Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   606 / 3603
(#) scooby_ válasza Georgee hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Ki tudja ma este mivár énrám
vagy elalszok és alszok 3-ig vagy már hatkor ffelébredek és "hűvősre teszem magam"
(#) Darka hozzászólása Júl 16, 2009 /

Kissé késve ugyan, de én is kifejezném teljes részvétem Jeep kollégánk iránt. Sokunk számára egy "Ismeretlen Ismerős" volt ő, de családtag.
(#) Ricsi89 válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Egy pár éve mi is sok "lomot" hajítottunk ki, aminek egy része de jó lenne most. Akkor lom volt, most meg pont jó lenne. Régen, még vagy 10 évvel ezelőtt, amikor még nem tudtam mi is az elektroncső még a srácokkal törtük szét felé, pedig volt egy jó pár darab régi rádióból és tv-ből is.
(#) scooby_ válasza Georgee hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Amúgy van itt rajtam kívül olyan aki a piának már csak a szagátol is rosszul van?
(#) scooby_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Na ezt én is elfelejtettem mondani,én is eldobtam egy pár darabot a kosárbol...
És a puszta kezemböl döbáltam el a 6-7000Ft-kat!
(#) Ricsi89 válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Én nem vetném meg a piát jeles alkalmakkor, de sajnos nem igazán szabad innom. :no:
(#) Georgee válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Én nem, nagyon sörös vagyok, de amikor tegnap a nyomdában megéreztem a higitó szagát egyből a gazdaságos vodka jutott az eszembe. Én ha iszok csak minőségit!
(#) Norberto válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Idézet:
„lomtalanításon egy kosár vadonatúj elektroncső ki volt dobva...”

Ezt le sem szabadott volna írnod. Ha tudnád, milyen hangú erősítő lehetne a szobádban belőlük...
(#) Norberto válasza Georgee hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Augusztusban megyünk arrafelé haverokkal vizitúrázni

Tokajtól Tisza-tóig.
(#) zoly15 válasza (») Júl 16, 2009 /

Most hogy nézem, Az én környékemen lakhatott ez a srác..
"Ónos Mezőcsát" az itt van nem mesze.. :no:
(#) sándor hozzászólása Júl 16, 2009 /

Jeep EMLÉKÉRE...
Link1

Link2

Link3
(#) Georgee válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Útba esik a város a barátnőmmel a Tiszaparton szoktunk ülni
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Hozzám közelebb :S De ónod meg mezőcsát között van laza 50 km
(#) Müszi válasza sándor hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Jeep, nyugodj békében
(#) Norberto válasza Georgee hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Majd integetünk :crazya:
(#) scooby_ válasza Müszi hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Ég veled jeep!
(#) Joshua hozzászólása Júl 17, 2009 /

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Fogadja részvétem a gyászoló család! Úgy is családtagként tekintettem, mint HE-s kolléga és úgy is, mint motorbarát!
Nyugodjék békében!
(#) vtsoftware hozzászólása Júl 17, 2009 /

Ezúton küldöm Én is részvétem Jeep családjának.
Nyugodjon békében.
(#) Stefan hozzászólása Júl 17, 2009 /

Ennél szörnyűbb napot, mint a mai.... Ma mindent elrontottam... Melóban összevesztem mindenkivel...
Erre megpillantom a logót...

Részvétem a kollega családjának!
R.I.P.
(#) scooby_ válasza Stefan hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Szia!
Hát igen...
Majd ki békülsz velük!
(#) Stefan válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Reméljük
Vagy lépek a fenébe Csak egy diákmunka...
(#) mark.budai válasza Georgee hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Hát igen, ez így van. És ebben a nagy házban mindenki volt már majdnem minden szobában szerintem.
(#) mark.budai válasza Norberto hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Előre is boldog születésnapot!
(#) mark.budai hozzászólása Júl 17, 2009 /

Ég veled, Jeep!

Hát ilyen nincs! Olvasom itt a HSZ-eket, és megnyitom ezt a témát!
(#) mineral hozzászólása Júl 17, 2009 /

Gasch Lipót és a *********** bandája lebukott! Micsoda film volt...

Szabim alatt nem akartam dolgozni, de még csak korán kelni sem... Gondolom sokan vagyunk ezzel így. Ezért fél tízkor ébredtem. Bekapcsoltam a tévét m1-egy éppen akkor kezdődött az öreg bánya titka című 1973-as magyar ifjúsági film. Megnéztem az első részt. Utána a többi rész már kötelező volt. Éppen ma volt a befejező része.

Annak ellenére hogy nagyon régi film nagyon jól van megcsinálva. Jól van filmezve jó a történet, szöveg. Egyszóval nekem tetszett. Ha esetleg még nem láttátok vagy olvastátok volna a regényt akkor ajánlom nektek.

Öreg bánya titka

Jó szórakozást.
(#) Action2K válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Gyerekkoromban láttam, de most, hogy írtál róla, újból megfogom nézni
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Én még akkoriban láttam és olvastam amikor készült. De most is emlékszem rá. Abban az időben több jó ifjúsági, gyerek film készült. Mára már csak a gagyi maradt. :szomoru2: Abban az időben több történelmi és szépirodalmi regényből készült filmet is forgattak. A mai napig szívesen nézem ezeket az alkotásokat.
(#) Ricsi89 válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2009 / 1

Én is láttam most. A mai rész teljes egészében láttam, de a többinek sajnos mindig lemaradtam az elejéről. Nem is láttam minden részt, de jó volt még így is.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Idézet:
„Mára már csak a gagyi maradt.”

Tüskevár, Pál utcai fiúk, Égig érő fű, A dunai hajós, Árvácska, Bogáncs, Hahó, Öcsi!, Kincskereső kisködmön, Kismaszat és a gézengúzok, Robog az úthenger... Az idősebbeknek (szülőknek) Sándor Mátyás, A fekete város, A kőszívű ember fiai, A tenkes kapitánya, Bors Máté, Egy óra múlva itt vagyok, Rózsa Sándor, Vivát Benyovszky...
Na soroljon fel valaki legalább ennyi, mai Magyar filmet. Jó, a Vivát Benyovszky Magyar-csehszlovák koprodukciós film. A Meseautó és társai felújítások nem vehetők számba. Marad a Nyócker, az ízirárder öcsémes (nem jut eszembe a címe), meg mi? Olyanok, hogy a címük se ugrik be, meg nem is emlékszem másokra. A jóban..., meg a barátok... ide sem sorolom. Annak idején a Szomszédok sokkal inkább normálisabb volt.

Zárszónak: Akkoriban nem a gyógyszergyárak, alkohol és üdítőgyárak, meg a "mittomén" milyen intim-gyárak szponzorálták a filmipart. Állami Filmgyártó Vállalat volt a nevük. Persze, ezért cenzúrázták is! És ettől lett nagy, és erkölcsi értéket is tartalmazó film. PONT
(#) Action2K válasza (») Júl 17, 2009 /

Ha azt kérdezted volna, hogy hány USB portot tehetsz egy PC-be, akkor annak itt a helye, mert az már IT téma, és nem elektro.

A moderátorokat kérdem (vagy aki tudja), ugyebár az egyes topikokban való OFF-olásért lehet szép kis piros háromszöget kapni, de, kapott-e már valaki azért, mert az OFF-ban OFF-olt?

Más: Ha így jártatom a számat, illetve az ujjaimat a billentyűzeten, még ma meglesz a 3000. hsz.-em. Ráadásul egy éven belül. Az egyéves HE-s szülinapom is már csak hetekre van. Gondolkoztam rajta, hogy kevesebbet dumálok, hogy az napon legyen meg a 3000. hsz, de nem tudom megállni a szövegelést. Kedves modik, kérem nem kell azért, pusztán segítő szándékkal egy szép kis hópihés háromszöget adni, hogy ez meglehessen.
Következő: »»   606 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem