Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Hello!
TTL-ben én is tudok segíteni.. üdv! proli007
hello!
nekem letudnád írni h a mágneskapcsolok közöl melyik mikor huzzon be? kösz!
Sziasztok !Tud nekem segiteni valaki? aki 1 Fujitsu Siemens számitogép hangszetthez végfok ic-t?Aminek tipus ill száma a kovetkezo:SJ8227.Segitségeteket elore is koszonom.Vagy valami helyette?
Sziasztok Srácok!
Köszönöm nektek! Kicsit el vagyok havazva mostanság. Rendesek vagytok. Fejből nem emlékszem hogy van-e TTL IC a kapcsolási rajzban.... De köszönöm! Minden jót nektek! És szép napot!
Üdv,
kapcsolási rajzot keresek, Esab IHQ 150 es inverteres hegesztőhöz. Kérem akinek van, segítsen. Köszönöm
Sziasztok, ha valakinek van CAME ATI - szárnyas kapunyitóhoz bekötési rajza az segítsen legyen szíves, bármi ötletet szivesen fogadok.
hello! Kicsit bővebben? Van panelod akkor azon kéne lenni feliratoknak? Esetleg kép az elektronikáról közeli éles?? vetted vagy bolhás? idegennyelvü leirás sincs hozzá? üdv
Hello mindenkinek! Lenne egy kis problémám. Nem olyan rég szert tettem egy Thomson Scenium DPL 4000es erősitöre. Nem is volt vele eddig semmi probléma csak pár napja az egyik oldalon alig jön valami hang ki épp hogy cicereg. Nem tudja valaki mi okozhatja ezt. Kapcsolási rajzot próbáltam keresni de mivel elég ritka magyarországon remélem hátha van köztetek olyan akinek esetleg meg van vagy tudna segíteni.
Gondolom van benne valami védelem ami megakadályozza hogy egyből a végfok menjen ki de kapcs. rajz nélkül nem érek semmit. Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék érte!!!
Szevasztok! Seregélyriasztó kapcsolási rajzot keresek. 12V akkuról üzemeltethető. Időkapcsoló (kb. 20 percenként kellene bekapcsolnia 2-3percre). Alkonykapcsoló (éjszaka ne üzemeljen). Szirénát hajtana meg. Köszönöm. Üdv. mindenkinek.
Végülis időkapcsolót keresel, vagy sziréna kapcsolási rajzot? (Elég félreérthetően fogalmaztál!)
Ez a topik nem a "Ki, mit szeretne építeni?" (...és ahhoz rajzot keres,) hanem olyan kapcs. rajzok kereséséhez van, melyek (általában) gyári készülékek, és a javításukhoz nélülözhetetlen. De bármelyiket is keresed, találsz a HE-n időkapcsolót és szirénát is bőven! (Persze a keresőt azt használni kell.)
Szia llaci56! Köszönöm körülnézek . Csak arra gondoltam, hogy talán valaki tud vmi tanácsot adni az építéssel kapcsolatban, azért írtam ide. üdv.
Sziasztok! Szükségem lenne egy Mediator 70NA1177/06B típusú tv kapcs. rajzára. Sehol sem találtam, csak fizetőset Egyébként állítólag Philips gyártmány, csak Mediator néven fut. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Sziasztok!
Kapcsolási rajzot keresek Piaggio X9 motorhoz tartozó Piaggio Integrated Communication System egységről. Előre is köszi!
sziasztok
Nekem egy schneider st1422 decknek kellene a kapcsolási rajza ha meg lenne valakinek meg köszöném ha el küldené előre is köszönöm Minden hozzászólásnak megvan a helye, mint ahogy ennek is. És ez nem egy erősítős témába vágó kérdés! Figyelj jobban oda! Az írásjelek pedig, nem harapnak. szamóca
Sziasztok! LA4282 IC-hez keresek kapcsolási rajzot.
Előre is köszi!
Keresek MUSTEK Power Must 600 Plus típusú szünetmentes táphoz rajzot. Tud vki segíteni? esetleg találkozott már vele vki, Ha bedugom a hálózatba, nem csinál semmit, de láthatólag nincs semmi elfüstölve. Esetleg vannak típushibái ezeknek a tápoknak?
köszönettel: audioheritage
Köszi! Az adatlapot megtaláltam, csak nem figyeltem, hogy benn a rajz.
Hello!
Egy Philips 28PT4503/58 tévéhez keresek rajzot, egész pontosan a 2544-es sorszámú kondi érdekelne, ha valakinek papíron van meg. Kösz.
Siemens nixdorf MCM 1405 ND.monitorhoz keresek kapcsolási rajzot.Ha valaki tud segiteni köszönöm!
Üdv!
Keresem az RFT gyártmányú Saturn422 tipusú rádió kapcsolási rajzát. Előre is köszönöm.
Parancsolj, frissen szkennelve.
keresem az emg 1545 oszcilloszkóp rajzát.a hibám az hogy hiányzik a nagyfeszt előállitó csö, és még bármilyen hiba is elöfordulhat
Keresek DS100-as tip. DYNAMIC gyártmányú motorvezérlőhöz
kapcsolási rajzot.Némi leírásom van róla,de a belső kapcs.érdekelne.Kőszi.
PHILIPS CDR 765/00 CD kapcsolási rajzát keresném , ha valakinek van valami infója .. , kérem segítsen .
Üdv mindenkinek! Nem tud véletlenül valaki egy olyan kapcsolást, ami az egyenáromot megszaggatja, és 50Hz-es váltakózóáramot csinál belőle?
Inkább írd le mihez kellene, úgy egyszerűbb, mellesleg egy csomó paraméter hiányzik, mekkora feszre kell, mekkora áram, stb stb
|
Bejelentkezés
Hirdetés |