Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   581 / 3581
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 27, 2009 /
 
Eltelt már n+1 óra az utolsó hozzászólásom óta és még mindenki alszik?? Most értem be, füvet vágtam. Ettől a sok esőtől pillanatok alatt megnőtt, szegény fűnyíró alig bírt vele. Pedig benzines fűnyíró, megküzdöttünk a fűvel és mi lettünk a nyertesek. Jól lefőttem a melegben, erre meg most beborult és még lehet esni is fog. Ki kellene próbálni esőben füvet vágni.
(#) mark.budai válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 27, 2009 /
 
Hiába akár milyen fűnyíró, egy sem fogja levégni úgy a füvet, hogy belerúgsz egyet az udvar végén, és magától vágja abban a "sorban" a füvet.
Esőben... Minden tiszta víz lesz, vagy ha villanyos, akkor nagy szikra .
(#) Ricsi89 válasza mark.budai hozzászólására (») Jún 27, 2009 /
 
Ebbe nem belerúgni kell, hanem meghúzni a behúzózsinórt. És van olyan, ami ezután levágja magától a füvet. Megsúgom ez az önjáró fűnyíró.
(#) DuMatyi hozzászólása Jún 27, 2009 /
 
Nem rég jöttem meg a börzéről. vpist, simpi, Gubán_Gábor és rockersrac komákkal börzéztünk. A vége fele GG és Rockersrac (mivel a többiek már elmentek) társaságában állok az egyik tabló előtt. rockersrac mondja:
Idézet:
„Ebből az évfolyamból már a fele sem élhet, mivel 1960-ban érettségiztek. most akkor 67 évesek.”
Ekkor egy hang megszólal a hátunk mögött:
Idézet:
„Én tudok mutatni valakit aki él. Ott vagyok rajta.”
GG-vel majdnem megszakadtunk a röhögéstől, és még a metro felé is ezzel ugrattuk rockersrac-ot. No meg a macskavizelet szagú paneljával :hehe: Lehetett volna engem is, mert nekem is volt egy hasonló szagjellel ellátott modulom, csak én a táskába tettem . Mondjuk azért esélyesebb ennek megtörténnie a puskásban, hiszen a börzére nyilván elektronikabarátok járnak, köztük számos volt Puskás tanuló is. Ezzel szemben ez gimnáziumban kevesebb eséllyel történhetne meg. Akkor is, őszintén mekkora az esélye annak, hogy beszélünk egy tabló mögött, és épp egyvalaki oylan van ahátad mögött, aki rajta van?
(#) mark.budai válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 27, 2009 /
 
Persze, nekünk is "berántós" van. Igaz, önjáró fűnyíró magától lenyírja, de ha valahol lassabban kéne menni, mert nem vágja olyan gyorsan a füvet, akkor felét "otthagyja". Szebb a kézzel irányított fűnyíró munkája szerintem.
(#) pörölycápa hozzászólása Jún 27, 2009 /
 
Pár napja nézegetem már ezt a fórumot (még csak most regeltem be), de iylet eddig nem láttam: egy név, és mellette piros háromszög.
Sejtem, hogy nem jót jelent, de konkrétan miért adnak itt ilyet (és kik?)?
Nem láttam még ilyet más fórumon.
(#) radocziandras válasza pörölycápa hozzászólására (») Jún 27, 2009 /
 
Ilyeneket olyan emberkék kapnak, akik nem jól viselkednek, a szabályzatban leírtakat megszegik.Egyébként a szabályzatban is benne van valahogy így :"különben egy kis piros háromszöget ( warn ) adunk ajándékba"
(#) radocziandras hozzászólása Jún 27, 2009 /
 
Sziasztok! Van egy kérdésem: a BIOS frissítés RESET-eli a BIOS-t?Mert a gép néha csinál olyat, hogy az indítás legelején van egy betöltőképernyő, ami hol betölt, hol megáll a felénél.Mikor megáll, van, hogy többször is Crtl+Alt+Delete-t lell nyomni, ahhoz, hogy betöltsön.Ez szerintem a BIOS betöltőképernyője, mert csak amikor ez az ablak kint van, csak akkor tudok belépni a BIOS-ba.Szerintetek mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm!
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 27, 2009 /
 
Nem nagy forgalom volt itt a topicban ma. Este volt egy kis vihar, de tényleg csak kicsi. A kábeltv el is ment, semmi adás sehol. Múltkor ugyanez volt. És kell egy nap, amíg megcsinálják és este a főműsoridőben senki sem nézhet TV-t akinél kábel van. De én rájöttem, hogy a TV2-t szemcsésen, de befogja így is antenna nélkül, csak a padláson átmenő vezetékkel is a TV. Így behangoltam és igaz csak ezt az egyet, de tudok TV-t nézni. Még jó, hogy nem szüntették meg még a földi sugárzású TV adást. :yes: Pedig egyszer eljön az ideje és akkor ülhetek itt este.
(#) gtk hozzászólása Jún 27, 2009 /
 
Kobold: Igazan hagyhatnatok a feltalalokat is szohoz jutni
(#) Action2K válasza pörölycápa hozzászólására (») Jún 27, 2009 /
 
Szia! Üdv köreinkben!
Idézet:
„Egy ismerősöm agitált erre az oldalra, szerinte (majdnem) mindenféle problémára tudtok megoldást adni.”

No ez kicsit így nem igaz. A majdnem rész törlendő.
Örökkévaló warn-mentességet kívánok!

Ui.: Boldog névnapot minden druszámnak!
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Üdv Gr89! Sziasztok! Na látod, ezért nem szabad TV függőnek lenni. Mi nállunk itthon ki lett kötettve, és azóta egyáltalán nem tv. zünk.
ne hogy így legyen a he -val , mert akkor a telefon rendezeből valakinek nagyon meg fogom csapolni a szélessávját. :hehe:

Ui.: önjárő fűnyíróra van ötletem. Létezik már CNC vezérlés, és tutod hogyan működik a Plotter. Egy ojat gyártsál a kertedbe, és készen is van. Már csak PC -re csatlakozol vele, és mehet a menet. Akár egy képet kivéghatsz a fűbe 2 bites/pixel szinmélységgel.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Nahát, ma László nap van! A családban mindenkinek a névnapját fejben tartom, nem-igen szoktam nézegetni a naptárt. Sajnos a gyakori nevekből több alkalom is van, így hát volt arra is példa, hogy boldog névnapot kívántam egy ismerősömnek, akit nem szoktunk felköszönteni, és nem azon a napon tartotta. Boldog Névnapot kívánok Neked, és minden Lászlónak az oldalon!
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Én is boldog névnapot kívánok Neked, és minden Lászlónak itt az oldalon!
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Én nem vagyok függő, ilyenkor esténként nézek TV-t, ha esetleg van valami érdekes benne. Amúgy nem szoktam. Sokszor van úgy, hogy hiába van kábeltv, csak végigkapcsolgatom és utána ki is kapcsolom a TV-t, mert semmi nézhető nincs benne.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Ezt osztom én is
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Nállam is így volt, nállunk csak alapcsomagra lett levéve a a kábel TV. m1, m2, RTL TV2 Duna, Duna2, KomáromTV, VIVA. Ezekből, csak m1, m2 .őt szoktam nézi, RTL -t, és a TV2 -őt meg csak hírek megetkitésére, de az utóbbi három hétben még azt sem néztem meg, szóval sokáig fog működni a TV-m. Éljenek a Pufferkondenzátorok!
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Boldog névnapot!
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Szevasz Matthew!
Ma én nagyon belenyultam a "bilibe", nem a windózba, tévedés! Rendet rakok, és egy két dolgot kiköltöztetek a szobábol. A konyhát, előszobát, WC-t ,Fürdőszobát teljesen teleraktam, a szobám meg tök üres lett. Éppen a az előszobeközepéről írok. A szobában még van két stzekrény, ami üres, meg egy egy kis kábelkupac, meg a két nagy hangszóró erősítővel. Eléggé teremhangja lett a znének odabenn, a mélyek visszarúgnak a szembefalról, és amgas, mint az üvegcsörömpölés. Legalább legyen már valami szoljon tereprendezés közben.
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Idézet:
„teljesen teleraktam”


Ujjujj... látod, meglett a sok káposztafőzelék eredménye
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Áááá, még nem vagyok káposztás hangulatomban. Inkább, paprikás, hagymás, paradicsomos, felvágottas kedvemben, mert éhes lettem, miközben most ezt a hsz. -t írtam.

Szerk.: A poén, hogy a hűtő ajtaját sem tudom kinyitni, mert ott meg a fénycsőgyüjteményem, egy pár toroid, meg apróságok vannak tornyosítva.
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Akkor most végre megmutathatod, milyen is az a Chuck Norris-féle híres pörgőrugás
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Áá, nem vagyok én olyan mint Chuck Norris, hogy a "Börger King" -ben "Big Meket" tudjak kérni!
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Az első, kapásbol egy DoubleClick nevű kis vírus.
A másodikról, még életemben nem hallottam.
A harmadik meg azért jelenik, meg mert nincsen telepítve a Javad.

Az első esetnél: fogd, és töröld az összes Cookies -t, mert ez a Cookie -kat figyeli meg, és kitudja miket csinál veleük. Nállam a panda ezt is letudta szedni.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
A legújabb FireFox van telepítve? 3.0.11?

Akár igen a válasz, akár nem, érdemes lenne újratelepítened ezt a böngészőt.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Az IE vel próbáltad? Egyébként próbád megkeresni a böngészödben, hogy hol van az ideiglenes böngészési előzmények mappa. Ezt irányítsd át egy általad létrehozott mappára. Ez a program mindent kipucol a gépedről. Nállam bevált. jó kis program. Letöltehtő inenn
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Sikerül oldani a probléát?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 28, 2009 /
 
Eltűnök egy órára, a kábelkavalkádot kötöm szét, és cipelem vissza a PC arhitecktúráimat, teljes helyihálózatostul. Ráadásul találtam pár méter parapecs csatornát, az iróasztalom hátuljára rászerkesztem a macskák miatt. Állandóan kábeleset vagy villanyszerelőt akarnak vele játszani, kivéve ha nem éppen intercitys -et játszanak
(#) Szebence hozzászólása Jún 28, 2009 /
 
Sziasztok!


Szeretném megkérdezni, hogy van-e itt olyan felhasználó, akinek megvan a komplex jogtár? Ha igen, akkor nézzétek már meg nekem, hogy tűzoltóságnál, I-es korcsoportba milyen erőléti tesztek vannak, illetve mit, mennyi idő alatt / hány db-ot kell teljesíteni? (pl futás, felülés, fekvő, fekvenyomás, stb...)
(#) Norberto válasza Szebence hozzászólására (») Jún 28, 2009 /
 
Itt egy kis segítség ezzel kapcsolatban: LINK

Egy hosszabb iromány az oldal közepétől taglalja ezeket a témaköröket is.
Következő: »»   581 / 3581
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem