Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ipaq h1900 pda

Témaindító: Maczi0, idő: Júl 24, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Maczi0 hozzászólása Júl 24, 2009 /

Sziasztok
Légyszi segítsetek.A PDA-m egyszer csak megadta magát.A Power gomb megnyomására nem reagál pedig az akku is fel van töltve.Szétszedtem hogy méricskélek egy kicsit.A következőre jutottam.A +Vcc
0,44V.A power gomb megnyomásával sem változik.A power gomb 2 sarkú.Az egyik sarkán negatív a pozitívhoz képest a másikon ugyanúgy 0.44V-ot mérek.Kimértem hogy ez egy diódához megy aminek mind a két sarkán szintén 0,44v-ot mérek.Mikor megnyomom a power gombot az egyik sarkán 0,16v-ot mérek.salynos innen már nem tudok tovább jutni.
Aki találkozott ilyen hibával kérem segítsen.Előre is köszönöm.
(#) Norberto válasza Maczi0 hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Elsőként, megpróbálkoznék azzal, hogy az akku egyik felét (mondjuk a pozitívat) leforrasztanám a NYÁK-ról, és hagynám így pihenni a készüléket 10-20 percig. Utána vissza lehet kötni az akkut.
(#) danodano válasza Maczi0 hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Szia!
Nekem van egy PDA-m igaz az ACER és nekem van rajt egy kapcsoló amivel ki lehet kapcsolni az egészet (ilyenkor nem reagál semmire és következő bekapcsolásnál újra kell konfigurálni. Olyan mint amikor lemerül az akku) Nézd meg lehet, hogy a tieden is van ilyen és ha van akkor próbáld meg átkapcsolni a másik állásba, hátha véletlen kikapcsolódott. Lehet hülyeség, de egy próbát megér.
(#) bbb válasza Maczi0 hozzászólására (») Júl 24, 2009 /

Esetleg egy HARD RESET segíthet, hátha csak a szoft fagyott le... (ezt ha nincs hozzá külön gomb, akkor a power+soft reset együttes lenyomásával éred el)
(#) Maczi0 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Szia
Megpróbáltam amit ajánlottál,de ugyanaz a hiba áll fenn.Köszi hogy segítettél.
(#) Maczi0 válasza danodano hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Szia
Sajnos nekem nincs ilyen kapcsoló rajta.De azért köszi a segítséget.
(#) papptamas01 válasza Maczi0 hozzászólására (») Júl 25, 2009 / 4

Szia a két szélső gombot egyszerre nyomd és nyomd a Reset gombot is egyszerre ceruzával nem egyszerü ráadásul 4 mp-ig ha sikerül ha ettől sem indul el akkor táphiba sok ilyet láttam sajna volt olyan is aki lehúzta a töltőröl mivel feltöltődött és azóta csak sötétség....
Érzékenyek sok mindenre...
(#) Maczi0 válasza papptamas01 hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Szia Tamás
Melyik két szélső gombra gondoltál.Légyszi írd meg.Ha ez a megoldás sem segít rajta akkor szerinted javítható-e fizikailag,vagy ne foglalkozzak vele..Sajnálom,mivel olyan adatok vannak rajta amik nekem fontosak.Nagyon köszönöm a tippet.
Üdv:Maczi
(#) papptamas01 válasza Maczi0 hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Szia Marci! Ha már próbálkoztál ilyenekkel akkor tudni kell hogy a Hard reset töröl minden nem mentett adatot,gyári alapbeállításokkal indul ujra,de ki tudja hová lett téve az amit hiányolsz,lehet hogy megmarad de sajna ezek a gépek nem erről híresek...2 tipp is van a Hard resetre alul a gyorsbillentyük,szám szerint az 1-es a 4-es és a reset gomb eggyüttes nyomása 4 mp-ig a másik a bal gomb az az 1-es a pover és a reset eggyüttes nyomása 4mp-ig ha ez sem segít akkor is lehet tovább próbálkozni de az eléggé zürös és összetett,sok sikert majd kiváncsi vagyok...
(#) Maczi0 válasza papptamas01 hozzászólására (») Júl 28, 2009 /

Szia Tamás
Sajnos ez a megoldás sem járt sikerrel.De azért köszönöm a tippet.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem