Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem rossz...
De a villámtevékenység se gatya: Bővebben: Link (Tedd le tálcára mert nagyon lassan tölt be)
Jólvan akkor nem csak nekem huncutkodik
Egyszer bejön, egyszer nem... Én alig várom már hogy ideérjen a vihar De ugyse lesz már semmi ereje mire ideér meg ugye csak a széléből kapunk...
Hmm.. nálunk is itt az É.K-hegység nyugati felén, a börzsöny és a mátra közötti medencében mindig szétfoszlik mert a nyugatra lévő börzsöny "széthasítja"
Na mindegy, azért megpróbálok csinálni felvételeket és villámfotókat. Megint.
Nállam is egy kamera tevékenykedik.
Tényleg Norbi!
Boldog szülinapot kívánok! :pias:
Tényleg, Norberto! Boldog szülinapot...
Vihar: én csak irígykedve nézem a webkamerákat, a radarképeket, itt még minden változatlan. Olyan g@ty@r0hasztó meleg van hogy hajjaj... elegem volt már a melegből, esőt akarok
Igyunk ma Norberto -ért... Boldog Szülinapot!
Köszi a jókívánságokat mindenkitől!
Erre, ha a megfelelő alkalom összejön, iszunk egyet minimum! Elhoztam nektek az ítéletidőt :crazya: Örültök?
Hát mondjuk azt elfelejtettem említeni hogy utána újra össze szokott állni és gy Eger - Miskolc után megint tombol :yes:
Norberto-nak meg boldog szülinapot!
Boldog Szülinapot!
Idézet: ide ide ide már alig várom, jó kis zuháré „Elhoztam nektek az ítéletidőt”
Olyasmit olvastam hogy 2 óra, mostmár maradt kb. 1-1,5 óra.
Aztán remélem lenyúl, vagy lefelé is terjed és kapunk mi is Bár a narancs riasztást 1-3 órára megkaptuk... mit nem adnék. Módosítok. Megkaptuk a pirosaaat. Hurrááá... tényleg boldog vagyok Ki is állok a fenébemá'
Boldog születésnapot!!!
Ide is jöhetne már egy kis zuhé, mert megrohadok itt a szobában. Tegnap délután behoztam a hőmérőt, 29 fok volt bent. Reggelre is csak 27 fokra ment le. Már nem bírom sokáig. A műhelybe se tudok kimenni, mert ott még melegebb van, pedig lenne mit csinálnom.
Boldog szülinapot Norberto!
Idézet: „Erre, ha a megfelelő alkalom összejön, iszunk egyet minimum” Ha jól tudom egy jó sör kb 296 forint, és szerintem mindenki szeret ketőtt meginni, ( mé ne ) és ha jól számolom akkor az 8.880.000 Ft -odba fog kerülni. Aszhiszem, kezdhetsz gyüjteni. Idézet: Ja, jó messzi vagyok „Tomi te meg vagy veszve” szerk.: ha jól számolom, 1,5-2 óra és ideééér
Már 15 óra van, de még mindig csak a "forró szél" fúj.(Most láttam elmenni Borivoje Surdilovicsot az ablak előtt! )
Nem soká ott lesz az. Nézek per/pill 3 pesti webcamot, mind felhős.
Addig is egy "jobb mint a Google" link SAT24
Üdv Zoli!
Szerintem ne reménykedj, mert késő este / este már szerintem elér norbertó itéletideje!
Hamarabb jön az, bár nem akarok vitába keveredni.
A radaron is jól látszik... márha bejön Bővebben: Link
Már itt is mocorog a levegő (Bp. 21. ker.). Meg a nap is elbújt! Végre!!!
Jobbak vagytok mint az "időkép" ezt az oldalt legalább el lehet érni- nincs úgy leterhelve, és még pontos időjárási képet is kapok az országról!
Szerintetek Dél-Délkeletieknek jut valami ebből? Mindig elmegy Félegyházától észara -északkelet irányába...
Nem akartam elhamarkodott lenni.
Mzolee: nagyon brutális!
Nem semmi, azért ez nekem cseppet sem hiányzik, inkább a hőség....
Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
-25 fok lefelé.... nem rossz... kiállok kisgatyában az erkélyre (a környék nagy örömére)!
Szerintem mi kapunk estére... bár lehet még hamarabb.
Sacc/kb 6-ra megérkezik. amper: a google az csak adatot koppincsol, nincs saját időjárás-figyelője'... Amúgy tényleg elég durva, tettek fel képet Ajkáról, megint betörtek a radőnyök, tetők tönkre mentek a jégtől... durva vihar annyi szent.
Szedd le a Google Eart -ot, és máris több információ birtokábal leszel. igaz nem gyors a frissülése
|
Bejelentkezés
Hirdetés |