Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Még pár kép.
Így az IC-hez viszonyítva szemre ugyan akkora a borda mint ami nekem van rajta. Sokat szoktam intenzíven használni, csak langyos szokott lenni sosem melegedett fel komolyabban. Egyébként jó lett
Sziasztok
Ez egy régi számítógépből szettem szét. Mindent kiszereltem kivéve a tápot. Így bármit bele lehet tenni, ami 12, 5 vagy3 voltos. Raktam bele egy ledellenőrzőt és egy kimenetet.
Egész jó lett de : egykét észrevétel .
Én a potik tengelyéből levágnék egy keveset ,hogy a forgatógombok az előlap síkjához egészen közel legyenek ,és a trafót egy hosszú csavar és egy kör alakú fémlap segítségével rögzíteném a doboz aljához . Lehet hogy most jól tart a melegragasztó "takony" De a trafó szigetelését rögzíti csak az alaplapra egyszer egy véletlen ütődéstől biztosan leszabadul és mindent megnyomorít a trafó .Én ilyen súlyos teset nem bíznék a szigetelés és a ragasztó gondjaira .
Bocs, aképek lemaradtak
Hali.
A trafón én is sokat gondolkoztam csak az a gond hogy magasságra koccra elfér a helyén ezért lett ragasztva (leszorító lemez megnyomta a doboz tetejét), egyébként nem meleg ragacsal ragasztottam hanem FBS el, bízom benne hogy a trafót megtartja viszonylag sokáig. A potik tengelye marad ilyen hosszú, mert szeretnék rá egyedi gombokat esztergáltatni csak még nem jutottam el odáig de meglesz az is. üdv.
Szerintem ez így tápnak egy kicsit nagy.
Jobban jársz, ha kiveszed a tápot, kiforrasztod a felesleges vezetékeket. A tápdobozba belefúrsz kapcsolót és banánhüvelyeket. Máris van egy egyszerű asztali tápod.
Pont számláló billiárdhoz A bal oldali gombra nulláz (+intro ), a másik két gomb lépteti a pontokat felfele.
Az egész lelke egy attiny2313 c-ben programozva.
A nyomogombokat en a szelere raktam volna. Bar mindenkepp ki kell majd emelni, ha bedobozolod..
és ezt gondolom toroid trafoval is meg lehet csináni
akkor végülis nekem kellen vennem csatlakozot,tranzisztort meg légyszi küldj majd egy kapcs.rajzot.. kössz
Sziasztok fórumbújók, gyártottam egy állványt a hangdobozaimhoz, az ötletet egy SÖUND ARTS állvány adta, az első tartócső kívánt anyaggal tölthető, a hátsó tartóelem pedig a kábelt viszi le.
Kép a lakatosműhelyből, és itthonról. (valami olasz "matt" feketének adott sprét kapott de szerintem inkább selyemfényű, de szép lett sztem)
Sziasztok!
Ismét sok szép munkát láttam a fórumon. Engedjétek meg, hogy most én is mutassak valamit! 5 havi munka után elkészült a 2.1-es Hi-Fi-m. Az erősítőben 2 db VF3 és egy db conductor kapott helyet. A hangjával teljesen elégedett vagyok . A hangfalakban somogyi és VIDEOTON hangszórók vannak. Konkrétabban a frontokban van somogyi(SBX1010 és DTF20). Teszek fel pár képet, remélem tetszeni fog! Üdv!
És még néhány kép...
Ezek nem fértek oda
Gratulálok Szép lett!
Szép lett... De a kábelezésen még van javítanivaló Már bocsánat a kérdésért, de 3PC nem sok? Üdv!
Szia,
Köszönöm! A kábelezés csak látszatra kusza, semmi alapzaj még feltekert potinál sem. A 3 PC-ből csak 2 az enyém és igazából ami lent van fekete az csak egy üres gépház még... Üdv!
Én nem azt mondtam hogy hibás, csak ha komolyan foglalkozol vele akkor a kinézet is lényeg :yes:
Üdv! De jól megy valakinek, 2Pc
Nem a belseje látszik
Csak egy gépem van de már nem sokáig(remélem) Üdv!
Elkészült a pénzbedobásra működő ajtóvezérlésem, aminek egy PIC12F508 a lelke.
Ebbe a hónapban fogom a helyére szerelni és akkor készítek még képeket róla.
Profi lesz! Az érmefelismerő árát meg se merem kérdezni. Bár nem lehet olyan drága ez a kínai.
Köszönöm. Nem tudom én sem az árát, mivel nem én vettem, hanem a megrendelő, de szerintem egy tízes betakarhatja.
szerk. : Közben megtaláltam Bővebben: Link
Sziasztok!
Gondoltam már én is előrukkolok valami újdonsággal. A PicKit2-höz készítettem egy adaptert. Szerintem jól sikerült. Mivel ZIP foglalattal építettem így kevésbé deformálja az IC lábait. A képeket >>itt<< tudjátok megtekinteni.
Az OSB lap helyett választhattál volna valami szebb dobozt is. A hangfalaknak a bútorlapjai meg nincsenek él fóliázva és a csavarokat is el lehetett volna takarni. Így még csak félkész állapotnak tűnik. Ne értsd félre, nem kötözködni akarok, csak a véleményem írtam le.
Szia! Ötletes ez a jumper-kábeles megoldás! Így aztán tényleg univerzális. :kalap:
Nagyon szépen köszönöm!
Egyébként valahol már láttam egy hasonló felépítésű adaptert. Onnan jött az ötlet. Szóval nem teljesen saját kútfőből jött : - )
Direkt hagytam így... nekem így tetszik!
Nem baj, hogy kimondtad a véleményed, legközelebb ügyesebb leszek
Szia!
Nem kötözködni akarok, de ennél van egyszerűbb megoldás is. Szerintem, a jumperesdi nem lenne rossz ötlet. Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |