Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   565 / 3611
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Jún 12, 2009 /

Ezattól függ, éppen milyen módban kapcsolódsz!

GRPS (General Radio Packet System) ami nagyon lassú, ahhoz hogy gyors legyen a sebesség, ahhoz, 3G -t kell használnia a routerednek.

Megoldás: menjél olyan helyre ahol már 3G is elérhető, különben, soha semmit nemtudsz majd csinálni rendesen, mert a GPRS adatáviteli sebessége nagyon rossz.
(#) KTobi válasza sándor hozzászólására (») Jún 12, 2009 /

Indítsd el, vedd le a hangját, menj, forrasz egy kört. Majd utána nézd le. Én így csinálom. Tehát elindítom, benémítom a videót, csinálok akármit (nettezek, megnézek egykét filmet) majd újrajátszom a videót, és ekkor nézem. Legnagyobb felbontásban nézem. Jelenleg egész 384kbps-es nettem van, eddig csak lassabbam volt. Türelemmel, TE is megnézheted a videót. Nem fog elszaladni. Tehát, a kérdésedre a válasz. Elég egy jó jellel működő telefonos (64kbps) és egy kis türelem is.
Hétfőtől van ilyen gyors nettem
(#) sándor válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 12, 2009 /

Szia "3G-n" van sőt "3G+"is néha..150-180Kbps sebességgel tölt le ez kevés filmnézésnél? Más oldalakon tudok videot nézni...
(#) sándor válasza KTobi hozzászólására (») Jún 12, 2009 /

Azt hiszem így teszek ha másképp nem megy...Megyek van egy halom alkatrészem átválogatom (hajnalig elleszek vele)addig csak letölti
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Jún 12, 2009 /

Pa$non$n interneted van?

mert ha igen akkor a következőt megteheti a szolgáltatód: Jelentős adatforgalom esetén korlátozhatja a korlátlan internetet! Hoppá. Mi minősül konkrétan jelentős adatterhelésnek? Elárulom, nincsen szancionálva, mert ha 10 mail megnyitsz már arra is bekorlátozhat amennyire csak ők akarják, hiába van "csúcsgigabátj sebességed, ők akkor korlátoznak le amikor te nem akarod. Sajnos ez az igazság. Ezért nem vettem én sem 3G netet.
(#) sándor válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

vodka..korlátlan 5G-ig normál használat esetén ...de szerintem ez is korlátozva van...
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Annál nemtudom mik az általános szerződési feltételek, dE ott is előfordulhat zygan ez. A korlátlan internet, NEM korlátlan. Ez benne a megtévesztés!

Nézzél szét az ÁSZF -ben, és amit tudsz érvényesítsd a szolgáltatód felé, mert ha ők azt nem teljesítik ami a szerződésben le van irva akkor TE jogouslt vagy felbontani vele a szerződést. Az a baj hogy a vodka -ra nemtudom milyen általáno szerződési feltételek vonatkoznak.

Ne haragudj hogy nem tudtam sgíteni, azért én még majd holnap este utána nézek a dolognak hátha valamivel tudok szolgálni, de most elköszönnék mert tényleg holnap dolgoznom kell 12 órát, ezért jóéjszakát , és szép álmokat mindenkinek!

Úgyse tehetünk semmit nem lehet bizonyítani,vagy ha igen rá lehet fogni a vételi viszonyokra, hálózati leterheltség,vis major (aszály , árvíz, vihar , tornádó...)

Bevál a dolog ha a fogyasztóvédelemmel "fenyegetőzől nekik". Csak így tudtam lemondani a vonalas netemet, mert előtte rá se hederítettek!

szerk.: ez nem olyan biztos! Van lefedettségi térkép, és arra is egy átlag véve, szóval agyon is jól tudják hol, és miylen módón , mi vehető.
Amúgy utána tudnak nézni, mert a ISP csinálja ezt veled, és ne engedd megetetni magad velük. Amúgy 3G vagy + -al is az a 150k kapcsolat eléggé jó, simán villanás alatt kéne betöltenie a videót. Ekkora sebesség melett, nem hiszem el hogy nem tud videót betölteni, és ebből vsezem én azt ki hogy korlátoz az ISP -d. Van ügyfélszolgálatuk, próbáld előtte megkonzultálni velük hogy hogyan lehetne hárítani a problémát.

Köszönöm hogy megpróbáltad,Jóéjt!
ui:becsüld meg a munkát (amíg van...)

Idézet:
„ui:becsüld meg a munkát (amíg van...)”
Ezt teszem, remélem még lessz, és nem jut csődbe.
(#) Action2K hozzászólása Jún 13, 2009 /

Sziasztok! Búcsúzom Tőletek. :rinya: Pár óra múlva elindulunk egy nagy útra.
Megyünk nyaralni! Egy hét intenzív semmittevés. :smoke: Azért a HE megvonási tünetekre bekészítve egy laptop. Bár korántsem leszek olyan aktív. Mondhatni eléggé regenerálódási fázisba fogok kerülni.
Aztán jók legyetek, OFF-oljatok sokat! A Modiknak :lama:-któl mentes hetet kívánok! A Többieknek meg warn menteset.
Pásztok! :wave:
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

ÁáÁ..
De jól megy egyeseknek!
Aztán ha kérhetem a semmittevés KÖZBEN tolhatnál fel egy- két fotót..
Remélem jól fogsz szórakozni...
Egyébként merre felélessz az út?
Üdv!
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Tehát Neked most kezdődik a hawaii-ozás!
Jó utat, kellemes pihenést kívánok.
Ha találkozol DJ Tux-al, üdvözlöm!
(#) titi válasza valve hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Jól néz ki, de ahogy számolom, ez nekünk drága.
De mint mondtam, az apósom szervezi a helyeket.
Mindenesetre köszi!
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Szia! Jó utat, jó nyaralást! Egy hét múlva várunk vissza!
Üdv! :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Jó pihenést, és köszönjük a jókívánságot a modik nevében is!
(#) Attila86 hozzászólása Jún 13, 2009 /

Tud valaki egy olyan kis programot írni, ami mindössze annyit csinál, hogyha lefuttatom akkor kinyomtat egy teljesen üres oldalt?
(#) valve válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Ha elér hetfő-n akkor írok egyet, mivel az itthoni gépemen nincs felrakva a Delphi csak melóban.
Ha szabad megkérdeznem mire kell egy ilyen program?
(#) vicsys válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Szia
Írtam egy buta kis scriptet...
(Használati utasítás mellékelve)
De tényleg, mire kell? (Ha nem államtitok?)

print.zip

(#) gydanee hozzászólása Jún 13, 2009 /

Sziasztok!

Sajnos megtörtént az első motoros balesetem.
Földúton hatalmas bukkanó, lapos első kerék és kizúgtam a learatott tarlóra.
Bal oldalamon, lábam tropa, vállam, egy kicsit az arcom.
És ezúttal jegyezném meg hogy akinek pénze engedi vegye meg a zárt bukósisakot , mert az arcomon a plexi kb 5cm hosszú sebet vágott... és rengeteg horzsolás.
A motoron ami hajtott valamennyire az most elhajlott minimum 90fokban!!

Vigyázzatok magatokra!
(#) bankimajki hozzászólása Jún 13, 2009 /

Nem annyira veszélyes a motorozás, ha tudjuk a korlátokat. Ennyi erővel a kocsi is veszélyes (ha mondjuk egy polskival repesztünk 200-zal, az sem biztonságosabb )
(#) szabi83 válasza gydanee hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Mit ér az erő, ha nem uralod? :no:

Jobbulást
(#) gtk hozzászólása Jún 13, 2009 /

Nem tudjatok, lesz meg video feltoltve vagy "csak" ennyi volt?
(#) szamóca hozzászólása Jún 13, 2009 /

Nem semmi amit kifúj a srác.
(#) El_Pinyo válasza gtk hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Tegnap volt még a listában néhány videó azokon kívül amik jelenleg vannak (pl.: láttam Pici fórumtársunk 3 részes videósorozatát a listában, de mire oda értem, hogy megnézzem, eltűnt ). Nem tudom mi lehet az oka, talán valami utószerkesztés, vagy ilyesmi. Talán majd Topi ad felvilágosítást az ügyben.
Üdv.
(#) Attila86 válasza vicsys hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Köszönöm, és neked is Valve!
Azért kellene egy ilyen kis script, hogy egyszerűbb legyen a műnyomót "kinyújtatni". Ha nyákot készítek, akkor számolni kell a műnyomó papír nyúlásával. Ezt többek közt azzal lehet minimalizálni, hogyha 1-2 alkalommal átküldöm a műnyomót a lézernyomtatón és így előre megnyúlik.
Így mostmár csak kiteszek egy parancsikont az asztalra és már "nyomtat" is...
(#) vicsys válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 13, 2009 /

Értem! Az ötlet jó!
(#) zoly15 hozzászólása Jún 13, 2009 /

Ez nem hírdetés, csak megkérdezném hogy valakinek kell-e 2Db fekete fehér, Orosz 61 LK 1B képcső?
Ma bontottam 2 TV ből..
Ha valakit érdekel és Miskolc környékén lakik, elviheti ingyen..
Ha nem érdekel senkit, megy a "zúzóba"...

Üdv!
(#) bankimajki hozzászólása Jún 13, 2009 /

Sziasztok valaki vett már ilyen, vagy ehhez hasonló LED-et? LED Az lenne vele kapcsolatban a kérdésem, hogy motorra, erdőbe, reflektornak jó lenne-e? És ha igen mennyi kellene belőle. (egy 50m-es sávot teljesen kivilágítani) Mert éjszaka erdőben kell utaznom 5km-t. És így lenne fényerő. Már van a gépsasban egy polski lámpa egy 45W-os izzóval, de ezt még szeretném tetézni.
Következő: »»   565 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem