Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Csak a kisember tart rendet! A zseni átlátja a káoszt!
![]() Két három munkaasztal kell amin a cuccok szét vannak bontva és addig nem kell bolygatni míg minden meg nincs hozzá! Így nem kell mindig összepakolni és nem tűnik el a fele csavar! ![]()
Na, ezt a káosz elméletet próbáld meg beadni az asszonyak...
![]()
Na tessék; alig hogy berendeztem a kis birodalmam a pároméknál, máris szemet vetett rá ez a kis dög:
Bővebben: KÉP1 Itt látható ahogy becserkészi az egeret. ![]() Bővebben: KÉP2 Azon se lepődnék meg ha holnap már forrasztani látnám. ![]()
Helló ! Valamikor egy két ajtós szekrényben volt a műhelyem a nappaliban. Most 1,8 X 1,8 m tehát 3,3 m2 de látva a Ti helyzeteteket már nem panaszkodom.
Beadtam.... Nem vette be....Azt mondta kisember vagyok....
![]() De azóta már el is váltunk! ![]() Azóta van önbizalmam is! ![]()
Én a gép előtt szoktam szerelni...de mondjuk most már van is hely előtte nem úgy mint régen...De a zsenis témát még anyának is megpróbálhatnád beadni
![]()
A nők, valamiért nem vevők a káosz elméletre.
Nekem is volt némi parázs vitám e téren. ![]() Az én macskám leszokott az asztalomról. Szerintem nem tudott kényelmesen elvackolni a szerszámok és alkatrészek között. ![]()
De cuki cica
![]() ![]() De sajnos ez köztudott hogy némelyik csak addig aranyos amik kicsike ![]() Hehe kisgizmó...ahogy mi mondanánk ![]() 1. ránézésre fiunak látom ![]()
Látom OML-3-mat javítgatsz. Jó kis műszer, én nagyon szeretem.
üdv
Még nem javítom
![]() ![]()
Én is fogok lomtalanítani
![]() ![]() Én az 1. széket amit meglátok azt viszem ![]() És még kell bútorlap is,polcnak megmég nemtudom mire ![]() Nem is mondtam hogy a régi ágyamat is újrahasznosítom...hangfal készül belőle ![]() Minden része el fog fogyni ![]()
Az enyém pedig 2 m2.
Egy beépített szekrény helyén.
Mintha egy kicsit zsúfolt lenne
![]()
Nem zsúfolt!
Nemes egyszerűséggel, disznóól van rajta! Tudod! Káosz elmélet! ![]() Éppen rendet tenni készülök most a hétvégén. ![]()
Sziasztok!
Ma bekötöttem a villanyt a tárolómba (elektronikai alkatrész tároló) már vannak lámpák is, konnektor is ![]() Van még egy "pank" is ott, amit bontó asztalnak kereszteltem el... Már ki is próbáltam, szétkaptam rajta egy monitort.. Kedden éjszaka- szerda hajnalban, fogok bele tölteni (remélhetőleg) sok-sok jó cuccot.. No, de a képek többet mondanak ettől a pár sortól... Üdv! Idézet: „bontó asztalnak kereszteltem el” [OFF]Ilyet a böllérek használnak, nem? ![]()
Iiiigen ez a káosz elmélet jó dolog,de kíváncsi lennék,hogy hányan tudják beadni otthon.Meg egy idő után már engem zavar a kupleráj(főleg s szabadon lévő csavarok,melyekbe mezitláb....)
![]()
Nem tudom...
Én is böllérkedem, persze a pákával ![]() Üdv!
Helló ! Szuper a műhelyed. Élet szagú ,ha már az asztalon nincs hely akkor kihúzol egy másik asztalt satuval. Látszik ,hogy Nálad mindig készül valami, nem szeretem azokat a műhelyeket ahol van néhány szerszám az asztalon gondosan beállítva fotózásra,munkának meg nyoma sincs. A fúrógépedet sokan irigyelni fogják.
Helló ! A sok kisméretű téglát irigylem. Pont kellene a most épülő kemencémbe. Az LC mérő nincs elfelejtve de p istván még üdül a nejével.
Szia!
Oké, majd egyszer elintézzük a programozást.. Nekem is jó lenne egy jó LC mérő... Az a sok tégla még az építkezésből maradt meg ![]()
Hát, nálam nincs lazsálás.
Valami nindig készül. Ezzel a rámpa projectel már lassan tele van a puttonyom, de a héten kész lesz. Még egy gázrugót várok hozzá. Aztán jön Attila86 kapcsolóüzemű tápja Janocsi Wandclock-ja, az itthoni munkákról nem is beszélve. Most meg még beleszaladtam Proli007 akkumulátor figyelőjébe...
Szia én mostanában gondolkozok egy ilyennek a vételén.
Neked mik a tapasztalataid? Mennyire erős? Van ennek egy 20Nm es változata is ami 30.000ft még gondolkodok hogy melyik legyek te megvagy vele elégedve? üdv
Hi mindenkinek
![]() ![]() ![]()
Nekem tetszik...Főleg a rádiód
![]()
Már tuttam venni végre egy számitógépet is, ho komolyba is tuggyam csinálni a dolgokat, ugyho arról megy a zene, meg ha rádiózok akko arra van egy régi videoton asztali tunerem, ami mindent befog
![]() ![]() ![]() ![]()
Szép nagy műhelyed van. A számítógép jó hogy ott lesz, legalább tudsz rajta tanulni helyesírást!
Sziasztok! Egy kép arról hogy egészben milyen a birodalom jobb oldalt a koszos meló.
Jobb sarokban pedig az elektronika és a tiszta munkák! Ha pedig olyan munka van kocsi ki és van nagy hely! üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |