Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jóéjszakát mindenkinek! Mára már, pihi a jussom.
5 kilos doboz. A pontos osszeget nem tudom mert mar kidobtam a blokkot, de olyan hatezer-valamennyi volt egy par kesztyuvel egyutt.
Reszvetem... Nem kotelezo riasztot infras mozgaserzekelovel csinalni, illetve kaphato olyan PIR szenzor is ami macskara (pet) nem riaszt. Az sokat szamit hogy valami szirenazik, meg akkor is ha nem hallja mas csak a betoro. Nem tud szep nyugodtan komotosan lopni. Mellesleg lehet tobb szirenat is telepiteni... Esetleg tegyel fel nyitaserzekelot az ajtora (ablakra is ha van) kulcsos kapcsoloval athidalva (ennel egyszerubbet es olcsobbat el se lehet kepzelni). Gondolom a macska nem nyitja ki az ajtot...
Szia.
Vannak olyan infrák is amik úgymond inteligensek. Tehát a kisebb állatokra nem riasztanak be ( németjuhász nagyságig), de ha emberi testet érzékelnek akkor máris riasztanak.
Sziasztok! Nem szeretem, ezt a ma már elcsépelt, mindenre ráragasztott "intelligens" szót. Jelen esetben semmi más nincs mint hogy az érzékelési küszöb feljebb van állítva. Természetesen vannak ennek kisebb hátrányai is, de ez minimális. Amúgy a "hivatalos" megnevezése egy ilyen infrának: kisállat védett. A jobbaknál több lépcsőben állítható pl.:10, 15, 20, 25 kg-os értékekben.
Akkor lenne "intelligens", ha felismerné, hogy már megint a szomszéd macskája van itt, hogy ide ... a küszöbre. Egy intelligens eszköz minimum rendelkezik valamilyen fajta öntanuló képességgel. Szerintem... :gumicsirke:
Igen erről van tudomásom és igazad is van, Action -nal együtt.
Action! Ez az eszmefuttaás tettszett, elképzeltem a szituácót.
Mostanában elég sokat gondolkodtam azon, hogy a fre_mailes jelszavam mi is volt, mert elég sokat a fejemben kell tartanom és néha vegyülnek. Mára sikerült is kitalálnom, be is lépek, és látom, hogy 1MB -ból 0MB foglal el kb összesen 500 mail. Most ez valami szuper tömöritési algoritmus, vagy elromlott a script, ami a postafikóban a levelek méretét mutatná, és a szabad postafiók méretet, vagy valaki meglógott azzal a winyóval (-kal) a Fre_mail szerver parkjából amin az én emailem is voltak.
Az állapotsorban még látszik, hogy nem töltődött be az oldal teljes mértékben. Most lebuktál
Én viszont kitaláltam, mit nyertem?
Annyi biztos, hogy kommunikácós hibával kidob a fre_ mail, és még azelőtt egy alert ablak előjőn [object] error! Hibaüzenettel.
szerk.: A nyeremény az alább látható két kép, mindegyike.
Most a kedvedért én is beléptem a freemail-re, olyan, mint régen, simán be lehetett lépni, minden levelem megvolt, és az adatok méreteit is jelezte. :yes:
Most nézem, Topi kicserélte aranyos mosolygásra az igazi mosolygást és most már nincs duplán a nagyon erősen való vigyorgás, ez itt ni ->
Akkor te szerencsés voltál. Lehet hogy az én tárhelyemet, egy pohár kávé zárlatba külte. Vagy marinéni most domesztoszozza.
Sziasztiok!
Nagyon kiakaszt engem egy program immár 2 hete, feltelepítettem, kipróbáltam, nem tetszett, letöröltem a saját uninstal-jával. DE azóta minden sz.gép indulásnál a NI1 illetve NI2 képen láthatót produkálja, gondolom a telepítője akarna elindulni de hogy honnan vagy miért azt nem tudom. Már próbáltam hogy kitörlöm az indítási listáról de ott nem is volt, aztán próbáltam hogy feltelepítem vissza ugyan azt a programot (ugyan az a típus sorszám stb...) és megadom neki a telepítés helyét hagy játszadozzon de a következő indításkot is ugyan ezt a hibát produkálja, és nem egyszer jön csak elő, hanem egymás után kétszer ez a telepítő ablak. Megkérnélek titeket hogy segítsetek hogyan tudnám eltünteni mert nagyon idegesítő. A program nevét direkt nem írtam eddig, merthogy ez szerintem inkább OFF-ba való, egyébként a neve: NI Circuit Design Suite 10 Core köszi
A következő programokat futtasd át rajta, sokminen más fölösleges adatot is kipucolva:
CCleaner Advanced WindowsChare 2 Professional Ehhez még mellékelek egy StartupCPL.exe programot, amivel kitudod szedni a kérdéses programot. Hasznos.
Köszi, kipróbálom.
Próbáld meg azt is, hogy a Vezérlőpulton a Programok telepítése és törlése menüpontból is törölni próbálod ezt a megnevezett programot, amennyiben lehetséges!
Szivesen, máskor is. Remélem sikerül ezzel "kiirtani".
Nos, kipróbáltam de semmi eredmény
A programok telepítése és törlését is próbáltam volna, de uninstall után megnéztem, már nem volt ott semmi, a StartupCPL-t sem tudtam használni, mert az indítási listán sincs sehol. Valami egyéb ötlet esetleg? Közbe elindítottam egy indításkori töredezettség mentesítést mert már arra is szükség volt, azért nem írtam előbb
Semmi gond, de azért megvagyok lepődve.
Az eszközkezelőben nemtudod kideríteni hogy milyen exe alapon akar futni? Egymás után bezárod az alkalmazásokat, de ezt a programot hagyd ott az alert ablakkal együtt. Ha eltűnik, akkor jegyezd fel az exe állományt. Majd a keresőbe gépeld be. Ha meg van Akkor próbáld letörölni. Közben a regedittel próbáld kikeresni ezt az exe nevet és minden rávonatokozó bejegyzést szedjél le. Szerintem lessz egy jópár. Ennyire parazita programot én még nem láttam még soha. Sajnos jobb ötletem nincsen. Szerk. Amit tudok javasolni, hogy ments el mindent, és rakjál mindet újból.
A Vezérlőpulton a Felügyeleti eszközökön belül a Szolgáltatásokat nyisd meg. Görgesd kb. a fele-3/4-ede környékére a listát (Az N kezdőbetűsek mindenképpen látszódjanak!). A képernyőt pedig PrintScreen-ezd le és tedd fel ide, legyél szíves!
Windows installer (msiexec.exe)
Itt a kép, 6 fájlt is találtam, mit tegyek? Tulajdonságok-futtatható fájl elérési útja, kikeresem és töröljem mindet?
Nem. Igazából nem kell törölni, egyelőre csináld azt, hogy minden egyes NI szoftverhez kapcsolódó szolgáltatást állíts le a leállítás lehetőséggel, és utána mindnél állítsd be egyesével a kézi avagy manuális módot, tehát egyik se automatikusan elinduló legyen!
Ezt követően legyen egy gép újraindítási művelet. Ezután lehet velük (a szolgáltatásokkal, illetve a hozzájuk tartozó futtatható fájlokkal) bármit kezdeni lényegében... én nem sokat törődnék így velük, mivel leállított állapotban nem sok vizet zavarnak. A csatolt képedet időközben eltávolítottam, adatbiztonsági és egyéb, hasonló okokból.
oké köszi
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget Sikerült végre megoldani.
Ennek örülök!
Jóéjszakát, mára megyek, mert teljsen kisütöttek.
A mi liliomaink már átmutálódtak vizililiommá.
Szia Ampi! Jó éjt! Szerk: Ja és van már mocsári eprünk is.
Ha úgy vesszük igen kenyér vagyok. Add hozzá Matyit, éppen konferenciálunk MSN -en. Képzelhetetd! Még kijelentkezni is elfelejettem.
Jó éjszakát mindenkinek még egyszer.
Ampervadász, Te egy nap egyszer alszol? Tegnap is ezt irtad, hogy jóéjt mindenkinek
Nem, az csak az ikertesóm lehetett! vagy szimplán tudathasadásom van
Még mindig megy a fárasztás MSN -en, én azthiszem orvost hivok magamnak. A dorog úgy is csak lassítanának.
Neked meg elfelejtettem köszönni, most bepótolom: Jóéjszakát Action!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |