Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hehe!
Éjjelilámpának milyen jó lehet! Amúgy mi akar ez lenni?(milyen álat?)
Ez egy barika, radioaktív jellel az oldalán, és "neonzöldessárgászölden" világít USBről
Csak a képen annyira nem látszik az a tipikus filmekben szereplő veszélyes hulladék szín
Ja, és pont az éjjeli láma szerepét tölti be-e-e-e.
Lehet, hogy nem is fog esni itt az eső. Most nézem a felhő vonulását és épp elkezdett ÉNy-ra kanyarodni, megy fel északra. Elkezdett visszavonulni. Na majd meglátom lesz-e valami belőle. Valahogy ide mindig a széle jön. Volt már olyan, hogy a szomszéd faluban idén többször is elvert mindent a jég, itt meg csak egy kis eső volt.
Ja, itt is meg szokta fogni a Tisza
Most is csak szél volt, de az pont elég volt, hogy a szomszéd 2éves Micrájára rácsavarjon egy fát tőből...
Örülj neki hogy a szomszéd faluba megy a jég! Én inkább locsolókannával hordom a vizet/ahová nem ér el a slag - minthogy lapátoljam a jeget...
A vihar elvonult ,én meg az ágyba. Elfáradtam ebben a nagy viharvadászatban..
Itt már semmi nincsen. Csönd van és hideg.
A fejem meg vörös, mert nemtudom hogyen kell a youtube -ról törölni egy korábban feltötött vidót.
Áhh... nálunk is volt egy kis hűsítés, nagyon jó volt, épp eláztam, de pont így is akartam
Nem nézhettek hülyének itthon - hogy a hülye, némmá' kiállt az esőbe - inkább elszaladtam haverommal a T.E.S.Co-ba és útközbe elkapott minket - a hülyék, háhá, eléztaak' Nem volt nagy valami, bár a szobám hűlt 2 fokot hirtelen, bár odakint jóval hűvösebb volt.
Mostmár semmi gond, működik az alaplapja. Most igyunk erre mert már eltelt Norberto születésnapja.
Bár azt mondják, hogy nyolc napig érvényes...
Sziasztok! Viharmentes vasárnapot! Holnaptól kánikula.
Jó kis kiesés volt tegnap a BIX-nél.
Sziasztok!
Valaki tudja a megoldást, hogy miért nem ismeri fel az SP3-mas XP-m az újonnan vásárolt 1TB-os winchesterem a gép? Másik winchesterem is satás, hibátlanul megy. Jelenleg a következő helyzet áll fent: Van egy IDE80-as winchesterem ami haldoklik, még ezen van a rendszer, ez mellett a régebbi satás winchesterem tökéletesen megy, de ha bekötöm az új satás winchestert, akkor már nem látja egyiket sem...
Jó reggelt
Tegnap minket is elért a "vihar" bár semmi különös nem volt nagyon. Végre kicsit lehűlt a levegő. Este el ment a net, aztán az áram is néha-néha, uúgyhogy mentem is aludni már 11-kor. Viszont azt megjátszottam hogy amikor a legjobban esett az eső kimenetem az udvarra félmesztelen - egy igazi viharvadásznak tapasztalnia is kell hogy mire vadászik
Esetleg bill gécc módszer?Kapcsold ki-be aztán próbáld meg.Tegnap Ampervadásznak is ez segített.
Nem egyszerűen nem látja, de nem tudom miért. Illetve nem tudom, hogy mennyire lehet annak köze, hogy régi az alaplapom.
Nekem edzésem volt egyszer szakadó esőben...1,5 órát játszani csurom vizesen...tök jó volt!
Idézet: „Végre kicsit lehűlt a levegő.” Ja... Kicsit... 20 fokot zuhant a hőmérséklet. Tegnap egy szál bugyiban véstem a falat, ma meg nagykabátban lehet ebben a tízen fokos hidegben meglenni.
Mindkettő winyó satás?Mert ha az, cseréld fel az alaplapo a dugókat.
Idézet: Csak a nagy meleg után hideg az a 14 fok. „ma meg nagykabátban lehet ebben a tízen fokos hidegben meglenni.”
Helló!
Nálunk is megvolt a vihar. Kb hajnak kettőkor kezdett és 3 után lett vége. Szerintem jég nem volt, mert nem hallottam. Viszont az elején volt két olyan dörgés, hogy majd besz...m. A szobámban most már csak 24 fok van. A tegnapi 29-hez képest nagyon jó.
Mi okozta a problémémát?
Üdv!
Az az FSB /memória órajelének érket növelted? Ha igen vedd vissza alapértelmezettre, és látni fogja . (a régi alaplapomnál amikor elkezdtem ezeket az értékeket növelni, akkor szép sorban Idézet: ki az eszközök. Egy bizonyos érték felett az intengrált hangkártyát, aztán meg a SATA vezérlőt.) „potyogtak”
Mindkettő satás, már próbáltam a megcserélést, nem működött.
Nem, nem nyúltam hozzá.
Ok. Amikor a BIOS Post ( Power on self test) ablak lefutása közben, akkor az eszközöket kikéne irnia, mielőtt elindítja a vindózt.
olyat kéne látnod hogy device, IRQ stb. felsorolt eszközök neve, és órajelük. Ha itt minden látható, a sata / IDE vezérlő, akkor már csak a wincsesztered maradt. Töltsed le a Partition$Magic -et, és nézd meg az új wincsesztered particióját.
Még nincs megformázva sem, tudom, hogy particion magic-cel akkor is lehetne látni, de ugyanúgy látnia kellene a megformázatlan részt pl ha jobb klikk a sajátgépre => kezelés => lemezkezelés. Ott is látnom kellene a winchestert.
Azt mondom Bliliboyunk dolgaiban ne bizz rendületlenül, próbáld meg a partiton$magic -cel megtalálni.
Jajjj egy valamit elfelejtettem megkérdezni: magát az eszközt látja, és csak a particiót nem? Vagy az eszközt sem?
Nem lát ez semmit! Magát a winchestert sem.
Az szép.
Szerk.: Akkor próbáld meg azt hogy az a SATA -s eszközt lehúzod a gépről, és felcsatlakoztatod a nem felismerhetőt, és ha felismeri, akkor valószínű a satavezrőld van vagy letiltva, vagy elállítva. A következő beállításokat nézd át a SATA vezérlőnél. Lennei kell olyannak hogy Combined Mode, Enhanced Mode. Mind a kettő beállítással próbáld elindítani a gépet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |