Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Drót végén széndarab... mi az?
Gyakorló villamosmérnök. - Sárga, repül és világít. Mi az? - Vetési varjú ballonkabátban, szájában stekklámpával. Mi az, csíkos és indexel? Az Aquafresh megelőzi a fogszuvasodást. - Mi az? Feldobod Pista bácsi, leesik semmi. - Pista bácsi megfogta az isten lábát. Mi az? A disznók megállás nélkül esznek a vályúból? -Szünetmentes táp. Feldobják: anyós, és nem esik le, mi az? - Ritka nagy szerencse...
A rendőrségre kerül egy igen nagy értékben elkövetett lopás gyanújával egy arab. A hadnagy személyesen akarja levezetni a nyomozást, mivel igen nagy értékről van szó, de nem tud arabul. Hívnak tehát egy tolmácsot.
Vallatáskor a következő párbeszéd zajlik: Hadnagy: - Kérdezze meg tőle, hova rejtette a pénzt! Tolmács: - Azt kérdezik, hova rejtette a pénzt? Vádlott: - Nem tudok semmiféle pénzről. Tolmács: - Azt mondja, nem fogja megmondani. Hadnagy: - Mondja meg neki, hogy különben kivégezzük! Tolmács: - Azt mondja, hogy ki fogják végezni. Vádlott: - Akkor inkább elmondom: a Mindszenti Templom melletti temetőben, a bal oldali első sírkő alá rejtettem. Tolmács: - Azt mondja, inkább meghal... A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából. - Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja. - Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta. - Hülye gyerek, hát Dzsontra-Volta! - Jean, mit tárcsáz a telefonon? - Semmit uram, csak a figyelmét akarom felhívni.
Hát ezek nagyon jók, a mai khmm "rossz" napomat ez feldobta.
Legalább a község nevét rendesen írták volna, ui. Inárcs, és nem Ináncs...
Egyébként tényleg sz...r ügy! Idézet: „Bizarr közlekedési baleset történt egy vasúti átjáróban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kedden” Frankye, Inárcs Pest megyében van, a Lajosmizsei vasút mentén. Az nem villamosított, a képen pedig villanymozdony van. A Kassai fővonal mentén található Ináncs, ami viszont villamosított.
Régebben felmerült itt az oldalon, hogy mókuskerékre kilométerórát szerelni és mérni... Nos ezt megtaláltam egy kis mókával megfűszerezve! Bővebben: Link
Előző 3 vicc/videó nagyon tetszik (Én biztos valami kis generátort raknék a múkuskerékre, 1 ledet hátha sikerülne ellátnia Meg hát akkor nehezebb is lenne tekerni... kicsit gyúrjonak, aztán ha megerősödnek lehet egy kicsivel nagyobb generátort is rárakni
ezt lehet már sokan ismeritek, mert én is elmailben kaptam, de lehet hogy nem
$546-ért ki akar venni 128Gb-os pendrive-ot?
Bővebben: Link
A mellékelt térkép részletet az asztalra mentettem.
A lányom a gép elé ülve: Apa, az nem Ináncs, hanem Inárcs, elgépelted az elnevezését!
Na ez sem semmi.Bővebben: LinkSzerencsétlen hörcsög. De azért vicces.
Kicsit meggyorsítottam a marási időt, eddig majdnem 1 órán át marta a nyákot szobahőmérsékleten, ja és persze siettem!
Hogy peregjen le előttem Életem Filmje,ha nincs megfelelő CoDec?
2 perc ha nem hadarok hidrogénperoxiddal...
HA megmondjátok hol kapok hidrogén peroxidot veszek, csak itt tanyán nem nagyon van! Bács Kiskun -Kecel! ÉS a gyári kikevert csoda meg lassu.
Szia. Fodrászkellék boltban szoktam venni. 1liter KB 500 huf.+ 20% os sósav.Rengeteg panel kimaratására elég.
Baján biztos kapsz és az még annyira nincs is messze tőled. Az Armstrong mellett van egy fodrászkellékes (Charlie), ott vettem már többször is. Ha így nem tudod hol van, akkor a Jelky térről nyílik egy kis utca ahol lehet a piac, vagy a Sugo felé menni, az utca sarkán talán még most is egy pizzás van.
szerk.: Na megnéztem Tűrr István utca
Lehet, eretnekség, de én mikrohullámú főzőben melegítettem vas3klorid oldatot. Természetesen műanyag edénnyel és óvatosan. Valamint nőnemű személyek távollétében. Off, mert komoly.
5-10 perc a gyári bekevert gyorsmarató vasklorid (valami extra sav is van benne), főleg ha lötyög közben. 500ft egy flakonnal.
Én ma merattam egy 60x50es NYÁK-ot Hidrogén-peroxiddal és 3percig tartott lötyögtetéssel és még a tál is tisztább lett mint újkorában
Esetleg tegyél a vas kloridba egy kis sósavat, gyorsabb lesz tőle.
egy kis rc repülőzés... Azért profi a gyerek...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |