Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sziasztok!
Szeretném én is megmutatni az egyik munkám, ami abba a középiskolába készült házi konstrukciós versenyre ahova járok. Az erősítő 5db 25wattos Skori féle Texas erősítőt tartalmaz, házi-mozi erősítő céljából. És egyben szeretném kikérni a véleményeteket az erősítőmről.
Gyakorló nyák +smd nekem meg ez tetszikA héten ez a második doboz,ami nagyon tetszik.
Jól néz ki
Jól láttam, hogy nincs teljesítmény ellenállás, hanem valami félvezetőt fűtesz? Kapcsolási rajzot kérhetek erről a részről? Egyébként igényes meló! Köszi!
Igen egy félvezetőt "fűtök" IRF3205. Kapcsolási rajz nem készült hozzá, de rajzolok majd egyet.
Helló
A szomszéd haverral összefogtunk, és elkészítettünk egy 2*130Wattos MOSFET végfokot, még csak az egyik panel van kész! Ki is próbáltuk meggyőző hangja van!!! Köszönöm a sok segítséget helló
Forrasztás előtt, jó lenne felpucolni a nyákot..
Az első képen látható hogy még "patina" is van rajta Azért van ott az a rengeteg hideg forrasztás
Helló
Hogy kell kezelni? Én azt hittem a marató mart át a tonertintán és azzal már nem lehet mit csinálni,... Mi a megoldás erre hogy ne legyen ilyen?
Fémgyapottal, vagy finom csiszolópapírral szép fényesre fel lehet polírozni/csiszolni a felületet. Esetleg súrolópor is megfelelő lehet. Utána valami védőlakkot, vagy gyantát kell rákenni, és még 20 év múlva is szép fénye lesz a panelnak, a gyantától meg könnyebb forrasztani is. Egyébként egész jó a panel
A fémgyapothoz én annyit fűznék hozzá, hogy utána azért szépen mosd le a nyákot, mert én használtam sokat, és utána mindig maradt rajta "némi" szennyeződés, ami miatt sokszor nehézkes forrasztani.
Maga a nyák szerintem nem lett olyan rossz, a forrasztáson még csiszolj, de a többi nekem nagyon tetszik. Grat hozzá
Nem rossz. Szabad kérdezni mely kapcsolás ez?
Üdv.
Sziasztok!
Itt a félig kész labortápom. Ami valóan félig van kész. Amint összegyűlik rá a rávaló, megépül a másik fele is. Sajnos a leghúzósabb a trafó
Üdv.!
Kisebb felbontásban is elég lett volna. Ez melyik műszerdoboz? M10? Mik a befoglaló méretei?
Szia!
Ez Mesteri munka! Gratulálok! Csupán az nem tetszik hogy a banándugó a megjelölt helynek nem a közepén van Azért ment el a fúrás, mert nem pontoztad be? Egyébként az előlep milyen technikával készült? öntapadós fólia? Üdv!
Szia!
Ez egy régen szerzett műszerdoboz, csak az előlap méretét tudom fejből ami 297x96mm.
Szia!
Köszönöm. Az lett a probléma, hogy először az előlapot fúrtam ki és utána készült a matrica, ami öntapadós A4-es papír, a tetejére pedig átlátszó öntapadós fólia került. Sajnos a tervezésnél lett elmérve a két banándugó helye és már nem volt kedvem újat csinálni.
Helló ! Nekem tetszik ! A Trafó is nagyon penge. De az előlap tetszik a legjobban ,Maga az a tény, hogy számítógéppel készült. Én is most csinálom a tápomat és próbálkoztam előlap készítő programmal de valahogy nem akar össze jönni. Így marad a betűmatrica és az akrilán lak.
Az előlap tervezésben szívesen segítek, ha gondolod.
szia, nemtudom nekem is nagyon tetszetősnek tűnik ez a táp, és amilyen igényesen néz ki a belseje, akkor már legyen szép a külseje is (nem sértés, de ha már majdnem tökéletes miért ne lehetne az?) tehát én tennék fel új matricát, ill. az előlapi csavarokat is kicserélmém 2 egyformára, de mégegyszer így is SZUPER
Köszönöm ! Rendes vagy ! Ha végképpen nem boldogulok és még áll az ajánlatod akkor beszélünk majd róla. Addig is köszönöm szépen.
Természetesen az ajánlat mindig is állni fog, időkorlát nélkül. Szólj bátran, olyanra tervezzük, amilyet csak kívánsz. Akár milyen színekben lehet a felirat, bármilyen geometriai forma megjelenhet rajta. A végeredményt pedig elküldöm pdf-ben, amit ki lehet M1:1-be nyomtatni öntapadó fóliára.
üdv!
Ez több mint amit reméltem ! Nagyon szépen köszönöm.
Üdv : nagy hoho
Ez nemsemmi!
Mindezt egy régi TV hangszórójábol? Az ellenörzőt ide is hozhatod Szaktanári dicséret...
Megboldogult lány koromban 16 féle torzítót építettem
Akkoriban a legbonyibb dobozolás egy tizenéves számára a fém jégkockatartó volt "leborítva" ,fenekelve nyáklappal Azzal zenéltünk ,aztán abbahagytam ...... A csapat még ma is (megint) nyomja
Szia!
Nem vettem sértésnek és köszönöm. Mihelyst hozzáfogok a második oldalnak, készítek egy új matricát. Az előlapi csavarok egyformák, csak szerintem a fotón látszik úgy. Az előlapot az "Abacom FrontDesigner" -rel készítettem. Ez volt itt a reklám helye
Helló
Maratás előtt fel lett polírozva, csak maratás után néz ki így nem lehet hogy átmart a maratószer? Amúgy ez KD mester 2*130Wattos mosfetes végfoka a VF2 topicból!
Nyákokat önmagában nem szokás itt annyira bemutatni, de most megteszem mert úgy néz ki új rekordot döntöttem az egy nap alatt készült nyákok mennyiségében és méretében:
Bővebben: KÉP És még 2db kb fél tenyérnyi nyákot el is felejtettem odatenni.
szép teljesítmény, de ahogy elnézem még nincs kifúrkálva, (az az igazi teljesítmény, ha ebben a napban ki is fúrkáltad volna őket.) amúgy grat.
Az majd most következik.
Hali! Nagyon frankóak lettek a nyákok. Az ónozást, hogy csináltad? Wolf-os termék?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |