Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Próbálok segíteni neki, remélem összejön! köszönöm hogy szoltál.
Köszi. Már hajnan óta szenved, most éppen az n.dik újratelepítésnél tart. Egyszer már majnem jó volt, de rátelepítette a nod 32 t, és behalt
Igen, ezeket tudtam, hogy ezek a fizikai feladatok vannak, de úgy van, hogy 2000 méter futást ha lefutod 7:35 alatt, akkor kapsz 25 pontot. és 15 másodpercenként csökken 1 pontot. A többinél viszont nem tudom, hogy vannak ezek a ponthatárok, azért kellett volna a jogtár. Azért köszi!
Jól levírusoztad a HE egyik reklámozóját (googleads.g.doubleclick.net)
![]() ![]()
Éééén nem mondtam semmit! -csak írtam.
![]() amúgy kémprgramként felbukkanó Doubleklick nevű kis vírus tényleg létezik
Vasárnap van, vagy válságnap? Nincsen itt senki, gondoltam azért több függő lessz itt.
![]()
Én itt vagyok, de semmi érdekes nem történik, csak figyelem a dolgokat.
![]()
Na! Örülök hogy végre sikerült.
![]()
Én is ugyanezt teszem. Meg beszélek Zolival, hogy mit hozzon holnapra szerelni, de most lement a műhelybe.
Örülök hogy nem vagyok egyedül. Nállam már kezd szobalakot felvenni a szobám, idővel pakolok fel pár képet majd. A macskák meg karanténban vannak, mert féltem az értékes cuccokat, hogy atomra bontják.
![]()
Nekem sem ártana már egy kis takarítás a szobámban és a műhelyben is.
![]()
Ennyi telepítés egy évre is elég :yes:
Akkor te is belenyúltál a bilibe, mint ahogy én csak én nem a windózba.
![]() Örülök hogy végre minden megyeget.
Hűha. Akkor ma kiadtál magadból egy évre elegendő bosszút és egyéb dolgokat is. Elég hosszú napod lehetett.
![]()
Jóéjszakát mindenkinek, mára kimereültem.
Na átírtam már az adatlapban a 17-et 18-ra
![]() szerk.: most nézem kaptam egy levelet a HE-től is ![]()
Köszönöm mindenkinek
![]() Tegnap egész este szereltem (erősítőt, mi mást ![]() ![]()
Boldog Születésnapot!
Attyaúristen! A videokártyám procijában "csak" 77 milló tranzisztor van...Ha ezt mindet kézzel ültetnék be...Hiánycikk lenne tranzisztor.
![]()
Akkor nézd meg mennyi van a CPU-ban
![]()
Persze ma egyet se találtam, amilyen kellett volna
![]() ![]() ![]() Kiszedhettem volna a prociból is, úgyse tünik fel szerintem, ha egyet kiveszek ![]() ![]()
Jáj...az tényleg sok.Hej, mikor még ezeket elektroncsővel helyettesítették...
Csak szokatlan lenne a tokozása...
![]() radocziandras: ja, meg relékkel.... ![]()
Adok egy procit, ha kell.
![]()
Idézet: „Hej, mikor még ezeket elektroncsővel helyettesítették...” És ez akkor még csak a processzor. ![]() ![]()
Sziasztok! Köszi a névnapi köszöntőket, zenetomnak boldog szülinapot!
Ezzel az esőkkel tarkított hétvégén (mikor nem esett), sikerült majdnem befejeznem a terasz lábazatát (fotó). Még gyalogtúrának sem volt rossz teljesítmény. 50 darab zsalukövet kellett a ház mögé cipelni egyesével. A táv oda-vissza 50méter, az összesen 2,5km. A sódert is vödrönként kellett odacipelni. Egy betonkeveréshez 5 vödörrel kellett. Volt vagy 20 keverés. Ez további 1 km. Plusz a cement, no meg a járulékos üresjáratok. Elfutás a záporeső miatt a házba (naponta többször), Éhes vagyok, szomjas vagyok, melegem van... irány be a házba. ![]() Szóval, tuti alacsonyabb lettem pár centivel, annyit koptattam a lábam. ![]() Mától letelt a szabim, holnaptól megyek újra melózni. Csak ne lennének azok a :lama: ügyfelek.
Juj tényleg, tegnap volt László nap, de tuskó vagyok
![]() Késve hát, de Boldog Névnapot! Nem nagyon szoktam én törődni különösebben ezekkel az ünepekkel... egyre megy karácsony húsvét névnap szülinap... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |