Fórum témák
» Több friss téma |
Igen. Bővebben: Link
De te is megkereshetted volna. :google:
Sziasztok!
MK484 vagy ZN414-es IC-t hol lehet kapni? AM vevőbe kéne.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni ... Tudtok nekem mondani olyan web-boltot, ahonnan tudnék rendelni iButton és/vagy más 1-wire alkatrészeket?
Szia!
Mostanság kapható kínai kisrádiókban találkoztam az MK484-es típussal. Ez ugyan az mint a ZN414, illetve a TA7642. Nemrég lehetett kapni Magyarországon rádióépítő készletet gyerekeknek, abban is MK484 volt. Boltokban nemigen láttam.
Sziasztok Epokitt t komponensű műgyantát szeretnék vásárolni valahol Budán... Hol kezdjem a keresést??
Sziasztok!
PIC18F1320-E/P-re lenne szükségem. Hol kapható ez Magyarországon? Egyetlen hely ahol találtam, az a ChipCAD. De ez olyan "ratyi " oldal, lehet itt online rendelni? Meg van itt nekik olyan valahol, hogy mi van raktáron? Köszi előre is!
Szia! A "mi van raktáron": az látszik az árlistában. Aminek a nettó ára mellett látsz egy kis ic-ábrát, na az van pillanatnyi raktárkészleten. Rendelni meg próbálkozz a főmenüben (baloldalt) a megrendelés gombra kattintva. Szerintem Neked is fog sikerülni!
Helló mindenki. Pécsett elektronikai boltot tud valaki? Én kettőt ismerek,MORO, AC/DC de szabadságolás van. LM1036 kellene.
ds32khz-t hol lehet kapni?
heló
fényképezőgépbe kéne nekem minél erősebb tölthető aa ceruza elem. tud valaki ajánlani nekem egy jó boltot?? mert én 2700mAH nem találok nagyobbat ):
Lehet ez a maximum kapacitás amit bele lehet zsúfolni, mert én sem látam még nagyobbat. Ha nem elég akkor megoldás lehet a Lithium akkuk, de azok teljesen más töltést stb... igényelnek.
Helló! Akkuval tele van az internet.Pl: Vatera.hu De nem mindegy milyet veszel mert más a ráírt kapacitás és általában más a valóság. Vettem Sony 2750 mA-est és 250 mA töltő árammal 5 óra alatt olyan forró lett ,hogy meg kellett szakítani a töltést.
Én Eneloop-t használok 4 db kell a gépembe és 2000 mA-s 400 db képet simán csinálok vele
Sziasztok! Én is csak dicsérni tudom a (Sanyo) ENELOOP akkukat! 2.000mAh, és közel annyit fényképezek velük, mint Energizer elemmel (nem vicc!), pedíg az Energizert jó elemnek tartom.
Az ENELOOP azon néhány új generációs akku közé tartozik, amiben már nagyon csekély a memória effektus, és nagyon keveset szivárogtat a töltéséből az idő elteltével. Ugyanitt hozzátenném, hogy Anshman/Duracell akkukat nem igazán ajánlom, drágák és ratyik. Pl egy 2.500mAh-ás Duracell közel fele annyit bír, mint egy 2.000-res ENELOOP. Bocsi az Off-ért, csak jót akarok.
köszönöm a sok választ (:
benéztem a vaterára és találtam 1500ft ért 2db 2700mAh sony aa elemet új japán bontatlan!! "itt siófokon a kínai 2500mAh kerülne ennyibe..."hajmeresztő árak uralkodnak 1db legolcsóbb szén ellenállás 15ft !!! remélem nem járok én is úgy mint te (: de nekem volt sok sony elemem és sose volt rosz tapasztalatom. majd írom tapasztalatokat..
Keresek 4db DS32Khz-et. Aki tud forrást, ne kíméljen.
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy hol tudnék közös anódú 3w-os RGB LED-et venni? (vaterán nincs).
üdv:atiotezer
Nem tudjátok honnan lehet kis szervó motorokat olcsón szerezni?
Micro-kra gondoltam, de mivel 32 db kéne ezért az ár rendkívül lényeges!
Hello
Mibe kellene, mekkora nyomású? Ilyen nyomás kapcsolókat KV gépekben szoktam látni. Üdv: Zoltán
Max 4bar a nyomás, legalább 125°C kellene,és méretre megegyező tipus, mert magasabb nem fér el. A kávégépekben én ilyen kivitelűt még nem láttam, csak olyat aminek felfelé állnak a csatlakozásai és igy nem tudom beépiteni, maximum, ha lehajlitom a csúszóérintkezőket.
Gőzborotvába kellene és sürgős lenne a dolog, ha tudsz lelőhelyet ird meg kérlek. Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |