Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hali!
Őszintén,én nem kívánom az esőt,de a nagy meleget sem! Olan 20 fokos időt szeretem Már megint kaptam tranzisztort Igazán kipróbálhatnátok...aranyos,kezdőknek mindent bemutat! igaz én "nem vagyok friss hús a darálóban [/OFF] Feltámast a szél! Ez pont jó! Én Meteorológiában nem vagyok otthon! :no:
Akkor már inkább SAT24 + Met.hu radarkép... többet érsz vele szerintem. Negyed óránként frissül.
Idézet: „Már megint kaptam tranzisztort” Mivel érdemelted ki? Milyen típusút..? :hide:
Én is ettől félek Gyomaendrőd mindig megússza naggyábból az ilyen viharokat
Amúgymeg nem jön az olyan lassan, itt lehet a legjobban látni gogy milyen gyorsan "terjed", este 8-kor már az ország legkeletibb része is kapni fog belőle ha nem csillapodik a sebessége szerintem.
Nincs típusa!
Csak túl inteligen egy tranzisztorhoz képest Gyűjtöm a tranzisztorokat Legközelebb 1-2 kondit is adjatok kérlek!
Na ezt még megpróbálom. Köszi.
scooby_: Mire gondolnál? Az agyam sintaxis hibát generált.
Csak jeget ne!
Elveri a tujákat,és nem tudom hogy megszáradt-e a bitumen az udvaron.
Szia!
Nem is tudom
Plusz ha még nézegeted az idokep.hu-t még többet fogsz tudni.
Mostmár élő webcam-műsor van itt. Bocs a reklámért...
Nállam csak enyire nyilik meg az oldal.
Próbáldd meg még egyszer... nekem is ezt csinálja. 150.000 látogatónál nem csodálom, épp most mondja.
Kezdtem már gyanakodni hogy az én adat regisztereimmel van a probléma, vagy az időzítésemet kéne állítanom.
Ne csak nézzél,lássál is
Na már csapkodja az ablakot a szél...jön a jégzuhi Na fel is borult 2 virág Megyek felállítom!
Hát innen remélem elment végleg, mert már háromszor is visszajött. Pont bennt voltam a szék alatt, az asztal mögül veszek fel egy papírt, látom, hogy villámlik, gondoltam ki kéne jönni a szék alól, mert ez nagyot fog szólni, még megfejelem a széket , aztán amire vége lett ennek a jó kis gondolatnak, már dörrent is. Úgyhogy felét még a szék alatt hallottam. De szerencsére nem fejeltem meg a széket, nem szólt akkorát.
Vicces néha ez a vihar.
De jó nektek
A pesti élő adásnak pedig nemsokára tízezres nézettsége lesz Bővebben: Link
Bocsánat már hogy ennyit írok, de pont most lett vége a közvetítésnek...
köbzoli! Jó hírem van.
Úgynézki megint bejön a papírforma, tehát a börzsönynek és a naszálynak köszönhetően, itt csak viharos szél és közepes villámtevékenységgel egy "viharocska" lesz jég nélkül, kb. fél - 3/4 óra múlva. Na tessék: amúgy is csak sárga riasztásunk van
Wáhuuu!
De sötét lett! Gyorsan telik az idő... Gyűjtök egy kis viharfeszt Olyan mintha 8 óra lenne! Pedig mégcsak most éri el Pestet!Bővebben: Link
Egy kis photoshop, műholdkép, google earth csodákra képes. MO-t a műholdképbe én ágyaztam be, továbba kinagytottam hogy nagyjábból látni lehessen hol is tart.
A kép 16:00-i műholdkép alapján készült.
Áááá
Nincs jégeső Majd talán nálad Tomi!
Üdv
Most végeztem a bios frissítésével de semmi változás! Mi lehet még? Mi köze van a vga nak a hdd-hez? (nem kukacoskodás csak kíváncsi vagyok!)
Biztos jó tök jó szórakozás lehet látni, ahogy a jég szétveri egyes emberek kertjét, ami sokaknak a megélhetésuk is....
Nem a jégesőre gondoltam hogy várom... Hanem az esőre hogy essen
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!
Szóval élőben közvetítek Budapesttől 80km-re északra. A cam. Déli irányba néz! Bővebben: Link Ez az első ilyen kisérletem ezt nézzétek el.
Hát akkor ma már nem lesz nálunk semmi, max éjszaka valami, a szokásához híven. Én pedig nem tudok majd aludni tőle.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |