Fórum témák
» Több friss téma |
TO mackomester: -A japánok elnemtek szabadságra?
Ehh.... Lehet.
Nem valami biztato...
Nem baj, de azért jól indult.
HI!
Sikerült "kicsalnom" a képernyőre a három sugarat. Csak meg kelletet tanulnu olvasni. A két csatorna "MODE" gombok "Tri" kombinációja használása előhozza a A,B csatorna, vmint a CH3, azaz szinkron jelenek az alakját. Ez utóbbi a ernyő közepeén jelenik meg. A japánok még alusznak?
Hali!
Nem tudo, mit csinalnak, de jopar napja kuldtem mailt az embernek. Eddig semmi valasz....
Uraim, vegul sikerrel jartam, a japan uriember ma reggel elkuldte a linkjet a szervizkonyvnek!
Kb 250 oldal, tartalmazza a kovetkezoket: -SS-5702A -SS-5703A -SS-5705A -SS-5706A Innen letoltheto Sok sikert a javitashoz, bongeszeshez!
Nagy köszönet a utánna járásért és az eredményes megszerzésért.
Szivesen!
![]()
Jo reggelt az Uraknak!
Kivansagra ujra kiteszem a szervizkonyvet, mert a regi link mar nem elerheto. Innen egy hetig elerheto lesz! Ha lejar es kellene, irjatok, ujra kiteszem!
Rokon problémám van. Kérlek benneteket, ha tudtok, segítsetek! Nekem Iwatsu SS-6122 oszcilloszkóphoz kellene gépkönyv, user manual, stb. Ha valaki átadná, eladná, vagy másoláshoz kölcsön adná,megköszönném.
Tisztelt mackomester!
Én csak most vásároltam egy SS5705-t, így lemaradtam a gépkönyvről amit feltettél. Nem létfontosságú, a kezelés nagy részét kitaláltam és összeszedtem más szkópok leírásából. De azért örülnék ha meglenne, főleg ha van benne kapcsolási rajz. üdv
Udv az uraknak!
Feltettem ide is: http://elektrotanya.com/?q=showresult&megnev=iwatsu&megnev2=&katego...matics Laciso: megprobalok utananezni ![]()
Helló Mindenki!
Birtokomba került egy Iwatsu SS-112 Synchroscope. Mivel vannak még vele problémák, nagy hasznomra válna egy kapcsolási rajz hozzá. Ha valaki tudna nekem segíteni ezügyben azt megköszönném!
Üdvözletem!
Keresem a Voltcraft 6100 Oszcilloszkóp gépkönyvét. Ha Magyar lenne az meg maga az csoda! Köszönettel :Öreg Tom |
Bejelentkezés
Hirdetés |