Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hazárd megye lordjai duda

Témaindító: blindwolf, idő: Júl 10, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) blindwolf hozzászólása Júl 10, 2009 /

Olyan iránt érdeklődnik, hogy valakinek nincs-e ötlete egy hazárd megye lordjai filmben és sorozatban hallott gyönyörű dudára szeretnék kérni megvalósítási ötleteket , mert érdekelne és egyik témába sem találkoztam ilyennel.
(#) 20sz Jófiú válasza blindwolf hozzászólására (») Júl 10, 2009 /

Szia!

Egy analóg szövegtárolóval felveszed a duda hangját és egy megfelelő teljesítményű erősítővel visszajátszod. Ha meguntad, akkor akár le is cserélheted a felvételt egy másikra ami neked tetszik.

Pisti
(#) Thomm hozzászólása Júl 10, 2009 /

Tudom hogy hülyeség de én is szeretnék egy "filmes szirénát"
A Sunshine cimü filmben halható vészsziréna, viszonylag alacsony frekiről indul és kb 2mp alatt felfut közép tartományra, 2mp szünet és elörről.
Köszi
(#) webinas válasza Thomm hozzászólására (») Júl 10, 2009 / 4

Én valamelyik nap, egy lónyerítés kürtöt hallottam.
Majd' letéptem a kormányt.
Valami félelmetesen jó volt. Éppen azon morfondíroztam, hogy megépítem ezt a kapcsolást.
Szerintem ez neked is tökéletesen megfelelne. Csak a megfelelő hangot, zenét kell wav formátumban megszerezned.
De ez gondolom nem jelent problémát.
(#) Thomm válasza webinas hozzászólására (») Júl 10, 2009 /

ÓÓÓóó jeah!
Épp erre volt szükségem és szerintem Blindwolfnak is tökéletes. + apropó hogy nemrég vettem meg az STK500--as AVR égetőt!
Köszönöm szépen!
(#) ha6pc hozzászólása Júl 10, 2009 /

Az említett filmben sokkal szebb dudák is előfordulnak.
Igaz,semmi elektronikus nincsen rajtuk.
(#) webinas válasza Thomm hozzászólására (») Júl 10, 2009 /

Az én olvasatom szerint ennek nem kell külön égető...
Compack. Éppen ez a jó benne.
Vagy lehet, hogy én értelmeztem valamit félre? :eek2:
(#) Thowra válasza webinas hozzászólására (») Júl 10, 2009 /

Üdv!
Úgy nézem addig kell égető míg egyszer a .HEX bekerül az avr be, utána már nem.

Az AVR-be sajnos nem ugrik bele magától a kód amivel késöbb rögziteni, memóriát kezelni, és lejátszani tud. Azért van ott a 10 pines ISP csati hogy legyen hol feltölteni a forráskódot. A lejátszott hang késöbbi megváltoztatásához már valóban nem kell.

Ha tényleg szeretnéd te is megépíteni szivesen felprogramozom neked az AVR-t és onnantól simán össze lehet rakni, még az ISP se kell rá.

Előre is megköszönöm!
Bp-i vagy?
Engem nagyon felcsigázott az a lónyerítés kürt!
Feltétlen kell egy ilyen!

Szia
Nem de gyakran járok pesten, a jövö héten speciel nem de egy haverrommal valószinüleg fel tudom küldeni.

Találtam a LOMEX-ben Ilyen IC-t
Csak nem 10S a vége, hanem 10PU.
Szerinted az is jó?

Ha jársz erre akkor szólj légyszives és oda adom. De el is postázom ha gondolod. Nem probléma.

Szia
Tökéletes hozzá az is, csak dip tokos legyen, könyebb ugy programozni, a posta is ok de ha jársz a blaha környékén akkor beadhatod a haveromhoz melóba és ugyanott át is veheted kb 2 napon belül. Irj pm-ben és megbeszéljük a részleteket.
Amugy a hestore-ban olcsóbb.

Nekem a HEstore macerás.
A Lomex meg a HQ útba esik jövet-menet, meg a Blaha is. Akkor jövőhéten kereslek privátban és megbeszéljük. Ha esetleg kell valami akkor szólj.
(#) blindwolf hozzászólása Júl 11, 2009 /

nagyon köszönöm mindenkinek ezekből már csak eltudok indulni és nekem a legjobban a csengő tetszett és úgy tünik meg is építem, de olyan kérdésem még van , hogy smd alkatrészeket azért lehetne normálisan helyettesíteni anélkül , hogy át kelljen alakítani?
(#) szarvaskazmer hozzászólása Aug 3, 2010 /

helló érdekelne valakinek van e rajza lónyeritéses dudához
minden lehetőség érdekel
(#) dannu hozzászólása Dec 31, 2010 /

Üdv! Van ez a film hazárd megye lordjai abba van a kocsinak a dudájának a hangja
Aki nem tudná milyen az és ilyen dallam kürtött szeretnék építeni lehetőleg legegyszerűbb kapcsolási rajzal simsonra szereztném feltenni 12 v működik .
(#) Cherokee válasza dannu hozzászólására (») Dec 31, 2010 / 1

A dixi dallamkrtre gondolsz.
Ez a neve.
Kapható:
Bővebben: Link
(#) dannu válasza Cherokee hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

Kösszönöm szépen . Elnézést kérek hogy pont hazárd megye lordain nem kerestem csak dallam kürt néven .
(#) donder hozzászólása Ápr 2, 2011 /

Sziasztok! Nem elképzelhető az hogy ez a feszkó váltakozásával lett ilyen?
(#) Szikra91 válasza dannu hozzászólására (») Márc 29, 2012 /

Hali!

Esetleg ennek a kivitelezését meg lehet oldani rendes dudaként gépjárműre persze kapcsolásokkal mindennel együtt?
(#) atyska92 hozzászólása Ápr 25, 2012 /

tudnátok linket adni h lehet letölteni a hazárd megy lordjai dallam kürt hangját... de csak a hangját ne legyen bene orditás stb...köszi szépen
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem