Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ááááá, így már vili. Valahogy nem akart összeállni a kép bennem. Nem tudtam hova tenni, hogy pl. mi köze lehet egy műszálas zokninak egy lyukas térdhez
bocsi, valószínűleg kapkodva írtam..
De akinek laminált parkettája van vigyázzon! ide már én se fogok az égvilágon semmit se pakolni.. inkább az asztal alá...
Az is csak az egy kombinát fogótól...
Az én térdemet meg csak úgy meggyógyítja valami Idézet: „Az én térdemet meg csak úgy meggyógyítja valami” Gyanítom, az tovább fog tartani...
ja..
a Hűtőborda meggyógyult a lábam meg még nem.. Várok még egy órát.. aztán bemegyek a boltba ahol vettem (a lábat) és élek a garanciával Addig megkeresem a blokkot :yes:
Szép baleset :eek2: Nekem anno volt hasonlóm, szereltem a strobit a panel függőlegesen volt, haver becsengetett kiléptem ajtót nyitni, és a panel eldőlt alatta a csavarhúzóval, már csak a próba volt reflexből bedugtam, tüzijáték minden ami repülhet, mindketten kaptunk belőle.
Erre nem tudok mit mondani :hide:
Amúgy látni keltet volna azt az esést (kamerázni mármint az enyémet).. Lehet hogy még szaltót is csináltam..
Erre szoktam mondani, hogy baleset bárkit érhetk, ha időben a helyszínen van. De amugy még nekem nem állt össze teljesen a kép, hogy hogy is csináltad. Pedig végig olvastam az összes hozzászólást.
Szóval:
Anyám szólt hogy menjek ebédelni.. én kinyomtam a gépet majd még megmértem a töltés alatt álló akku feszültségét, majd indultam volna le.. ekkor estem.. Ugye a laminált parketta sima + a műszálas zokni segített még meg az a picike por.. Aztán Piff Állok fel mondom magamba "hűű ez komoly volt se semmi bajom" nézek szét, látom a hűtőbordák hogy állnak.. Húzom fel a térdemen a nadrágot látom hogy "úúr isten mi ez a sok vágás " Ekkor még nem fájt sőt még nem is vérzett.. Majd lementem enni mondom anyámnak hogy mi a gond.. Erre ő "te is mindég csinálsz valamit" aztán lefertőtlenítette majd mentem féllábon enni a jó tojásos nokedlit salátával Ennyi a történet..
A panel a földön volt..
Többet ide sem pakolok semmit.. Inkább begórom az asztal alá..
Tudjátok, ma olyan jó kedvem van!
Szép az idő, csicseregnek a fák, virágoznak a madarak... Csak az a baj, hogy estére megyek dolgozni... Nem kellene egy olyan szmájli, ami forraszt?
Húúú! Most, hogy őszinte legyek én is esnék egy nagyot, ha anyám szólna hogy csinált
Idézet: a kedvencem. „tojásos nokedlit salátával” Idézet: „csicseregnek a fák, virágoznak a madarak...” És kivételesen... Idézet: „Visszafelé folynak a folyók. Felhők zuhannak szálló madarakra. Fák menekülnek, a hegyek lába összeroskad. Levegőben a gyökerek, csillagok könnye hull rájuk. Riadt házak tűzfalairól napfény csorog. Horzsolt hátú utak szaladnak, nyomukban birokra kelnek a csöndek.”
Ezt nem ismerem...
Miből származik az idézet?
Az első ilyen élményem az siker és kudarc volt egyben. Olyan 11-12 éves lehettem. Kis zsebrádióhoz készítettem adaptert. Diófa plusz ELKO. Hip hip hurrá, működik... Az mondjuk nem zavart, hogy 15 volt tápot kapott a sokol... Mindegy, az orosz cuccok bírják a gyűrődést! egyszer csak DURR, az ELKO majd' a szemem viszi ki! Régebbi kondi volt, aminek a tetejét nem gyengítették meg (470 uF, de nekem 2200 µF is van olyanból Az nagyobbat szól, majd kipróbálom), ennek következtében serlegestől repült. 2 hét múlva találtam meg a szobám másik sarkában a serleget! Megjegyzem az ilyenekben jól lehet regenerálni a weller hegyeket!
Pedig az a kedvencem Ha már igy felhoztad intézem is, hogy csináljanak nekem
É meg útra kelek (valahogy) és eszek egy tányérral
Akkor jó étvégyat!
Rákerestem, találtam is egy videót. Köszi!
Befejeztem a "kazán prodzsektemet". Három hét volt, de megérte. Ma délben újra beüzemeltem. Eddig egy - egyébként víztartálynak használt - villanybojler adta a melegvizet, - áthidaló megoldásként. Arra jó volt, hogy azért volt melegvíz. Eélg lett volna a tűztér felső (vízszintes) lemezét kicserélni, de gyakorlatilag újra építettem a teljes alsó 20 cm -t is. Jó móka volt, még sosem csináltam ilyet.
Kösz.
Már megijedtem, hogy ennyi maradt a videópályázatból
Nem is mondtad hogy kazánkovács is vagy!
Akkor ez stimmel . Valóban 4 éves lesz!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |