Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma megnéztem az elektromodula štyri-t.
Enyhén csalódott vagyok. Ettől azért többet vártam.
Köszönöm mindenkinek!
Idézet: Néha tudom mit jelent ez „Igaz nem tudok semmit” Én szurkolok neked!
Kalifornia állam Kormányzója is az volt Ugyanis a gyerekei szerint a legjobban sikerült Elektromodulátorová film és Ő nem is volt benne
Nálam ez a nem tudás elég sokszor előfordul. Remélem valami olyan tételt húzok ki, amiről tudok is mondani majd valamit. Az angol lesz a legrosszabb, mert ott egyből mondani kell, nincs felkészülési idő. :no: A többinél meg majd csak eszembe jut valami.
Nagy kavarodás, eltúlzott jelenetek, nem túl nagy színészi teljesítmény, a kerettörténet figyelmen kívül hagyása, nonszensz vég.
Remélem a Átváltozók kettő nem ilyen lesz.
Na ez a nem semmi teljesítmény!
Egy nap megkérdi apját a fia: Apu, részt vennél velem a maratonon? Az apa szívbeteg, de mégis igennel válaszol.... és így közösen elhatározták, hogy beneveznek a maratonra... Nem sokkal később kérdi a fia az apját: Apu, mit gondolsz jelentkezhetünk az Ironman-ra? Az apa igennel felelt. igen,......de ez a legnehezebb triatlon a világon, melyet évente Hawaion rendeznek, ahol a versenyzőknek 3,86 km-t kell úszni, 180,2 km-t kerékpározni, 43,19 km-t futni a szigeten keresztül." Apa és fia egy testté váltak, hogy részt vehessenek ... Most pedig nézd meg a filmet.
Ez valós?
Szerintem csak megjátszott. Az apa, nem csak szívbeteg, de még a feje is ki van támasztva, mert nem bírja tartani. Idézet: „Ez valós?” Idézet: „Szerintem csak megjátszott.” Nem! Dehogy! a videó kitalált történet Sokszor olyan butaságot írsz, hogy az elképesztő Te nem vetted még észre ezt? Szerintem nem! Idézet: „Az apa, nem csak szívbeteg, de még a feje is ki van támasztva, mert nem bírja tartani.” A Forma-1-ben a HANS rendszernek kötelező a használata, pedig a pilóták is meg tudják tartani a fejűket.
Egy "pár" órát gyakorolhattak, mire ennyire ment nekik a dolog.
Ez a fickó is tud valamit: Bővebben: Link
Hello!
Nézd mega többi videóját is. Vannak jók, ügyes Egyik legjobb rally versenyző Szerk.: Nézd meg ennek az első részét is.
Igen, néztem már egy párat, hihetetlen miket nem művel ez az ember!
Egyszer beülnék mellé... aztán meg a helyére
Ráadásul navigátor, itiner nélkül - álmából felriasztva is tudja a terepet, az biztos.
Szerk.: Szebence, nem olyan egyszerű abban az ülésben dolgozni, harmad-negyed ekkora teljesítményű autóval is estünk fél percen belül...
A nyári szünet alkalmából elindultunk sétálgatni a kis városunkban, közben nem egy furcsa dolgot találtunk. Nekem az egész OFF . A pontos idő? Hát azt nem kommentálom.
Nekem is tetszenek! Főleg a tilos tábla!
Sziasztok! Hazaértünk a nyaralásból. Egy hét intenzív HE-megvonó No de az informatikai kapcsolatom is csak annyi volt, hogy a szállásunk ajtaja egy mágneskártyás zárral volt ellátva.
Egyébként Dj Tux is épp nyaralhatott, mert csak az üres jéghegye volt ott. (fotó mellékelve) Pár fotó csatolva ama kis oázisról, ahol "tengettük" életünket. Még teszek fel párat, csak az a mobilon.
Szevaaz Action! Üdv újra kzöttünk!
A tilos táblánál én is nagyot néztem . Meg is kérdeztem a bnőmet, hogy mi lehet azon a területen megtiltva. Nekem a pontos idő a nyerő . Bár a mai rohanó világban, jobb is, ha 28 óra egy nap
A másik kép 1 perccel később készült, mert csináltam egyet ugy is, hogy rá zoomoltam az órára, 7 perccel többet mutatott .
Na igen, egy eléggé rohanó világban élünk...
De hogy még az óra is ennyire rohan...biztos sok a dolga.
Szép napot mindenkinek!!
Ez a pontos idő jó Véget ért a meló itthon (szerencsére)... Péntek délutántól egész estig betonvésés majd szombaton majdnem egész nap. Ez egy terasz volt, majd szombaton estefelé zsaluzás, ma meg betonozás.. Végre már kész.. Egy hét kötés aztán burkolás
Gyorsan kiszaladtam, mert azt hittem a mi házunkról beszélsz, de nem, még senki sem hordta tele helyettem betonnal az alapot. Bár kinek is van kedve ebben az egész nap szakadó esőben betonozni. Pedig jó, mert így kevesebb vizet kell a matériához adni. Csak hát a betonkeverő nálunk vellannyal megy az meg elég megrázó élmény lenne ebben a cseppet sem száraznak mondható időben.
Mi tilos - mi tilos... Hát az Á! Bővebben: Link
Milyen igaz Megyek is felhívom a barátnőmet, hogy megvan a válasz
Ez jó
Tényleg van alap? Én nekem bejön a beton keverés, ma még sajnáltam is hogy csak olyan 8-10 furikal kellett keverni :no:
Ahogy látom nem mindenki betonozta be magát ebbe a topicba, de én már kezdek idekötni, és közben nézegettem új szerzeményem, egy MAXTOR 40MB -os wincsesztert. EZ is 3,5" -os. Kipróbáltam a gépemben, de nem ismerte fel, de a 286 -osban működött. Lenne rajta pár beszerezhetetlen program, amit nem lenne rossz elmenteni rólla.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |