köszi a választ. Csak kíváncsi voltam, hogy miért nem volt jó...
(#) DuMatyi hozzászólása Ápr 20, 2009 /

Kedves Kollégák! Imi cimborával (Szintén könyvtáros, egy "öreg rocker") tettünk egy ténymegállapítás félét. Szerintünk a könyvtártudomány alapvetően patriarchális rendszer, annak ellenére, hogy sokkal több nő dolgozik benne, mint férfi. Hogy miért gondoljuk ezt? A könyvtáros végezhet állományapasztást, és a munkáját segíti a tájékoztató apparátus. Ezzel szemben - szigorúan a női egyenjogúság jegyében - nincs sem állományanyasztás (az apasztás ellentéte az állománygyarapítás), sem pedig állományanyarátus! Nos, mi a véleményetek a gondolatmenetünkről? :whistle: :hide:
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Ez hány sör után fogalmazódott meg bennetek? (...bár, lehetett abban valami rövid is...)
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Mindketten színjózanok voltunk, mivel én sosem iszom, de az Imi helyettem is gurít, ha teheti! Maga a szójáték az egy dupla vizsgás nap után. Most Iskolai könyvtár gyűjteményszervezésen fejlesztettük tovább...
(#) radocziandras hozzászólása Ápr 20, 2009 /

Úristen! Van különbség a directx 9 és a 10 közt!diectx
Az oldal közepe körül van két kép.Nézzétek meg.
(#) llaci56 válasza radocziandras hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

A 10-esnél el sem lehet olvasni a "Flight simulator" -t.
(#) radocziandras válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Mámint a feliratot a képen?
(#) zenetom válasza radocziandras hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Szerintem semmi extra
Csak be akarják bizonyítani hogy a DX10 nagy áttörés... szerintem
(#) radocziandras válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Az lehet.Vagy a második kép egy nyolcszorakkora kártyárór való.
(#) llaci56 válasza radocziandras hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Nyolszor akkora kártya? Hogy fér bele a slotba?
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Némi gyártási tűréssel kínai módra
(#) poros válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 21, 2009 /

Ok küldöm.
(#) DuMatyi hozzászólása Ápr 21, 2009 /

Jó reggelt mindenkinek! Ampi egy kérdéssel fordult hozzám, én nem vagyok ismerős Pesten. Remélem Ti tudtok neki segíteni! A Váci úton dolgozik 67 szám alatt, a Váci út-Dráva utca kereszteződésben. Onnan szeretne eljutni a Lomexbe. Azt mondja, 10 perc járásra van, de nem tudja hogyan kell oda jutni! Egyszerű ötleteket kérnék Tőletek, amit vagy le lehet írni sms-ben, vagy el lehet mondani úgy, hogy ne értsen félre! NAvigáltak már telefonon, tudom milyen nehéz ügy. Köszönöm a nevében is! Én sajnos csak egyszer voltam a Lomexben, Pesten is csak a jól megszokott, de bejáratott útvonalaimat ismerem.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 21, 2009 /

A Dráva u. (Kelet felé) Dózsa György út néven folytatódik. Azon elmegy a Lehel útig, ott jobbra, és cca 200 méter után balara Lomex. (Lehel út 17.)
(#) Frankye válasza Szebence hozzászólására (») Ápr 21, 2009 /

Szebence!
Topival, és a moderátor kollégákkal megvitattuk, és úgy tűnik, egyelőre marad a magyar a fórum nyelve.

Frankye (nem Frenky...)
(#) titi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 21, 2009 /

Számtalan angol fórum van, ráadásul a nyomtatott irodalom is többnyire angol.
Biztos nem örülnének nekem, ha egy angol fórumon magyarul irogatnék, csakmert nem tudok angolul...
Mindenki keressen olyan fórumot, amilyen nyelvet beszél...
Én is azért irogatok ide, és nem egy angol fórumba.
Idézet:
„egyelőre marad a magyar a fórum nyelve”
- Köszönöm!
(#) DuMatyi válasza titi hozzászólására (») Ápr 21, 2009 /

Emellett nem vagyok híve a túlzott idegennyelv-alkalmazásnak sem... Egy angol, ha idejön, joggal várja el, hogy törvem de a nyelvén szóljanak hozzá. CSAK azért, mert világnyelv! Ellenben ha én kimegyek külföldre, nem várhatom el, hogy magyarul szóljanak hozzám. Mindenféle jöttment világcégek (melyek továbbálnak Romániába, vagy Kínába, amint lejár az 5 év iparűzési adó alóli fizetés-mentességük) már a belső osztályvezető-szintű levelezésüket is angolul bonyolítják. Ki érti ezt? (Átvitt és közvetlen értelemben is...)
(#) zenetom hozzászólása Ápr 21, 2009 /

Valaki elmondaná nekem hogyan kell úgy feltölteni jutubra videót, hogy a zenei minőség nem nagyon romoljon?
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 21, 2009 /

Sehogy! Szerintem van egy fix konverterük, amibe beforgatják. Esetleg próbáld ki a HD-s feltöltést, vagy tedd fel máshova, pl saját tárhelyre, saját lejátszóval. Privátban küldtem egy linket példának.
(#) Mest hozzászólása Ápr 22, 2009 /

Mikor és ki találta fel a tranzisztort?
(#) kobold válasza Mest hozzászólására (») Ápr 22, 2009 /

Ne off-oljunk, kérem.
Kérdezd inkább Wiki-t: link.
(#) Frankye hozzászólása Ápr 22, 2009 /

Nádas égett Vecsés határában.
Még a fővárosból is látni lehetett a lángokat és a füstöt...
(#) Ricsi89 hozzászólása Ápr 22, 2009 /

Helló!
Mostanában készülődök majd, hogy nyitok egy számlát egy bankban. Tudnátok esetleg tippet adni, hogy melyikben lenne érdemes. A lényeg, hogy ne számoljanak fel sokat az utalásokra, meg egyéb díjakra. Mert hát azért nem mindegy, hogy abból a kevéske pénzemből mennyit vonnak le állandóan.
Más. Valaki tudna mondani egy jó online boltot, ahol gitárhúrokat tudnék venni? Sajnos a környéken nincs bolt és elég sokat kellene utazni ennyiért. Ezért gondoltam, hogy neten rendelném, hátha olcsóbban kijönnék.Akusztikus gitárhoz egy garnitúra húr kb mennyi? Nem kell a legjobb minőségű, csak tanulógitárhoz kellene. tesóm meg akar tanulni gitározni(lehet, hogy én is kedvet kapok), apám tud elég profi szinten, csak van egy pár 10 év kihagyása, ő tanítaná tesómat.
Következő: »»   503 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem