Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sebi, Doncso: Csak szombatra kellett volna, ezért nem vennék sem trafót, sem szünetmentest, sem invertert.
Igen, autorange bemenetű. Azt nem értem, hogy miért akarod egyenirányítani? Ott az egyenirányító a tápban. Vagy a nagyobb freki miatt? A MOT nem azért vesz fel akár 1A-t nyugalmiban, mert túl van gerjesztve? Szerintem nem építek invertert, vagy csak Pestem lesz bekapcsolva a laptop, vagy nem fog menni, úgy is oda lehet találni. Idézet: „Doncso mester” Köszönöm a bókot uram, de azért még van hová fejlődni.
Helló!
Clarion DXZ738RMP fejegységnek a lenyíló előlapján lévő kábelek letörtek, és nem tudom hova kell visszaforrasztani őket. Tud ebben nekem valaki segíteni? Esetleg kapcsolási rajz, vagy csak arról a részről valami. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Keresek egy olyan kapcsolást, ami nem eszik sokat, 5V-ról elmegy, és a távirányítós autómnak a távirányító (40MHz) jelét, felerősíti. Remélem minden adatot elmondtam...
Üdv. Csak cserélni tudod és csak a gyárival.Szerintem ne is próbálkozz mással mert abból előbb-utóbb új gép lessz. Legolcsóbban a www.tme. Öreg T
Üdv!
Telefunken tv-m elromlott. Ha lenne valakinek kapcsolási rajza, annak nagyon örülnék. A neten csak fizetőset találtam. Sassziszám: 415 A 2. Kösz.
Szia! Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Pontosan erre gondoltam. Nagyon köszönöm. A sorvégtrafó testre huzott, remélem csak a tápfeszültség szaladt meg. Mégegyszer köszönöm . Szia.
Helló! Kösz a választ, de nem tudom értelmezni. Megvan a rádió minkét része. A lenyíló előlap és rádió közötti kábel ment tönkre, azt akarom megcsinálni, mert már úgy került hozzám, hogy mókolva volt. Azért kellene hogy melyik pont hová csatlakozik, hogy meg tudjam csinálni.
Üdvözletem mindenkinek!
Egy autósmagnóhoz keresek kapcsolási rajzot. A tipusa:TOYOTA 1801. Köszi a leendö segitségetek!
Üdv.Hogy akarod ezt a 1/10mm speciális kábelt lenyilló előlapnál vezetékkel pótolni?
üdv.!!
keresek egy philips 25pt4423/58 -as tipusú tv-hez kapcsolási rajzot. Segitségeteket előre is köszönöm
Szia!Innét letöltheted.
Üdv!
üdv.:!
Köszi gyors válaszod csak az a problémám hogy nem engedi letölteni mert mindenáron azt mondja elértem a napi limitet ha tudsz segits légyszives fontos volna. Elöre is köszönöm
Sziasztok !
RX-48 tipusszámú,régi HTV gyártmányú 48V-os táphoz kapcsolási rajzot keresek ,Googli nem segített. Köszi !
Én megoldottam már egyszer pioneer-autós cd-nél, igaz a levehető előlap funkciót buktam, de lenyilás az megmaradt, év IDE kábelből nyestem egy darabot.
Üdv:
Délután felrakom valami file feltöltö oldalra mert itt azt hiszem nem enged 20mb egyszerre, darabolni meg nem akarom.
Üdv Doncso. Persze megoldható, de 10db vezeték úgy fog a helyére menni mint egy merev szalagkábel? Lám ez is eltörik és amit nem erre a célra gyártottak az meg jó lessz? Már az ára sem elérhetetlen (www.tme.eu vagy hu), hqvideo. Ez csak tanács volt.Öreg T
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy szükség megoldás volt, és igazad van nem a leg elegánsabb és hosszantartó megoldás, ezt aláírom. De hirtelen nem volt jobb ötletem akkor. Igaz napi használatban hamar tönkremegy, nem egy HQ minőség, akkor hirtelen megoldásként működött.
Üdv.
Sziasztok!
Van egy WECP-20 típ. állomásom, és az a gondom, hogy nem fűt rendesen... Elkezdi fűteni, majd egy biz. hőm. elérése után lekapcsol, akárhova állítom. Olyan, mintha túl korán lépne működésbe az érzékelő. Áramköri vagy érzékelő gondja lehet?
köszi szépen azt megköszönném
köszi mégegyszer
Sziasztok!
Keresem a Toshiba IC-777 rádió kapcsolási rajzát. Köszönettel: 6C4C
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Hozzájuttotam egy telefon üzenetrögzítő mechanikájához.Szeretnék egy olyan diktafont készíteni , ami felvételre és lejátszásra is képes .Elsősorban a felvevő fejműködtetéshez keresek kapcsolási rajzot .
Kérem aki tud segítsen!
inkább vegyél egyet a vaterán, nem éri meg építgetni.
Valaki már 1x pótolta, mert működött A gyári csatit levette, és simán a nyákhoz forrasztott.
Hy mindenkinek!
Nincs valakinek meghívója az elektrotanyára? Segitségeteket megköszönném sürgös lenne
Hali!
Na igen ezt én is tudom csak az a baj hogy van 3 email címem egyikkel sem probáltam tesztet tölteni de mindegyikre azt mondja probáljam késöbb |
Bejelentkezés
Hirdetés |