Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Próbálok segíteni neki, remélem összejön! köszönöm hogy szoltál.
Köszi. Már hajnan óta szenved, most éppen az n.dik újratelepítésnél tart. Egyszer már majnem jó volt, de rátelepítette a nod 32 t, és behalt
Igen, ezeket tudtam, hogy ezek a fizikai feladatok vannak, de úgy van, hogy 2000 méter futást ha lefutod 7:35 alatt, akkor kapsz 25 pontot. és 15 másodpercenként csökken 1 pontot. A többinél viszont nem tudom, hogy vannak ezek a ponthatárok, azért kellett volna a jogtár. Azért köszi!
Jól levírusoztad a HE egyik reklámozóját (googleads.g.doubleclick.net) Ha a Google ezt hallaná...
Éééén nem mondtam semmit! -csak írtam.
amúgy kémprgramként felbukkanó Doubleklick nevű kis vírus tényleg létezik
Vasárnap van, vagy válságnap? Nincsen itt senki, gondoltam azért több függő lessz itt.
Én itt vagyok, de semmi érdekes nem történik, csak figyelem a dolgokat.
Na! Örülök hogy végre sikerült. Matyit is felzaklattam MSN -en hogy szóljon már neked, hátha tud valamit segíteni, de hát fenn nincsen.
Én is ugyanezt teszem. Meg beszélek Zolival, hogy mit hozzon holnapra szerelni, de most lement a műhelybe.
Örülök hogy nem vagyok egyedül. Nállam már kezd szobalakot felvenni a szobám, idővel pakolok fel pár képet majd. A macskák meg karanténban vannak, mert féltem az értékes cuccokat, hogy atomra bontják.
Nekem sem ártana már egy kis takarítás a szobámban és a műhelyben is.
Ennyi telepítés egy évre is elég :yes:
Akkor te is belenyúltál a bilibe, mint ahogy én csak én nem a windózba.
Örülök hogy végre minden megyeget.
Hűha. Akkor ma kiadtál magadból egy évre elegendő bosszút és egyéb dolgokat is. Elég hosszú napod lehetett.
Jóéjszakát mindenkinek, mára kimereültem.
Na átírtam már az adatlapban a 17-et 18-ra
szerk.: most nézem kaptam egy levelet a HE-től is
Köszönöm mindenkinek
Tegnap egész este szereltem (erősítőt, mi mást ) szóval nem volt semmi buli, meg ma se, és alkoholt se fogyasztottam az elmúlt 1 hónapban
Boldog Születésnapot!
Attyaúristen! A videokártyám procijában "csak" 77 milló tranzisztor van...Ha ezt mindet kézzel ültetnék be...Hiánycikk lenne tranzisztor.
Akkor nézd meg mennyi van a CPU-ban
Persze ma egyet se találtam, amilyen kellett volna
Kiszedhettem volna a prociból is, úgyse tünik fel szerintem, ha egyet kiveszek
Jáj...az tényleg sok.Hej, mikor még ezeket elektroncsővel helyettesítették...
Csak szokatlan lenne a tokozása...
radocziandras: ja, meg relékkel....
Adok egy procit, ha kell.
Idézet: „Hej, mikor még ezeket elektroncsővel helyettesítették...” És ez akkor még csak a processzor. Hol van még a többi dolog, ami a gépben van.
Sziasztok! Köszi a névnapi köszöntőket, zenetomnak boldog szülinapot!
Ezzel az esőkkel tarkított hétvégén (mikor nem esett), sikerült majdnem befejeznem a terasz lábazatát (fotó). Még gyalogtúrának sem volt rossz teljesítmény. 50 darab zsalukövet kellett a ház mögé cipelni egyesével. A táv oda-vissza 50méter, az összesen 2,5km. A sódert is vödrönként kellett odacipelni. Egy betonkeveréshez 5 vödörrel kellett. Volt vagy 20 keverés. Ez további 1 km. Plusz a cement, no meg a járulékos üresjáratok. Elfutás a záporeső miatt a házba (naponta többször), Éhes vagyok, szomjas vagyok, melegem van... irány be a házba. Szóval, tuti alacsonyabb lettem pár centivel, annyit koptattam a lábam. Mától letelt a szabim, holnaptól megyek újra melózni. Csak ne lennének azok a :lama: ügyfelek.
Juj tényleg, tegnap volt László nap, de tuskó vagyok
Késve hát, de Boldog Névnapot! Nem nagyon szoktam én törődni különösebben ezekkel az ünepekkel... egyre megy karácsony húsvét névnap szülinap... |
Bejelentkezés
Hirdetés |