Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Negyedik felvonás...
Utolsó felvonás.
Amennyiben egymástól független labdarúgó-versenyeket szeretnénk rendezni, 5 egymás melletti, valódi méretű futballpályán, akkor ennek a feladatnak az ellátására valóban képtelen lesz ez a hely. Amúgy az egész 10 hektáros területen van. Az én meglátásaim szerint ez nem olyan parányi.
Bár valamiért van egy olyan megérzésem, hogy 100-200-300 ember nemigen fog összejönni, hiába is volt régen nagy pezsgés e téren...
Upsz... Amikor írtam, akkor még nem láttam a többi képet!
![]()
Zolikám, ez ott van tőlünk 3km-re. A busszal viszont megközelítetted (a tudtod nélkül) kb 200m-re.
Bókay-kert
![]() 4-5-6 évvel ezelőtt rengeteget bringáztam arrafelé.
Valami rémlik... De nem vagyok benne biztos, hogy ezt láttam! Mindenesetre a kép alapján szépnek tűnik!:yes:
Kissé értetlenül állok az érdektelenség, előtt. Az előző évek helyszínhiányában megvalósulatlan találkozóira nagy lelkesedéssel volt jelentkezés, most pedig hogy úgymond minden adott lenne, alig akad érdeklődő.
![]() ![]()
Sziasztok én a margó tivadar utcában laktam ismerek arra mindent
Ez szép és jó, de eljönnél egy ilyen találkozóra?
Illetve felteszem a kérdést, ki az aki tutira eljönne?
Ez lenne az ? Bővebben: Link
Ha biztos lesz a találkozó, akkor az esetleges autós utazást majd ügyesen meg kéne szervezni.
Én Pécs felől 2-3 embert el tudok vinni. Gondolom parkolás megoldható.
Teljesen fix dátum sajnos még nincs. Az egyik nyári szombaton lenne, ha lenne, júli 1 és aug. 10 között. Én megpróbálom erőltetni az augusztus elsejét mindenesetre.
Szerintem elég lenne egy olyan szavazás hogy:"Érdekel egy találkozó?".
Igen! Nem.
Nem elég, mert jó lenne tudni ha nem akkor miért nem. Mi a legjobban visszatartó erő. (Utazás, stb)
Idézet: „Mi a legjobban visszatartó erő.” Nekem a távolság, és a pénzhiány, így sajnos nem tudok menni, ha ilyen messze rendezitek. üdv
Nem biztos egyáltalán, hogy abból az országrészből kizárólag te jönnél...
Idézet: „Nekem a távolság...” Ha tudsz mondani Magyarországon egy olyan pontot, ami mindenkinek egyforma távolságra van, továbbá senkinek nem kell utaznia sem, akkor szerintem tuti ott rendeznénk meg.
Kiegészíteném Norbertót, hátha valakit érdekel a Bókay Kert Kőbánya-Kispesttől (metró-vonat) busszal k.b. 10perc, az M0-M5-től k.b. 1,5-2km (Auchan, Tesco lejárat) a 4-es út felől is könnyen elérhető, szóval szerintem ideális hely egy összejövetelre. (Bár én könnyen beszélek, mert csak át kell sétálnom.)
![]()
Az nem valami nagy, de elküdjük a szomszédokat
![]()
Kiegészítettem a szavazást egy irányítószám kitöltésre felhívó szöveggel. A szavazási rendszer tárolja a felhasználót, így könnyen a jelenlegi rendszerrel is térképre tudjuk tenni majd honnan, mennyien.
Topi, nem tennéd be a profillapra az országválasztás lehetőségét? Ha a nem magyarországi irányítószámokat nemis tudja a rendszer társítani koordinátákhoz, azért az országot be lehetne állítani...
Bővebben: Térkép
A keresés gomb mellett jobbra egy HE találkozó feliratú gomb. Ráklikkelve látszik honnan és mennyien mondták hogy igen / igen, az utazás a gond.
Dolgozom az ügyön, anno azért állt meg a dolog, mert gondok voltak a külföldi irányítószám -> GPS koordináta rendszerrel.
Ez jó!
Már van a közelemben két ember, aki menne, csak nem lehet tudni, hogy ki. :no: Most már figyelem a topicot, hátha valaki jelentkezik a környékről és megoldható lenne az utazás. Azért Pest 300km-re van nem egyszerű feljutni oda vonattal. ![]()
Müszikém, elsején jössz Pestre! Inkább a 2.-át favorizáld, akkor ott tudsz lenni. Akkor megyek le Harkányba, visszafelé jössz velünk! Az időpont sajnos ezért nem jó egyikünknek sem.
Én nagyon valószínűleg megyek!
![]() Remélem jó sokan leszünk! Üzenem a többieknek: gyertek, nem lehetetlen oda eljutni! :yes: Esetleg mivel gondolom sokan vonattal érkezünk, ezért kisebb gyülekező lehetne a vasút pályaudvaron, ahol már vár minket egy "helybéli" aki tudja az utat. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |