Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Negyedik felvonás...
Utolsó felvonás.
Amennyiben egymástól független labdarúgó-versenyeket szeretnénk rendezni, 5 egymás melletti, valódi méretű futballpályán, akkor ennek a feladatnak az ellátására valóban képtelen lesz ez a hely. Amúgy az egész 10 hektáros területen van. Az én meglátásaim szerint ez nem olyan parányi.
Bár valamiért van egy olyan megérzésem, hogy 100-200-300 ember nemigen fog összejönni, hiába is volt régen nagy pezsgés e téren...
Upsz... Amikor írtam, akkor még nem láttam a többi képet! Így valóban jó! :yes:
Zolikám, ez ott van tőlünk 3km-re. A busszal viszont megközelítetted (a tudtod nélkül) kb 200m-re.
Bókay-kert
4-5-6 évvel ezelőtt rengeteget bringáztam arrafelé.
Valami rémlik... De nem vagyok benne biztos, hogy ezt láttam! Mindenesetre a kép alapján szépnek tűnik!:yes:
Kissé értetlenül állok az érdektelenség, előtt. Az előző évek helyszínhiányában megvalósulatlan találkozóira nagy lelkesedéssel volt jelentkezés, most pedig hogy úgymond minden adott lenne, alig akad érdeklődő. (Talán pont az előző évek füstbe ment találkozói miatt? )
Sziasztok én a margó tivadar utcában laktam ismerek arra mindent
Ez szép és jó, de eljönnél egy ilyen találkozóra?
Illetve felteszem a kérdést, ki az aki tutira eljönne?
Ez lenne az ? Bővebben: Link
Ha biztos lesz a találkozó, akkor az esetleges autós utazást majd ügyesen meg kéne szervezni.
Én Pécs felől 2-3 embert el tudok vinni. Gondolom parkolás megoldható.
Teljesen fix dátum sajnos még nincs. Az egyik nyári szombaton lenne, ha lenne, júli 1 és aug. 10 között. Én megpróbálom erőltetni az augusztus elsejét mindenesetre.
Szerintem elég lenne egy olyan szavazás hogy:"Érdekel egy találkozó?".
Igen! Nem.
Nem elég, mert jó lenne tudni ha nem akkor miért nem. Mi a legjobban visszatartó erő. (Utazás, stb)
Idézet: „Mi a legjobban visszatartó erő.” Nekem a távolság, és a pénzhiány, így sajnos nem tudok menni, ha ilyen messze rendezitek. üdv
Nem biztos egyáltalán, hogy abból az országrészből kizárólag te jönnél...
Idézet: „Nekem a távolság...” Ha tudsz mondani Magyarországon egy olyan pontot, ami mindenkinek egyforma távolságra van, továbbá senkinek nem kell utaznia sem, akkor szerintem tuti ott rendeznénk meg.
Kiegészíteném Norbertót, hátha valakit érdekel a Bókay Kert Kőbánya-Kispesttől (metró-vonat) busszal k.b. 10perc, az M0-M5-től k.b. 1,5-2km (Auchan, Tesco lejárat) a 4-es út felől is könnyen elérhető, szóval szerintem ideális hely egy összejövetelre. (Bár én könnyen beszélek, mert csak át kell sétálnom.)
Az nem valami nagy, de elküdjük a szomszédokat
Kiegészítettem a szavazást egy irányítószám kitöltésre felhívó szöveggel. A szavazási rendszer tárolja a felhasználót, így könnyen a jelenlegi rendszerrel is térképre tudjuk tenni majd honnan, mennyien.
Topi, nem tennéd be a profillapra az országválasztás lehetőségét? Ha a nem magyarországi irányítószámokat nemis tudja a rendszer társítani koordinátákhoz, azért az országot be lehetne állítani...
Bővebben: Térkép
A keresés gomb mellett jobbra egy HE találkozó feliratú gomb. Ráklikkelve látszik honnan és mennyien mondták hogy igen / igen, az utazás a gond.
Dolgozom az ügyön, anno azért állt meg a dolog, mert gondok voltak a külföldi irányítószám -> GPS koordináta rendszerrel.
Ez jó!
Már van a közelemben két ember, aki menne, csak nem lehet tudni, hogy ki. :no: Most már figyelem a topicot, hátha valaki jelentkezik a környékről és megoldható lenne az utazás. Azért Pest 300km-re van nem egyszerű feljutni oda vonattal.
Müszikém, elsején jössz Pestre! Inkább a 2.-át favorizáld, akkor ott tudsz lenni. Akkor megyek le Harkányba, visszafelé jössz velünk! Az időpont sajnos ezért nem jó egyikünknek sem.
Én nagyon valószínűleg megyek!
Remélem jó sokan leszünk! Üzenem a többieknek: gyertek, nem lehetetlen oda eljutni! :yes: Esetleg mivel gondolom sokan vonattal érkezünk, ezért kisebb gyülekező lehetne a vasút pályaudvaron, ahol már vár minket egy "helybéli" aki tudja az utat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |