Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na lassan megyek dolgozni...
Pedig már nagyon kíváncsi vagyok a videókra. Nembaj, majd reggel, meló után jó fáradtan megnézem őket.
Na jó, tulajdonképpen csak 17:20-kor indulok, de a hirdetés 18:00-kor lesz.
Nálunk már 18:00 de még semmi nem történt...
Erdély? Július végén megyünk oda 9 napra.
Hogy fog addig hiányozni a HE!
Pontosabban? (ha szabad ilyet kérdeznem). Ha közelbe akkor elfogyaszthatnánk egy -két.
Szabad kérdezni, de még nem tudom pontosan, az apósom szervezi.
Több helyre megyünk, ha tudom a helyeket, majd írok. Na mentem melózni! Nektek jó szórakozást az eredményhirdetéshez!
Esetleg ha szükség, tudok ajánlani pár kiránduló helyet. Egy példa a History Panzió. Itt nagyon jó a felszolgálás, és halastavakban tenyésztett halból készítik meg frissen Románia egyik legfinomabb panírozott halát. De van rengeteg választék. Magyarul beszélnek szép a táj és miegymás.
Itt voltam 2008-ban egy napot egy cégkiránduláson. És nem utolsó sorban van internet -> van HE
Persze, hogy a pipik közé
A rókapipik közé
Sziasztok.Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy ilyenkor mi van.Néha kiírja ezt a vindóz, de bezárom, és nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget.Ilyenkor mi baja lehet?
Nem véletlenül Zone Alarm-ot használsz?
Ha nem akkor valami hálózati marhulat van nálad és nem ártana egy alapos Spy és vírusirtás.
Miért?
Ez a jó Az első videó atom jó! Meg is érte az első helyezést!
Apám!
Ez a transzformátor tekeréses videó, valami eszméletlen! A zene nagyon jól el van találva! Személyem szerint ez viszi a pálmát! Én ezt tettem volna első helyezettnek.. De én nem tudom a zsűrizési paramétereket, ezért vegyétek úgy hogy nem szóltam, csak hangosan gondolkodtam.. :yes:
Ezt most hoztam fel a fiammal a kocsiból (a nagyobbik része mai beszerzés): Bővebben: Link
Az a videó tetszik nekem is a legjobban. Ilyen vaslemezeket lehet valahol venni?
Üdv.
Te jó isten
m.joco: Esetleg MÉH telepen.. Nekem van szerencsére (szándékosan) itthon egy pár trafó és lemezek is.. Lesz munkám
Te jó ég. Mire kell ennyi tej? Talán tudsz valamit a jövőről és már kezded a bevásárlást?
Ez nem egészen 2 havi adag a családnak. Ha látok valahol akciósat, akkor mindig veszek 1-2 kartonnal. Most elég üres volt a kocsi háta, hát felpakoltam
Ebben egyetértünk!
Viszi a pálmát a film. Olyan barátságos a hangulata. (nem nevetni, bennem valahogy ilyen érzést kelt.)
Akkor nálatok fogy bőven a tej. :yes: ha akciós, akkor ilyen nagyobb tételnél már van egy kis megtakarítás rajta.
Az igazat megvallva, mikor néztem a zenére majdnem meghatódtam.. Nagyon jól el van találva!
De a fórumtárs is szimpatikus! Gondolom, tapasztalata is van már a trafók terén jó sok.. :yes:
Szépjóesetét mindenknek!
A mainap szintén érdekes volt, a poén hogy szakmai teljesítőképességem hatarához érkezhettem mgam, mert pl én úgy tudom hogy a cos fi az soha nem lehet 1.00. Erre egy olyan produktumot látok, egy fázisjavító berendezés formájában, hogy elgondolkodtam az egyik sarokba teszek én is egyet otthonra. A másik hogy elveszik a munkát, most is kábelt füznénk a kábeltálcában (bal oldali), erre milyen tábla van felfggesztve? "CSAK BÉRLŐKNEK" Na szép mondom!
Igen, az ilyen meddőteljesítmény- kompenzáló berendezés szép jószág! Volt szerencsém látni ilyet belülről! :yes: Mennyi, és mekkora kondenzátor! :finom:
Ami a meglepő, hogy nem olyan nagyok, mint a régebbi "társai". A mérteti egy kisebb vödör térfogatával vetekszik.
Jóéjsazkát mindenkinek, mára már megyek feküdni, holnap is munka van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |