Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Érdekes dolog. Én még nem láttam ilyet. Azért kíváncsi lennék, hogy ki akar válaszolni rá.
Ja, érdekes
Épp ezért örökítettem meg...
Néha van egy-két ember, aki ilyen több évvel ezelőtti hsz-ekre válaszol, de nem egymás utáni kettőre. Lehet, hogy bot-ok akarnak írni?
Mostanában én is tapasztaltam hasonlót több topikban is, azt hittem nálam van a hiba...
Persze nem csak ilyen régiekre, hanem 1-2 naposra is, de az az érdekes, hogy egy topikon belül egyszerre több HSz-re is. Aztán természetesen nem történik semmi, vagyis nem keletkezik rá válasz.
A pic002.jpg kép bal felső emberkéje nem Vicsys?
Lehet hogy ő az.. én nem ismerem, de állítom hogy jó munkásember
Személyesen én sem ismerem, csak nagy a hasonlóság az iwiw-es kép alapján!
Azt én nem tudhatom
Lehet hogy csak véletlenül került oda
Sziasztok!
Frissen regizett tag vagyok, ráadásul az elektronikához is annyit értek, hogy 12V fölé nem merészkedem váltóáram létezik de nem tudom mire lehet használni, ja és persze kiskoromban szétszedtem sok játékot és sok mást is összeraktam helyettük (legoba szereltem a távinyós autó motorját, bumm bele két cerkaelem aztán hadd zúzzon), tehát úgy gondoltam először off-topicba írok, mert konkrétan azt se tudom hol kezdjem a fórumot olvasgatni annyi minden van (számomra, kezdőnek is). Szóval helló mindenki!
Üdv köreinkben
A legjobb helyre köszöntél be! Ez a kötetlen beszélgetések helye! Ajánlom a kezdők topikját, és olvass sok elektrós KÖNYVET! Ezer bocs, szakmai ártalom Warn mentes hosszú HE-s életet kívánok!
Netán Stirling motor?
Én már régóta vágok egy olyanra.. Ha minden jól megy lesz is nekem Egy 600ccm-es 2T Trabant motor hengerei és dugói lesznek..
Nem lehet, hogy összefügg az odal tetején látható narancssárga "adatbázist piszkálunk" dologgal?
Lehetséges, De mi függ össze az adatbázis piszkálással?
Valahol lemaradtam
Arra gondoltam, hogy az adatbázis piszkálás miatt néz úgy ki, mintha régi kérdésekre többen válaszolnának.
Ja, értem már, azt hitem hogy a Stirling motor van összefüggésbe
De csak azért, mert nem nézted meg hányas hozzászólásra válaszoltam.
Most tölteném ki holnapra a bérletemet..
Nézem, a városi bérletem tiszta morbid... Olyan mintha az összes betű vérezne
Vége a töri érettséginek...
Hát mit mondjak... elég rosszul sikerült
Nekem jó lesz szerintem. csak az a kár, hogy a matek lett rossz és az kellene a továbbtanuláshoz. Most ahogy megnéztem a megoldásokat, elég jól sikerült. csak az esszéket nem tudom mennyi pontot kapok rá.
Hol találtál törire megoldást? Tudom, hogy még nem hivatalos, de nagyon érdekelne...
Nah én is túl vagyok rajta, hát mit ne mondjak a töri teszt része nem lett túl jó, de az esszék mentek... No, majd kiderül. Talán a matek nem lesz olyan rossz, a magyar pedig a javító tanártól függ. Legalább ezt is túléltem.
Igen még nem hivatalos, de ilyenkor már fent szoktak lenni általában más oldalakon. Bővebben: Link
Sziasztok!
Én is ma estem át a törin. Meg sem mertem még nézni a megoldást Lenne egy kérdésem, remélem "jó" helyre írom. Erről mi a véleményetek? : Forrasztó előre is köszönöm, és remélem nem offolok vele az OFF topikban
@gr89!
Köszi, megnéztem... Hááát... nem számítottam jóra, de ezek után meg... @fihu! Én pont ilyet kaptam az elmúlt héten, még nm volt alkalmam kipróbálni, viszont azt tudom, hogy sprofan felhasználónak is ilyen van, és ő meg van vele elégedve.
Szia!
Köszi a választ! Akkor én is beújítok majd egyet |
Bejelentkezés
Hirdetés |