Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kár, hogy a Nikonnak nincs ilyenje. Én Nikon párti vagyok
No akkor ez most mi? Az egyik gép, a másik egy vicces pendrive ugye?
Mond másképp azt,hogy 3 dimenziós szekér!
Megoldás: térfogat! :beka2: ez kb olyan szintű volt,mint a szabadkapacitás-os poénod!
5 dl (= 1 üveg) sör tartalmaz:
175 mg káliumot: ez a napi ajánlott bevitel 5%-a. 85 mg kalciumot: az ajánlott napi bevitel 5,6%-a. 6 mg szilíciumot: a napi ajánlott mennyiség egyötöde. 0,14 mg piridoxint (B6-vitamin): a napi ajánlott bevitel 6%-a. A fentiek ismeretében könnyen kiszámítható, hogy az egészséges táplálkozás érdekében miért 20 üveg / rekesz kivitelben árusítják a sört. Kérlek hogy Te is tégy meg mindent a szervezeted számára naponta szükséges napi ásványi anyagok mennyiségének bevitele érdekében!
A süketnémák bulizni mennek egy jeltolmáccsal.
A tolmács mondja a pincérnek, hogy neki el kell mennie egy órára, de ne izguljon visszajön. ha a társaságból valaki a mutató ujját emeli akkor sört vigyen nekik, ha a középső ujjukat akkor pedig bort mondja és elmegy a tolmács. A süketnémák emelik is a mutató ujjukat, viszi mindegyiknek a sört. Aztán a középső ujjukat emelik, viszi a bort is. Így megy ez egy ideig aztán hirtelen felváltva billegetik mind a két ujjukat. A pincér izzadni kezd, nem tudja, hogy most mit is kérnek. Szerencsére az utolsó pillanatban megjön a jeltolmács. De jó hogy, hogy jön, mit kérnek ezek most? Már semmit, csak berúgtak és azt éneklik, hogy "sört ide, bort ide..."
Idézet: „6 mg szilíciumot: a napi ajánlott mennyiség egyötöde.” Megyek, eszek egy tranzisztort, vagy egy IC-t!
Mit találtam!? Hát eltarthatott egy darabig!
...és újból feltaláltuk a légszerelést. Nincs új a nap alatt!
Nekünk a gyakszi tanárunk volt kicsit szórakozott. Mondta hogy lesz nyári gyakorlat, és kérdtük hogy lehet-e más helyre menni. Mondha persze lehet, akár az atommag kutatóba is be tud tenni minket, lehet. Kérdjük hogy mi mit csinálnánk ott? Asszondja : "Hát pl az asztalokról legurult atommagokat kell majd összeseperni"
Höhh! Ez jóóó!
Ez most jutott eszembe:
Két gyerek beszélget: -Bibiii nekünk van wc kacsánk! -Oooszt mi meg nem sz*runk a perem alá!
Két gyerek beszélget:
- Bi bi bii, én egy dróttal kinyitok minden zárat! - Bi bi bii, nekem meg rendőr az apukám!
Hátha még nem volt... és hátha eléggé kicenzúráztam
Egy asszony vesz két papagájt, de azok nagyon csúnyán beszélnek, mindig azt rikácsolják: Idézet: Az asszony, jobb ötlet híján, a helyi paphoz fordul tanácsért, aki azt javasolja neki, hogy össze kellene zárni a jómadarakat a templom két, szentéletű papagájával, hátha azok jó hatással lesznek rájuk.„Hé, mi k...vák vagyunk, gyertek d...ni!” Meg is történik a dolog, egy kalitkába kerül az összes madár. A romlottak, ahogy addig is, rögtön rákezdenek: - Hé, mi k...vák vagyunk, gyertek d...ni! Mire az egyik templomi papagáj a másiknak: - Pityu testvér, dobd el azt az olvasót, imánk meghallgatásra talált...
Jó vicc,
De egy kicsi elektronika is kéne bele legalább 0,1 V
Dal a fönökömnek!
Rázzon meg a 380-an , 220 la la la la la la la
Szüleimnél kontakt hiba volt a fali csatlakozonál.
Szerelés közben kérdi a fiam Apu menyi áram van a hálozatban ,mondom 220V Az erejét ne is kérdezd mert már éreztem egy párszor,Erre azt kérdeszte és most mennyi?
Érdekes dolog ez a láthatatlan erő. Amikor a melóhelyen nem az idén lebarnult munkaerő van, mindig megkérdezik: hány Volt van itt?
Én mindig azt válaszolom nekik, hogy - viszonyítási alap nélkül - ez az adat csak pusztán számérték. Ha viszont azt mondom, hogy azon a vezetőn e pillanatban is 50 villanymozdony ereje halad át, akkor csak a falhoz simulva mernek elmenni mellette. Ez nekem tulajdonképpen jó is, mert nemhogy megközelíteni, de még alatta elmenni se nagyon mernek.Az meg végképp nem jut az eszükbe, hogy színesfémből van....
Úgy kell azt csinálni! nagyon helyes!
Egyszer megnézném ahogy a falhoz lapulva mennek. nem nevetnék rajtuk mert azt nem illik.
Ha lenne e-mail címed küldenék egy indiai balesetről videót, azt hitte az emberünk hogy az a drót ott a vonat felett jó kapaszkodó lehet, az ív erejéről csak annyit hogy fülsüketítő csattanással dörrent kettőt.
Ez egy nem kicsi város.
Bővebben: Link Mire végig nézem minden beállításból már vágyom is oda. És még egy jó/érdekes dolog, ha valaki szeretne otthont tervezni: Bővebben: Link
Nagyon nagy! A teherautó azér berongyolt rendesen
Vicces WC-k:
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |