Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   590 / 3599
(#) _ampervadasz_ válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Van önbizalma a srácnak! Persze, majd az ükunokája lehet ennyiért adja majd el 100. században, mint muzeális értéket, mert akkor már ér valamit. Persze addigra a műanyag is leporlad rólla, de mindegy.

Akinek egy kiscsit van realitása elsőre észreveszi, hogy ennyiért, egy kicsit jóval többet kéne tudnia. Ennyit még a telefonom is tud akkumlátor nélkül és abba még hangszóró is van.
(#) radocziandras válasza beni58 hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Szerezz egy másik gépet kösd rá a winyóját és csinálj egy formázást.És utána rakd fel a mac-et.Én így csinálnám.
(#) Georgee válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Nekem ilyen mikrofonom van, nem a legprofibb de kissebb bulikba bekiabálni bőven megteszi. 2500ba vettem
(#) Georgee válasza Georgee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Hopp Most nézem az eladót, tőle vettem, még tavaly előtt
(#) radocziandras válasza Georgee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Biztosan szerinte azóta már múzeálissá vált a szett!
(#) Ricsi89 válasza Georgee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Jól van, hogy ÁFA emelés volt, de hogy ennyi. nem hiszem, hogy ennyire felment volna az ára.
(#) sound.man válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Egy ilyen szettem nekem is van. Ha 65eFt-be felteszem akkor ugye tőlem veszik majd meg?
(#) beni58 válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

köszi az ötletet !!!
megpróbálom!
(#) Georgee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

A poén, hogy nálla ugyan ez a szett ki van téve 6500 illetve 7000 Magyar forintért is!
(#) zolee1209 válasza Georgee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Ahogy a helyesírását elnéztem, nem tartom kizártnak, hogy egy nullával többet írt be, csak nem vette észre!?
(#) Georgee válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Ez nekem is az eszembe jutott.
(#) potyo hozzászólása Júl 5, 2009 /

Tudnátok nekem információt adni arról, hogy jelenleg Magyarországon mennyibe kerül egy autófenntartás éves szinten? Szervíz, alkatrész, ilyesmi nem érdekel, műszaki, biztosítás, zöldkártya, ezek azok, amik érdekelnének. Konkrétan kb. 2000-2003 közötti Opel Astra G érdekelne. Mivel én nem magyarországi vagyok, viszont lehet, hogy vennék ottani autót (most ne menjünk bele, hogy külföldi nem vehet, vagy ilyesmi), de nem vagyok tisztában vele, hogy mire van szükség az üzembentartásához. Ha valaki ilyen autóval rendelkezik, írja már le, hogy az övénél mennyibe kerülnek ezek a dolgok, és írja oda a hengerűrtartalmat, teljesítményt, mindent, ami alapján történik a sarc összegének megállapítása. Vagy ha tudtok ilyen táblázatról, az is jó lenne, de egy útmutatás akkor is kellene, hogy mimindennel kell számolnom. Kösz mindenkinek a segítséget
(#) Action2K válasza potyo hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Műszaki, zöldkártya szervizenként változó (20-40 ezer), telefonálj, érdeklődj a környékeden. Biztosítás, szintén biztosítónként változó (évi 30-40 ezer), nézz körbe a honlapukon, vannak kalkulátorok. A teljesítményadóról (volt súlyadó): Link
(#) zoly15 hozzászólása Júl 5, 2009 /

Ez az üzenet (kép) legfőképpen Matyikémnek szól, de másoknak is persze..

Üdv!

matthew.JPG

(#) zoly15 hozzászólása Júl 5, 2009 /

Ez valami állati, nyugodtan takarítanak, mit sem tudva a rendőri akcióról
Bővebben: Link
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Az internetezés veszélyei: Link
(#) Mzolee válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Na néztem és újra megy a Myvip
Gondoltam mégegyszer felhozom a témát: Elektronika klub
(#) Ricsi89 válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

Beléptem nemrég. Én vagyok az ötödik tag.
(#) Mzolee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 5, 2009 /

OKOK az a jó ha minél többen leszünk!

Más: ez de fáradt >
Bővebben: Link
(#) mineral válasza Action2K hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Kerestem ezt az MTK chip-es egységet. Találtam pár gyártót és típust. Van amelyik csak akkora mint egy gyufás doboz. Neked melyik van?

A motorola telefont is megtaláltam. Abban semmi extra. Gondolom az lehet bármilyen okos telefon vagy pda.

Még csak az a PC-s importáló programról szeretnék többet tudni. Ezt valami fizetős program? S ha igen akkor hol lehet megvásárolni.

Jó olvasni az élményeidet. Jó kis élmények ezek. Én még nem repültem. Csak autóban voltam Operatőr. Barátom szülei vendégségben voltak. Defender kulcs egykedvűen fityegett a kulcstartó szekrényben. Azt hiszem innen már nem kell mesélnem az eseményeket. Kb. 15 perc alatt mi is össze szedtünk minden kelléket. És már a hegy alatt csapatunk a géppel. Hatalmas élmény volt. A videót visszanézve már nem tűnt olyan izgalmasnak. A tévé előtt ülve a nem érzi az ember a gyursulást, lassulást, huppanókat, döccenőket, dőlésszöget, enyhén égett kuplungot szagot.
Át kell élni ezeket a dolgokat.
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

A Dili tv-nél már van 50/25 Mbit/s es internet. Na ja. Csak ott van a kis betűkkel hogy a garantált fel/letöltési sebesség 8/4 Mbit/s. Hmmm. Érdekes. Mindenesetre ez nálunk már a "király" kategóriába tartozik.

Ezt az indexen találtam.

1000 Gbit/s

"A legnépszerűbb csomag a 100/10 megabites (le- és feltöltés) csomag, ez 25-26 euróba havonta, és az ügyfelek 10 százaléka 100/100 megabitre fizet elő." Erre nekünk egy kicsit még várni kell.
(#) kiskacsa2009 válasza mineral hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

1000Mbit???
Jó lenne nekünk is
(#) mark.budai válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

100Mbit sem lenne rossz, de 1000Mbit...
(#) mineral válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Óóóóó hohó. Most olvasom csak mit írtam. 1000 Gbit/s. Az tényleg király kategória lenne. 1000 Mbit/s. Bocs. De szó mi szó. az már szép sávszélesség.
(#) DuMatyi válasza mineral hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Sajnálatos módon az országon belül is nagy különbségek vannak. Kelet-Magyarországon sok helyen az 512 Mbit-es net még általános(Kérlek erősítsetek meg - akikkel beszéltük ezt - , ott az a vágyálom - Dunántúlon kicsit jobb a helyzet. Az újdonságok "természetesen" (?) Pesten jelennek meg. Ott volt először "Upci" kábelnet, Székesfehérváron 1,5-2 évvel később jelent meg! Nem beszélve az ország távolabbi régióiról. Vágyakozva olvasom ezeket a híreket, miközben tudom, hogy sosem használnám ki ezt a nagy sebességet, de mint írtad, ez elméleti maximum, melyet sosem érhetsz el, csak beetetésnek jó. Ha rajtam múlna törvényben tiltanám meg az apróbetűket... Az ördög a részletekben rejlik. Inkább örülök annak ami van, mert tudom, mások sokkal rosszabb kondíciókkal interneteznek.
(#) kiskacsa2009 hozzászólása Júl 6, 2009 /

Tyúha! most faltam be egy BK-s menüt, hát ez a véleményem róla:Kép: Hivatkozás
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Sajnos az a baj, hogy szószerint megetetés. Megmondják neked, hogy az amit kaptál jó, és hibátlan, megrendíthetetlen. Meg magyarázzák, hogy ez csak belső hálózaton, garantált sávszélesség, hálózaton kívüli szerver elérésnél, már nem válallnak semmit. Tehát örülhetsz, ha átcsordogál az internet, és a weblap is amit megnyitsz, ugyan azon az ISP (vagy több) -n keresztül csatlakozik a világháló felé. Az általános szerződési feltételek meg olyanok, hogy örülhetsz, ha nem akasztanak beléd egy pert, és meg is nyernék, minden ok nélkül. Arról nem is beszélve, hogy azt amit leírtak a szerződési feltételekbe, annyira érthetetlen, hogy külön bölcsész, nyelvész, jogász együttes kéne hozzá.
(#) potyo válasza mineral hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Haver használja a 30/20-ast, ő nagyon meg van elégedve vele. Küldött már néhány olyan képet, amin a torrent 3,3MB/s sebességgel jön le hozzá, felfele meg megy 2,2MB/s-al. Meg annyi pénzért a garantált sebesség se rossz szerintem, meg lehet nézni a többinél mi az "árfolyam".
(#) mineral válasza potyo hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Ár/érték arány az valóban nagyon jó. Ahol én lakom 4/0,25 Mbit-es net majdnem 7k. És alternatíva nagyon nincs is. Vagy megveszed vagy nézed a cseh 2-őt

Városokban az új építésű optikai hálózatok nagyon jók. Csak éppen a szolgáltató nem úgy reklámozza a szolgáltatását ahogy valójában adni is tudja.

Ez kb. olyan hogy veszel egy 45-ös cipőt. Az garantálják, hogy a 43 lábra jó. Esős időben esetleg a 44-es re is.
(#) Ricsi89 válasza mineral hozzászólására (») Júl 6, 2009 /

Az még jó, ahhoz képest, ami nekünk van 1 Mbit-es 5000Ft. Na ez a rablás. És erre is egy évet kellett várni azzal az indokkal, hogy betelt a hálózat, többet nem lehet rá kapcsolni. Közben másnak simán bekötötték. De mi nem a t-onlánytól rendeltük először, hanem más olcsóbb szolgáltatótól. Utána kérdeztünk rá náluk, hogy mi is van és akkor mondták, hogy nincs hely. Majd egy évre rá hívtak, hogy van hely és kérdezték, hogy kell-e net. Na most erre mit mondjunk. ha azt mondom, hogy bocs, de nem, akkor lehet a másik szolgáltatónak, aki fele annyiért adná az ugyanolyan netet nem engedi, hogy használja a vonalat. Így megrendeltük a T-től. Ez volt 2 éve. Azóta az ár változatlan, pedig egy éves hűségszerződés volt. A sebesség is változatlan. A kábelszolgáltatónál ezalatt már kb 3-szor emeltek sebességet változatlan ár mellett. és az is bosszant, hogy már váltottam volna kábelesre, ha nem lenne korlátozott a letöltési mennyiség. És ez bosszant a legjobban. Meg a telefonos internet jobb, mert a kábelnél egy icipici viharnál is sokszor egy egész napra elmegy a TV, gondolom akkor net sem lenne. A telefonosnál ilyen gond nincs.
Következő: »»   590 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem