Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy biztos: Sokan vagyunk. (Nyertél egy A4-es lapot, amit az északi sarkon vehetsz át egy percen belül. )
Ezt a tagot elhívom a házibulimba, ott van a szeren, na mondjuk az a szinti se kutya
Idézet: „A tanulás, hát az meg nem lett volna rossz, de úgy elment az idő majd holnap, majd holnap....” Én is így vagyok vele. Már vagy két hete tervezem, hogy elkezdem, de még ki sincs nyomtatva.
Én csak kicsit bánom, mert oké nem azt tanultam amit kellet volna, de nagyon sok hasznosat helyette. Sajna most is így van ez holnap vizsgázok elektróból (nem mintha nem menne), és én meg itt olvasom ezt a fórumot, de ha ez jobban tetszik A vizsga meg úgyis meglesz, csak azt bánom, hogy mindíg 2esre írom, pedig ha még tanulnék is rá
Bátorítok mindenkit a szorgos tanulásra, én tavaly hatalmasat szívtam a lustaságom miatt. Igaz sikerült teljesítenem a kitűzött eredményt, de fizikailag és idegileg nagyon kimerültem. Hajrá!
Na jó akkor viszlát mindenkinek megyek tanulni , vagy valami hasonló, de előtte lehet palacsintázok egyet ismét
Hát.. elég durva volt a Darude - Sandstorm rész, de a többi sem kispiskóta! No ezt zongorán. :wow3:
Sziasztok!
Néhanapján még be kell járni a suliba, érettségi előkészítőre. A mai nap is azért voltam bent, találkoztam szünetben a fizikatanárral, akinél két éve ott van a labortápom... Ezt még el is nézem neki, mert megígérte hogy beüzemeljük a szertárban porosodó Van der Graaf generátort róla :yes: Szóval hogy a lényegre térjek, volt nála egy csomó dolgozat, a 10. osztályba viszi kijavítva, és mutatott nekem egy részletet az egyik hölgy irományából: "kétféle áramerősség létezik: a voltmérő, és az ampermérő" Bennem azóta is kering a dolog, nem tudtam még megemészteni teljesen...
És most még jön meló is, amit meg kell csinálni. Most van itt egy bazi nagy Tv meg egy autórádió is. Holnap jön két csöves rádió elvileg, komplett felújításra, mert csak a srácnak aki hozza akkor adják oda, ha meg is csinálja. Ő nem ért hozzá, így megkért, hogy segítsek neki. Akkor jövő héten kell még csinálni 5 infrás kapcsolószerkezetet is. Megtervezni, nyákot csinálni, dobozolni, stb. Elleszek egy ideig vele. De mostmár tényleg elkezdek valamit tanulni. Most hirtelen annyi munka jön, hogy nme győzöm csinálni, tavaly amikor meg az egész nyár szabad volt alig volt valami munka.
Jóéjszakát mindenkinek, megyek elfekvőbe. További jó fórumozgatást mindenkinek.
Fűrészjel jelenik meg...
Húú ez nagyon jó volt így reggel 6:30 kor
Üdv mindenkinek!
Ezt tulajdonképpen Müszi -nek köszönhetem! A kettő világító EM84 -es hsz ből indult ki a dolog. A hangloló csövekről eszembejutott Matthew, és arról hogy hanggenerrátort épít, és ezt a fantáziámmal megkeverve adta ki a az agyam a jelenelegi témára "lekeverve". Erre válaszként kiverte e biztosítékot, és nagyon sötét lett.
Helló!
Valami letöltőprogramot tudnátok ajánlani, amivel a videoplayer-ről. A videoget nekem állandóan megszakítja a letöltést hibával kb fél percenként. Állandóan indíthatom elfelé, viszont folytatja onnan, ahonnan abbahagyta. De nem hagyhatom itt a gépet, mert akkor sosem töltené le.
Tudomásom szerint a Google megvette a YouTube-ot, vagy legalább is annak nagy részét.
Ha már ilyen szerveres témák vannak, akkor bejelentem, hogy a freemail egyik szervere sem működik. Ezért valaki nem éri el az emailjeit. (Ez elég gáz, ha valami fontos emailt vársz )
Ez komoly?
Még a végén a májkroszoftot is megveszi Akkor azért rosszalkodik mostanában a YouTube... Kezd elegem lenni ebből a Google mániából. Az egy dolog hogy van egy nagyon jó keresőoldala, de más hasznát én nem veszem ennek a cégnek....
Na akkor azért kaptam meg 4-5 óra késéssel a leveleimet.
Sok pénz, nagy hatalom. Csak ne jusson oda mint a mikros. Bővebben: Link
Végre, majdnem egy órát játszottam vele, most már jó
Tudtommal már régóta a googleé a YouTube. Lehet egész a kezdetektől.
1.65 billio dollárért még forintban is sok.
Angolszász nyelvterületeken a billion megegyezik az itthon használt milliárddal. Ja, és 2006.10.10-i keltezésű a hír.
Kösz a megerősítést, én is milliárdra sejtettem.
Ezért nem kell frímélt használni .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |