Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sehogy sem bírom elképzelni, hogy a keménylegények legjavának, azaz a vízfejű keménymagnak ez az oldal az általános szálláshelye
azért a propeller srác sem semmi:
Írtam egyik modinak hogy csekkolja le, de pont kilépett... Csak idő kérdése...
Ez jó, de szerintem ez kamu, olyan mint az újvilág, vagy ilyesmi, szerintem megint valami feltünési viszketegségben szenvedő alany próbálja megvillantani nem sok százalékből álló IQ-ját. Lenne is tippem ki ez a figura.
Törölve lett a téma? Mert én nem találom. De ezt tényleg írhatta volna ide is!
Szerintem sajnos nem kamu a dolog,hanem az illetőnek tényleg ennyi az intelligencia szintje!
Egyértelmű ,hogy kamu -- "kap bea". Valamint még alá is írta a "nevét" tehát nem 0 IQ.
A "Villanysparhelt" viszi a pálmát, meg ez az írásmód
Szia Papa, no mesélj, szerinted ki lehet az az alany?
De sajnos tényleg ez van...
Nézd meg ezt . A hol kapható téma nem elég... ááááh megyek iszok egy kávét.
Fe fe fesssz ültééé ? Té TÉnyLeg?
Majd akkor ezek közül választok legközelebb.
Én arra az okos emberkére gondolok, aki az újvilágos témát erőltette, tudod. Nem hiszem hogy valaki a 21.sz ban így ír , ilyen nincs, pláne nem úgy hogy lány az illető, ez hülyeség szerintem. Csak fel akarja hívni magára a figyelmet.
Gyerekek írták az óceánról:
1) - Az osztrigák golyóit gyöngynek nevezzük.(Jerry, 6 éves) 2) - A cápák rondák és durvák és nagy fogaik vannak, akárcsak Emily Richardsonnak. Ő többé már nem a barátom. (Kylie, 6 éves) 3) - A bácsikám két másik bácsival és egy nénivel elment halászni, és amikor visszajött, rákja lett. (Millie, 6 éves) 4) - Amikor még a hajók vitorlával működtek, a szél vitte őket keresztül az óceánon. Néha, amikor szélcsend volt, a tengerészek fütyültek, hogy feltámadjon a szél. A testvérem szerint inkább babot kellett volna enniük. (William, 7 éves) 5) - A sellők az óceánban élnek. Szeretem a sellőket. Gyönyörűek, és imádom a fényes uszonyukat, de hogy a fenébe lesznek terhesek? De tényleg? (Helen, 6 éves) 6) - Nem írok az óceánról. A kistesóm állandóan bőg, Apu állandóan kiabál Anyuval, a nővérem teherbe esett, szóval nem jut eszembe semmi, amit leírhatnék. (Amy, 6 éves) 7) - Néhány hal veszélyes. A medúzák csípnek. Az elektromos angolnák megráznak. Biztos tengeralatti barlangokban élnek, szerintem ott csatlakoznak rá a töltőikre. (Christopher, 7 éves) 8) - Amikor úszom az óceánban, a víz nagyon hideg, és ettől összemegy a fütyim. (Kevin, 6 éves) 9) - A nyaraláson Anyu elment vízisízni, de elesett nagy sebességnél. Azt mondja, többet nem vízisízik, mert a víz bement a nagy, kövér s****be. (Julie, 7 éves) 10) - Az óceán vízből és halakból áll. Hogy a halak miért nem fulladnak meg, azt nem tudom. (Bobby, 6 éves) 11) - A papám tengerész volt, és mindent tud az óceánról. Egy dolgot nem tud csak, hogy miért hagyta ott a tengerészetet és vette el Anyut. (James, 7 éves)
Igazi kihívás a fordítógép számára!
Két részeg beszélget: - Ha hazamegyek letépem az asszony bugyiját! - Miért annyira kívánod?? - Nem, annyira szorít. A rendőr megállítja a szabálytalankodó Trabantost: - Kétezer. - Oké, a magáé. - Mi az összefüggés a sakk és az ökölvívás között? - ??? - Mindkettő megmozgatja az agyat.
Az új lelkész
Egy új lelkész annyira lámpalázas volt elso szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszéde elott felkereste a feljebbvalóját és megkérdezte: - Hogyan tudnám leküzdeni az idegességem ? - Tegyél egy kis vodkát a misekehelybe, és pár korty után lazábban tudod majd folytatni.- szólt a válasz. A következo vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette át a tanácsot, és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni. Amikor visszaért a plébániára talált egy levelet feljebbvalójától: Kedves Testvérem! 1. Legközelebb kortyokat igyon és ne öntse le az egészet. 2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe. 3. A Biblia nem poháralátét. 4. Az oltárterítőt nem használjuk szalvétának. 5. 10 parancsolata van, nem 6 6. 12 tanítvány van nem 10. 7. Nem utalunk a keresztre, mint arra a "nagy darab T betűre". 8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint DJ JC és bandája. 9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-sel". 10. A kígyó tekergett az almafán nem az "Isten f***a". 11. Nem utalunk Júdásra, mint arra a "f*szfejre". 12. A pápa szent, nincs kiherélve, és nem nevezik "keresztapának". 13. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nem "a Fater, a Kiscsávó és a kriptaszökevény". 14. Júdás 30 ezüstpénzen adta el Jézust és nem 2 filléren, az Olajfák hegyén és nem a kínai piacon. 15. Egyébként a bűnösök a pokolra kerülnek nem a büdös pi***ba.
A fordítógépről jutott eszembe:
Két koma a frissen "szerzett" angol nyelvvizsga után rágyújtáshoz készülődik, és - hogy megcsillantsák tudományukat - angolul kezdenek beszélgetni: - Stone fire? - No, on today sky.
Na, ha a srácnak valaki válaszol, azt biztos nem fogja tudni elolvasni. Besz*ás! Még írni sem tud és neki HBO dekóder kell. jujj, ez már fáj. Szerintem ebbe a topicba való. Kellett jó párszor elolvasni, hogy mit is akar. Na ide kellene fordítógép!
Szerintem angol nyelven írt a srác, és online fordítóval tette "magyarrá."
ÁFA: az állam részére nyújtott speciális hitel, amelynél a kamatot is a hitelnyújtó fizeti Állami támogatás: a teljesített export után az exportor részére ki nem fizetett állami hozzájárulás, mellyel így a vállalat végül is az államot támogatja APEH: az Add-a-Pénzed-Emide-Hirtelen! nevű állami szervezet közismert rövidítése. APEH-ellenőr: olyan állami alkalmazásban álló revizor, aki még saját magánál is mindent jobban tud Átlagár: nem létező fogalom, melyet a kereskedők használnak üzleti titkaik elrejtésére. Olyan áru ugyanis, amely átlagáron megvásárolható lenne, nem kapható. Bank: a többemeletes, márvány székházak összefoglaló neve Bankgarancia: a bank kötelezettség-vállalása arra, hogy kamatostól behajtja rajtad a pénz Garancia: a termék minőségét szavatoló jótállás, mely addig érvényes, amíg a termék meg nem hibásodik. Ha ez bekövetkezik, akkor a garancia azonnal érvényét veszti. Rövidlejáratú hitel: olyan banki hitel, amely csak visszafizetését követően vehető fel a banktól Könyvelés: a woodoo-varázslat törvényileg előírt modern formája, mely az egyszerűen átlátható gazdasági eseményeket is képes misztikus ködbe burkolni Kettős könyvelés: olyan adatrögzítési rendszer, amely az eredeti bizonylat és a róla készített fotókópia egyezőségének folyamatos összehasonlító vizsgálatára épül Könyvelő: az a személy, aki bármilyen megkívánt mérlegeredményt képes könyvelési adatokkal szabályszerűen alátámasztani Könyvvizsgáló: az a pályaelhagyó könyvelő, aki írni már nem tud, csak olvasni. Azt viszont akár szótagolva is. Libor: bankárok által kedvelt szeszesital, melynek alkoholtartalmát kamatszázalékban fejezik ki. Enyhén savanyú magyar változata a BUBOR Likviditás: a pénzügyi vezetők kivégzésének speciális módja Nyugdíjkorhatár: az elhalálozás napja + 2 év Vámraktár: az országból kiutasított áruk részére létrehozott menedékszállás
Egyre jobban kezd beütni mindenhol a sok MSN-es szleng amit nagyon sajnálok.Bár lehet velem van a baj,hogy szeretek magyarul írni és beszélni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |