Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hohó!
Terepjáró, munkaerő a platón, mi kell még? ![]() De én elmennék szívesen betont keverni, nem tudom miért de nagyon tetszik ![]() Talán így tudom nyomni a sódert, vagy mi a fene ![]() Ma jöttem haza Miskolcról busszal.. A miskolci Tacskóval szemben látok egy hajléktalant sétálni téli nagykabátban ![]() Aztán leül az egyik bolt elé majd felhúzza a kabátot, közben hallom hogy mögöttem 2 asszony röhög rajta meg hogy fázik, stb ![]() Szerintem igaza van! Ő kizárja a meleget ezért nincs melege ![]() ![]()
ááá, de cukik
![]() Szerintem te még azért nem tetted ki a satupad alól mert még hasznát fogod venni! Szerintem be akarod őket fogni nyákot tisztítani ![]()
Honnan vagy te ilyen nagy szakértő?
![]() Netán volt már arrafelé is süninvázió? Én megmondom életembe 1X láttam sünt azt is 2-3 másodpercig.. ![]()
No igen..
Hát ez van.. Te már sokkal tapasztaltabb vagy sok téren én meg még ![]()
Ez jó ötlet!
![]() Pont felettük van a karos lemezvágó olló meg a satu, úgyhogy most már figyelnem kell hogy hova lépek ha darabolom a nyákokat. ![]() Pesten én is csak egyetlen egyszer láttam sünt, de itt a pároméknál vidéken azért elő szoktak fordulni néha. Nálunk a macskák kint vannak, és a macskakajára rendre rájártak régebben (éjszaka). Most meg beköltöztek a garázsba. ![]() Féltem őket a macskáktól, de eddig a legkisebb érdeklődést sem mutatták egymás iránt. ![]() Itt van még egy kép, hogy eszi az egyik a sajtos sütit: Bővebben: KÉP
Jó neked. Bírsz betonozni. Itt esett egész nap. Nem lehet nekikezdeni a földmunkának. Mára végre megszáradt a három napos eső után. Meg volt beszélve, hogy jön a gép eltakarítani a humuszt, erre elkezdett esni.
Régebben erre is jártak sünök. A kutyák szokták őket megtalálni. Így lehet észrevenni. Mostanában csak fülbemászók és hangyák vannak, de minden felé.
Nem hiszem el! Valamelyik nap zenetomnak ment valami a szemébe, most meg nekem, üvegszilánk. Ma voltam orvosnál, viszont ilyenkor nincs szemészorvos, egy másik megvizsgálta, azt mondta nem lát benne semmit, menjek vissza holnap, amikor rendel a szemész. Most megyek is mert nagyon szúr.. Jó éjt midnenkinek.
Úgy tudom hogy ilyenkor kiveszik egy speciális kanállal a szemgolyót és úgy mossák meg. Aztán visszateszik. Érdekes látványban lehet majd részed.
![]()
No ezt hamar idezavartad! Már villámlik, meg dörög az ég nálunk is
![]()
Az utóbbi hétben minden erről mén felétek. Előre tudom, milyen idő lesz nálatok. Ne félj maradt elég itt is. Csak ne úgy legyen, mint ma mindenütt világos az ég, csak a fejünk felett egy felhő, amiből szakad.
![]() Idézet: Nem úgy akartad írni, hogy rajta is az eső sor? :hehe: :hide: „Az alap már a földben, rajta is az első sor lábazat.”
Elméletileg lehet, de nem hiszem. Elég komoly beavatkozás kivenni a szemet. Az már operációnak számít. Szerintem egyszerűbben is meg tudják oldani.
Itt is, de itt Piliscséven már kb háromnegyed órája. Látom te Esztergom-Kertvárosban laksz, úgyhogy szerintem erről megy felétek.
Ez nekem is ismerős. Ezt én is hallottam. A "víz alatti fényképezést" egyszerűbben is meg lehet oldani
![]()
Nem, nem operáció az! Bizonyos helyzetekben ki is tud esni a szemgolyó, nekünk a suliban anno mesélt pár szaftos történetet a munkavédelem-tanár...
Egy kanállal simán kiveszik és megmossák, majd visszateszik. Ehhez nem kell semmi operáció. Egy régi ismerősömnek egyszer vaspor ment a szemébe és akkor így mosták ki neki. Persze ne úgy képzeld el hogy kiveszik aztán leteszik a fél méterrel arrébb lévő asztalra. Úgy tudom csak pár centire lehet kivenni.
Itt laksz Piliscséven, vagy csak leugrottál ide? Csak mert az adatlapodról azt hittem pesti vagy.
Délelőtt jártam felétek, a Babicseknél.
Hát nem hiszem, talán csak kiemeli, teljesen kivenni azt hiszem nem lehet egyszerűen. Bár nem vagyok orvos.
Testvéremnek már egyszer operálták a szemét (szemizmokat állítgatták), most kellene még egy finomkorekciót végrehajtani. Nem kapkodják el.
...hát te emlegetted itt a "mecsek"-et...
![]()
A bejelentett állandó lakcímem Pestre szól, de most már szinte mindig itt vagyok. Néha azért felmegyek Pestre ha van pár dolgom, bár pályakezdő munkanélküliként sajnos időm mint a tenger. De itt legalább jobb a levegő és több a sün.
![]() Babicseket nem ismerek, meg úgy igazából senkit a (leendő) rokonokon kívül. Tudom vidéken mindenki ismer mindenkit, de nekem azt is hónapokba telt megszokni hogy a buszmegállóban mindenki köszön mindenkinek. Pesten ha ezt megtenném például egy busz vagy egy metrómegállóban, furcsán néznének rám. ![]()
Tudom, tudom...
![]() De nem tudtam kihagyni...
Aki szeret filozofálgatni, annak találtam egy érdekes cikket. A fénynél is gyorsabban
Újra kellene forgatni az X-aktákat Bill Gates-szel a főszerepben! Xp-akták lenne a címe. Körülbelül fél órát kínlódtam egy HP printer telepítésével. A helyzet úgy hozta, egy 6 éves laptoppal kellett összehoznom. 2 USB port. Pont elég annak meg az egérnek, de kerítettem egy usb hub-ot hisz a pendrive-ot hova teszem? Összekábelezés stb, a nyomtató életjelt ad magáról. Először ugye kéri az XP CD-t az USB nyomató támogatáshoz. Na mondom... Hol is van? 10 perc és előkerült. Miután ez megvolt, betettem a saját driver CD-t. Mi jött elő? Na mi? A gépre telepített ATI Videokártya driver uninstall/repair modulja
![]()
Még mindig nem törődtél bele a micro ablakok rendszer csodás kezelésébe?
![]()
Nekem olyat csinált, hogy egyszer csak feldobott egy ablakot, hogy új hardvert észlelt, SMbusz vezérlő személyében. Viszont drivert nem talált hozzá, így maradt a kikapcsolásig a hiba. Következő indításnál viszont már minden rendben volt és az eszközkezelőben sem volt semmi gond.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |