Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   8 / 199
(#) levii válasza szamóca hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Ha két havonta egyszer érkezik egy hozzászólás akkor nem :no:
(#) szamóca válasza levii hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

No ez az! Nehogy megint az legyen mint tavaly, hogy már későn kezdtünk el gondolkodni, és lecsúsztunk mindenről.

Igen, elég sokan vagyunk, most kéne elkezdeni szervezkedni.
Különben megint nem lesz megfelelő hely/időpont.
(#) levii válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

DON??
Múltkor szóba került a pákamaffia de nem gondoltam volna hogy valós a veszély,
(#) SALáta válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Az egri amatőr találkozó is szívesen várja a HE tagokat. Akár készülék bemutatása, személyes sörözgetés, börze.
Augusztus második hétvégéjén van, a környékbelieknek érdemes kilátogatni. Itt is lehet akár HE találkozó. Pár sorral fentebb a levél a "főkolompostól".
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Majd gondolkodom rajta.
De a feledés homályába nem merülhet a topik, mert sokan várják ezt az összejövetelt! :yes:
(#) levii válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Olvasom én az OFF topicot is, csak oda ritkán írok.
Olvastam az esküvő szervezést is
(#) SALáta válasza szamóca hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Pedig jó dolog, igaz kellene valami nick neves kitűző is, szerintem innen a fórumról csak egy embert ismerek személyesen.
Rádióamatőr berkekben is ez a szokás, bár ott jobban ismeri egymást a közösség mivel klubjai vannak a rádióamatőr mozgalomnak.
(#) szamóca válasza SALáta hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Igen, erről már volt szó és egyet is értettünk a kitűzők használatában. A nagy kérdés mindig a hol, és mikor?
És ki vállalja fel a szervezést?

Szerintem először el kéne dönteni hogy mikor legyen, kinek mikor jó
Meg ki kéne deríteni hogy körülbelül hányan lennénk.

Ez a múlt évi hozzászólások alapján könnyebben eldönthető.

Talán, de szerintem egy szavazó modul lenne az igazi.
Úgy feltűnöbb lenne az egész, nem veszne el a többi téma között.
(#) SALáta válasza szamóca hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Itt csak annyi a jó hogy hely és alap is van, ha nem jönne el senki sem akkor is érdemes kilátogatni. Így stabil keretet adna a he találkozónak.

Volt már szavazás ez ügyben nemrég. Topi tudja is az adatokat.

Értem.
Nem emlékeztem rá.
(#) Frankye válasza levii hozzászólására (») Márc 28, 2009 /

Idézet:
„Olvasom én az OFF topicot is, csak oda ritkán írok. Olvastam az esküvő szervezést is”

Na! Meg is van oldva a találkozó: Az első, hivatalos HE Esküvőn találkozunk! Zsezsa és Zenetom összeházasodnak, Don Szamóca a keresztapa, Köbzoli a násznagy, mi meg jót sörözünk!
(#) levii válasza Frankye hozzászólására (») Márc 28, 2009 /

Így a szerevzés is meg van oldva
Ha Köbzoli lesz a násznagy, Don Szamóca lesz a keresztapa akkor te milyen szerepet vállsz?
(#) DuMatyi válasza Frankye hozzászólására (») Márc 28, 2009 /

Én meg lennék ugye a vőfély Vagy a násznagy meg a vőfély ugyanaz?
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 28, 2009 /

Khm...10-én
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 28, 2009 /

Igen, a vőfély és a násznagy ugyan az.
Én csak maximum tanúnak megyek el. Hamis tanúnak...
(#) Norberto hozzászólása Máj 17, 2009 /

Felvetek egy alapvető kérdést.

Vajon mennyien lennének vevők egy nyári össznépi találkozóra az egész fórumról?

Csak mert utánaérdeklődtem egy kellemes helyszínnek, ahova akár több száz ember is elférhet... végülis a több százas embertömeg nagyságrendjéhez mérten barátságosnak mondható az ár. Minden van lényegében, víz, villany, stb. ez utóbbiból gondolom, hogy lehetne akár áramköri bemutatókat tartani "standokon"... mindenki hozza, amit gondol és bemutatja, ilyesmik. Alapvetően nyitott és zárt helyszín is rendelkezésre áll, de jó időben pl. buta dolog lenne bent rostokolni, miközben szívni lehetne a friss levegőt (a helyszín viszonylag friss levegős területen van, Budapest peremterületén). Rossz idő esetén pedig akár van egy kisebb rendezvényterem (de rossz idő úgysem lesz vagy ha mégis, elűzzük!).

Érdekel egyáltalán valakit ez még?

Mert ha már csak keveseket, akkor fölösleges nagy számokban és nagy kócerájokban gondolkozni...

Amúgy időpontilag egy szép nyári szombat lenne kitűzve, sajnos egyelőre még nincs lefixálva, hogy melyik, de nem az, amikor a kecskemétiek összeülnek. Erősen gondolkodóba estem pl. augusztus elsejével kapcsolatban, kérdéses, hogy azt lefoglalták-e már, erről csak 1-2 nap múlva tudok többet mondani.
(#) deguss válasza Norberto hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Jó ötlet ez kedves kolléga, szerintem lesznek érdeklődők több-százával, ha ténylegesen összejövünk vagy 50-en már az is jó.
A hozzászólásözönt elkerülve ("Igen, én is mennék") szerintem egy olyan megoldát kellene kitalálni a jelentkezésre, hogy küldjön minden érdeklődő egy e-mailt, vagy egy előre tisztázott módon jelentkezzen, hogy annak nyoma is maradjon. Így elkerülhető, hogy mindenkinek át kelljen olvasni több 10 oldalt, hogy ki megy, ki kit visz, stb. és ugyanakkor ez némi formaságot hozna magával, így könnyen átlátható a társaság, készíthetők névjegyek (kitűzők), és könnyen beszedhető a helybérlési díj, vagy kajadíj, vagy akármi, amit előre meg kell szervezni.

A tavalyi többek között ezen is butott meg.
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Én mennék biztosan! (És vagy 200 főt még biztosra veszek.) :yes:
(#) sándor válasza Norberto hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Nem rossz gondolat, ha a Kecskeméti találkozón nem fogy el a pénzem ... -> tervezel "börze"-jelleget is a találkozón?Esetleg ösznépi bográcsozás...
:yes:
(#) Norberto válasza deguss hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

A tavalyi sajnos, alapvető témában bukott meg, mégpedig helyszínt sem találtunk megfelelőt. Anélkül pedig igen nehéz bármit is szervezkedni, mert minden egyéb díj a helyszíntől erősen függ.

----

Ezen a helyszínen, amiről az előbb írtam, egyébként szokott lenni hivatalos bográcsozó verseny is, szóval nem tiltott ez a fajta "táplálkozási mód", sőt, ilyen esetekben (nagyon sok ember) talán még javallott is... hát még ha a készítő mesterszakács még jót is alkot! Akkor még a repeta is kötelező!

Azt elfelejtettem az előbb írni, hogy a helyszín nyitvatartása "szinte korlátlan", azaz reggel 7-8 körültől egészen este akár 8-9-ig is lehet elektronizálni.
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Ahogy tavaly is, úgy idén is szívesen mennék...
De remélem még nincs túl késő a szervezéshez...
(#) Norberto hozzászólása Máj 23, 2009 /

Készítettem néhány képet a leendő helyszínről, legalábbis ahová én meg tudám szervezni, ha lenne elegendő jelentkező a témára...
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Máj 23, 2009 /

Második felvonás...
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Máj 23, 2009 /

Harmadik felvonás...
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 23, 2009 /

A hely az szép, de nem lenne túl kicsi? Persze ez viszonyítás kérdése...
Következő: »»   8 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem