Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tranzisztormező?
![]() Hűű, ha látnád a tranzisztordiófát ![]() ![]()
no, ilyen sok füvet szívesen vágó ember él?
Vagy csak a summa miatt? (de most komolyan)
Úristen az Ossian még létezik?
Ha jól emlékszem a mi sulinkba tanított a dobos testvére és volt pár fellépésük nálunk, de nem tudom nem emlékszem a bulikra........
Virtuális kaja, virtuális esküvő, virtuális násznagy, virtuális nász.
A virtuális don meg várhatja a sorát! ![]()
Sziasztok!
Egy programot keresek, amivel korlátlan mennyiségű (hosszúságú) hangrögzítés lehetséges (mikrofon bemeneten keresztül). Ugye ami a windows-ban van, az csak 1 percig "működik" utána újra le kell nyomni arec gombot. Valaki tud nekem mondani egy program nevet?
Sony sound forge ezt használom
![]()
Nekem a Creative Sound Blaster Live! Series Recorder van felrakva.
Köszi mindkettőtök hozzászólását, megpróbálom mindkettővel.
Na de ha virtuális esküvő lessz, akkor webcamos közvetítést elvárunk. És a hírek közzé , egy uj szöveget, HE akik egymásra találtak (e-Love)
![]()
Én erre a műveletre az AIMP nevű szoftvert használom.
Sziasztok!
Köztudottan itt rengeteg okos ember fordul meg a Hobbielektronikán. Nah már most nekem egy igen nehéz kérdésem van: Mi lesz az idei érettségin a sláger!?(különösen a magyar ill. a törin) ![]() Igazából ez egy költői kérdés mivel senki nem tudhatja pontosan, de ha valakinek mégis van valami jó tanácsa az nagyon jól jönne! Valaki áll még hozzám hasonlóan érettségi előtt? Skip
Szia!
Erre én is kíváncsi lennék, mert én is most érettségizem ![]() Tipp: Irodalom: Radnóti 1909. május 5. született => 100 éves évforduló ![]() ![]() Na most ez vagy azért lesz benne mert.. vagy azért nem mert midnenki számít rá ![]()
hát jah ezt mindenhol mondják!
![]()
Na ezt is megéltem
![]() Apropó fűnyírás.... Én 11 körül kezdtem neki ![]() Mármint délelőtt 11kor... ![]()
Sziasztok! Ismét összefabrikáltam egy képet, ahogy tegnap! (vagy tegnapelőtt?
![]() ![]()
Dehogy utálunk.
![]() ![]()
Jelentése:
Ha megfogod a trafót, (fojtót?) ettől biztosan leesik a szemüveged, - de dugd be a konnektorba a halogén lámpát, és így könnyebben megtalálod...
Hol van szemüveg?
![]()
Üdv mindenkinek
Pár napja szórakozik velem a youtube. Egy jópár videónál kiírja, hogy belső hiba lépett fel, próbáljam késöbb. (An error occurred, please try again later.) Nem tudom eldönteni, hogy a videókkal van-e a baj, vagy a géppel. Itt van egy páldának. Érdekes, hogy nem az összes videóval csinálja ezt, de sajnos elég sokkal. Nem telepítettem semmit a gépen, egyszer csak ilyen lett. Elképzelhető, hogy egy vírus szívat?
Nálam megy amit linkeltél. Lehet,hogy nálad a hiba?
Nekem is azt írja ki! :yes:
Pár napja nekem is néhány videónál ezt írja ki ![]()
Ez érdekes, azon gondolkozom, hogy visszaállítok egy régebbi ghost-ot(vírust kiküszöbölni). Most gondolkozom, hogy nemrég frissített a firefox, lehet, hogy itt lehet a gond...
Akkor majd elmegyek hozzád, és nálad nézegetek majd youtube-ot.
![]()
Gyere! Már úgy is rég voltál nálunk! Ha minden igaz, ma átveszek 200 darabot...
![]()
Nekem semmi szoftvertelepítés nem volt... Szerintem a youtube-val van a baj!
De olyan idegesítő a dolog, általában a legjobb, legérdekesebb videókat nem tudom megnézni. Remélem hamarosan megoldódik a probléma.
EZT meg tudod nézni? Szerintem ez is elég érdekes...
![]()
Mire képes egy Sony Ericsson k300i, egy labdarózsa virágszirom és egy lencse...
Pláne ha van a közelben Photoshop CS3 is... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |