Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Idézet: „Már a felsoroltaktól is éhes lettem. Megyek is kajálni.” Én is. Én is.
Akkor ezek szerint te már bizonyára nem vagy éhes
Jó estét Kedves fórumozók!
Akkor én is csatlakoznék a találkozó díszes táborába! Türelmetlenül várom a fejleményeket a végső megoldásig! Üdv:Travolta
Engem is beírhatsz tutira.
Igényem az nincs, az eddig leírt tervek (helyszín, főzés, stb.) tetszenek. A helyszíni segítgetésben nem igazán merek részt vállalni, mert ha a valószínűbb 08.22 lesz a végleges időpont, akkor nem leszek az elejétől, mert aznap hozom haza a lányomat Nagyvázsonyból. De ha már ott leszek és kell segíteni, állok rendelkezésre. Az előzetes dolgokban ha kell, segítek szívesen.
Fogkefe? Minek, letagadjuk, hogy mák van a fogaink között! Majd azt mondjuk, amikor így --> csináltunk egy teszt során, mert vártuk a végét, akkor eldurrant egy fránya kondi... Na jó, azért ez viccnek kicsit erős.
Ma délután, Hírként összeállítok egy kis információcsomagot, és letölthető lesz a konkrét jelentkezési lap, vagy másképpen a KoRéSzáFeL (azaz Komoly Részvételi Szándékot Felmérő Lap)
Agyilag zokniként nem akarom most létrehozni, úgyhogy alszok egy picit, mert éjjel elfelejtődött
Várjuk a híreket
Kint van a hír a HE főoldalán, ITT NI!
Jaaj de elmennék de anyu nem hinném hogy jön, egyedül meg "nem itt van".
Egyre inkább az augusztus 22.-e felé tendál a dolog. Én aznap nem érek rá, de késő délután vagy estefelé már lehet hogy el tudnék menni. Ezért kérdezem: a tíz óra bérlés az mettől meddig tart majd?
Szia!
Csak egy két észrevétel a Jelentkezési lappal kapcsolatban: A Idézet: kérdésnél nem látszik a harmadik lehetőség nekem, kicsi a szövegdoboz.„Melyik időpont felelne meg neked leginkább” A Idézet: kérdésnél szintén ez a helyzet.„Kívánsz fényképezni a helyszínen” A Idézet: című kérdésnél ugyan az a szürke szöveg, mint az előző kérdésnél :„Tudsz főzni bográcsban” Idézet: „(Csak azért kérdezzük, hogy megfelelő mennyiségű....”
Talán most lenne itt az ideje egy körlevélben értesíteni minden HE társat a találkozóról! A szavazó box-ot már le lehet venni szerintem. Helyette valami EHET promóció kellenék inkább.
Valamint az egyéb adatok között sem látszik hogy mi a harmadik pont az átlagos pólóméret alatt.
A bográcsban főzésnek mi köze van a fotók elegendő mennyiségéhez? Ma láttam a Lidl-ben 50 darabos (papír) tányér csomagot kb. 600 HUF-ért, szerintem megfontolandó... Ha viszi az ember a családot, akkor a belépő "fejenként" számolódik? Esetleg lehetne listázni a biztos megjelenőket?
Ugy frankón lessze ojan, hogy saját készitmények bemutatása?
A láthatósági hibák javítva vannak a doksiban!
Azt hiszem, a hírben szerepel:
- reggel 9:00 = kezdés - este 19:00 = befejezés (egyelőre, lehet, hogy kitolódik, de az is lehet, hogy előbb is kezdődne majd) Idézet: „Ma láttam a Lidl-ben 50 darabos (papír) tányér csomagot kb. 600 HUF-ért, szerintem megfontolandó...” Igen, ez valóban az. De egyelőre még egyetlen biztos megjelenőtől sem kaptam visszajelzéseket jel. lap formájában. Idézet: „Ha viszi az ember a családot, akkor a belépő "fejenként" számolódik?” Gondolom, igen, de ha többen vagyunk, akkor a belépő ára is változik (csökken). Persze, 12 vagy 14 éves kor alatt szerintem ingyenesnek kéne lennie, nem? --- Mondjuk egyre inkább azon rágódok, hogy ezt az egészet webes alapokra kéne helyezni, akkor kevesebb láthatósági, kompatibilitási probléma lenne feltehetőleg... és talán az összesítés is sokkal egyszerűbben mehetne az összegyűjtött adatokkal kapcsolatban... ehhez viszont Topi kellene, egyrészt, hogy itt maradhasson az ügy az oldal keretein belül, másrészt, mivel nem konyítok ilyen mélységben hozzá, hogy egy űrlapot kompletten elküldessek valahova... de kérdés, hogy mikorra érne rá Sajnos eléggé elfoglalt manapság, és a végtelenségig nem lehet húzni az ügyet --- Idézet: „Esetleg lehetne listázni a biztos megjelenőket?” Talán ezért is agyalok folyton a web-es felület miatt, ugyanis az adatbázisból egy lekéréssel sokkal hamarabb lehet információt kapni bármiről, mint a doksik egyesével való átnézésével. --- Esetleg meg lehetne nyitni egy ingyenes tárhelyszolgáltatónál egy oldalt, olyasmi alap dolgokkal, mint amit a kecskeméti találkozónál alkotott Action2K (szavazások, stb.). Szóval, ha van önként jelentkező a feladatra (űrlap megjelenítésének elkészítése, adatok adatbázisban való letárolása...), azt szívesen veszem
Szia Norberto!
Mikor zárul le a jelentkezők összeszámolása? Üdv, Ballage
Megpróbálom megcsinálni a webes változatot, nem ígérem, de 99%.
Külső tárhelyre talán, nem tudom, hogy működnek máshol az adatbázis hozzáférések. Meglátom.
Én már dolgozom rajta, ha gondolod, regelj 1 tárhelyet mySQL-vel meg php-val.
Ok meghagyom neked akkor.
Mond meg hol és megcsinálom. Kinézet elég, nem kell túldíszíteni. Esetleg egy világoszöld (ilyen a HE) hátteret tehetsz mögé.
„Ma láttam a Lidl-ben 50 darabos (papír) tányér csomagot kb. 600 HUF-ért, szerintem megfontolandó...”
A LIDL egyik boltja ott van a körfogalom mellett, elviselhető távolságon belül van PENNY is és szombatonként délelőtt a közelben termelői piac is üzemel. ( A legtávolabbi max10 perc séta!) Közelben van két nagy multi is igaz ezek már autós távok. ( cca 3,5km.) Egyszóval a beszerzés nem gond akár a bogrács is megvehető a helyszín közvetlen közelében, így a menüről sem feltétlenül kell előre dönteni. Szerintem nagyobb gond a belépő árának bizonytalansága, nekem legalábbis túl nagy intervallum a b<= 7000 HUF>
Bevallom őszintén, erre még nem is gondoltam, de jogos a felvetés.
Valóban ki kéne tűzni egy dátumot, amelyen belül a legtöbbeknek be kellene adniuk a jelentkezési lapot kitöltve! Mondjuk, ha vesszük a 22-i esetleges összejövetelt, akkor mi lenne reális úgy, hogy utána még legyen idő a pénznek összejönnie az utalásokból? Mondjuk augusztus 11 éjfél? Addig áramolhatnak szabadon a jelentkezési lapok... ez jó dátum lenne kb.? Utána még van kb. 10 nap, hogy a pénz megérkezhessen...
levy_k-nak már privátban megköszöntem, de neked is köszönöm a lelkesedést és segítséget!
Mást nemigen bírtam volna segíteni. Nagyon kicsi az esélye, hogy ott leszek. Most megyek tengerre, nem hiszem, hogy csinálunk még egy családi kirándulást. Bár sose tudni.
Addig is jó szervezkedést.
Szerintem teljesen jó. Egy belföldi utalás, ha nem azonos bankon belül megy, akkor max. 3 munkanap, mire megjön, bankon belül ez azt hiszem azonnali, de legfeljebb aznapi átfutással szokott menni. (Külföldről nem tudok nyilatkozni.) Szerintem ez bőven elég kell, hogy legyen. Csak legyen kihirdetve a pontos összeg.
A pontos összeg pedig a jelentkezési lapot visszaküldőkből számolható. Tehát ez az első fázis.
Így van. De legalábbis egy jó becslés, mert mi van, ha valaki valamiért nem tud eljönni (potyognak a cigánygyerekek az égből), vagy valakinek elúszik az a programja, ami miatt nem tudott jönni, és éppen emiatt mégis eljön, stb. Ha kicsit túlfizetés van, akkor az sem baj (gondolom) azt elverjük kajára, piára....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |