Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   612 / 3603
(#) scooby_ válasza Action2K hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Hehe!
Éjjelilámpának milyen jó lehet!
Amúgy mi akar ez lenni?(milyen álat?)
(#) klemo86 válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Ez egy barika, radioaktív jellel az oldalán, és "neonzöldessárgászölden" világít USBről
Csak a képen annyira nem látszik az a tipikus filmekben szereplő veszélyes hulladék szín
(#) Action2K válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Ja, és pont az éjjeli láma szerepét tölti be-e-e-e.
(#) Ricsi89 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Lehet, hogy nem is fog esni itt az eső. Most nézem a felhő vonulását és épp elkezdett ÉNy-ra kanyarodni, megy fel északra. Elkezdett visszavonulni. Na majd meglátom lesz-e valami belőle. Valahogy ide mindig a széle jön. Volt már olyan, hogy a szomszéd faluban idén többször is elvert mindent a jég, itt meg csak egy kis eső volt.
(#) klemo86 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Ja, itt is meg szokta fogni a Tisza
Most is csak szél volt, de az pont elég volt, hogy a szomszéd 2éves Micrájára rácsavarjon egy fát tőből...
(#) sándor válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Örülj neki hogy a szomszéd faluba megy a jég! Én inkább locsolókannával hordom a vizet/ahová nem ér el a slag - minthogy lapátoljam a jeget...
(#) klemo86 hozzászólása Júl 19, 2009 /

Hopp, villámlott
Építeni kéne Faraday-ketrecet, és... ...
(#) sándor hozzászólása Júl 19, 2009 /

A vihar elvonult ,én meg az ágyba. Elfáradtam ebben a nagy viharvadászatban..
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 19, 2009 /

Itt már semmi nincsen. Csönd van és hideg.
A fejem meg vörös, mert nemtudom hogyen kell a youtube -ról törölni egy korábban feltötött vidót.
(#) vtsoftware hozzászólása Júl 19, 2009 /

Áhh... nálunk is volt egy kis hűsítés, nagyon jó volt, épp eláztam, de pont így is akartam
Nem nézhettek hülyének itthon - hogy a hülye, némmá' kiállt az esőbe - inkább elszaladtam haverommal a T.E.S.Co-ba és útközbe elkapott minket - a hülyék, háhá, eléztaak'
Nem volt nagy valami, bár a szobám hűlt 2 fokot hirtelen, bár odakint jóval hűvösebb volt.
(#) valve válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Mostmár semmi gond, működik az alaplapja. Most igyunk erre mert már eltelt Norberto születésnapja.
Bár azt mondják, hogy nyolc napig érvényes...
(#) Action2K hozzászólása Júl 19, 2009 /

Sziasztok! Viharmentes vasárnapot! Holnaptól kánikula.
Jó kis kiesés volt tegnap a BIX-nél.

BIX.png

(#) Szebence hozzászólása Júl 19, 2009 /

Sziasztok!

Valaki tudja a megoldást, hogy miért nem ismeri fel az SP3-mas XP-m az újonnan vásárolt 1TB-os winchesterem a gép? Másik winchesterem is satás, hibátlanul megy.
Jelenleg a következő helyzet áll fent:
Van egy IDE80-as winchesterem ami haldoklik, még ezen van a rendszer, ez mellett a régebbi satás winchesterem tökéletesen megy, de ha bekötöm az új satás winchestert, akkor már nem látja egyiket sem...
(#) zenetom hozzászólása Júl 19, 2009 /

Jó reggelt
Tegnap minket is elért a "vihar" bár semmi különös nem volt nagyon. Végre kicsit lehűlt a levegő. Este el ment a net, aztán az áram is néha-néha, uúgyhogy mentem is aludni már 11-kor. Viszont azt megjátszottam hogy amikor a legjobban esett az eső kimenetem az udvarra félmesztelen - egy igazi viharvadásznak tapasztalnia is kell hogy mire vadászik
(#) radocziandras válasza Szebence hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Esetleg bill gécc módszer?Kapcsold ki-be aztán próbáld meg.Tegnap Ampervadásznak is ez segített.
(#) Szebence válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Nem egyszerűen nem látja, de nem tudom miért. Illetve nem tudom, hogy mennyire lehet annak köze, hogy régi az alaplapom.
(#) radocziandras válasza zenetom hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Nekem edzésem volt egyszer szakadó esőben...1,5 órát játszani csurom vizesen...tök jó volt!
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Idézet:
„Végre kicsit lehűlt a levegő.”

Ja... Kicsit... 20 fokot zuhant a hőmérséklet. Tegnap egy szál bugyiban véstem a falat, ma meg nagykabátban lehet ebben a tízen fokos hidegben meglenni.
(#) radocziandras válasza Szebence hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Mindkettő winyó satás?Mert ha az, cseréld fel az alaplapo a dugókat.
(#) radocziandras válasza Action2K hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Idézet:
„ma meg nagykabátban lehet ebben a tízen fokos hidegben meglenni.”
Csak a nagy meleg után hideg az a 14 fok.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 19, 2009 /

Helló!
Nálunk is megvolt a vihar. Kb hajnak kettőkor kezdett és 3 után lett vége. Szerintem jég nem volt, mert nem hallottam. Viszont az elején volt két olyan dörgés, hogy majd besz...m. A szobámban most már csak 24 fok van. A tegnapi 29-hez képest nagyon jó.
(#) _ampervadasz_ válasza valve hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Mi okozta a problémémát?
(#) _ampervadasz_ válasza Szebence hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Üdv!

Az az FSB /memória órajelének érket növelted? Ha igen vedd vissza alapértelmezettre, és látni fogja .
(a régi alaplapomnál amikor elkezdtem ezeket az értékeket növelni, akkor szép sorban
Idézet:
„potyogtak”
ki az eszközök. Egy bizonyos érték felett az intengrált hangkártyát, aztán meg a SATA vezérlőt.)
(#) Szebence válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Mindkettő satás, már próbáltam a megcserélést, nem működött.
(#) Szebence válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2009 /

Nem, nem nyúltam hozzá.

Ok. Amikor a BIOS Post ( Power on self test) ablak lefutása közben, akkor az eszközöket kikéne irnia, mielőtt elindítja a vindózt.

olyat kéne látnod hogy device, IRQ stb. felsorolt eszközök neve, és órajelük.

Ha itt minden látható, a sata / IDE vezérlő, akkor már csak a wincsesztered maradt. Töltsed le a Partition$Magic -et, és nézd meg az új wincsesztered particióját.

Még nincs megformázva sem, tudom, hogy particion magic-cel akkor is lehetne látni, de ugyanúgy látnia kellene a megformázatlan részt pl ha jobb klikk a sajátgépre => kezelés => lemezkezelés. Ott is látnom kellene a winchestert.

Azt mondom Bliliboyunk dolgaiban ne bizz rendületlenül, próbáld meg a partiton$magic -cel megtalálni.

Jajjj egy valamit elfelejtettem megkérdezni: magát az eszközt látja, és csak a particiót nem? Vagy az eszközt sem?

Nem lát ez semmit! Magát a winchestert sem.

Az szép.

Szerk.: Akkor próbáld meg azt hogy az a SATA -s eszközt lehúzod a gépről, és felcsatlakoztatod a nem felismerhetőt, és ha felismeri, akkor valószínű a satavezrőld van vagy letiltva, vagy elállítva.

A következő beállításokat nézd át a SATA vezérlőnél. Lennei kell olyannak hogy Combined Mode, Enhanced Mode. Mind a kettő beállítással próbáld elindítani a gépet.
Következő: »»   612 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem