Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Elektronikai alkatrész kereskedelmi egységet () keresnék, Győr, Sopron, illetve Szombathely vonzáskörzetében. Lényeg, hogy nagyon-nagy legyen a kínálat, mivel egy már már kifutó, enm gyártott alkatrészt szeretnék. Ahol nem jártam sikerrel: - Kántor, Sopron - Somogyi, Győr - Impulzus, Győr Előre is köszi (Illetve, ha van valakinek UM3561-es típusú IC-je, és holnap tudná postázni, azt megvenném.)
Szia!
Ebben a boltban Bővebben: Link lehet kapni kondenzátorokat és ellenállásokat is? Kíváncsi vagyok van e náluk DH321 IC.
Nem tud valaki ajánlani boltot (akár on-line) ahol távirányítós autóhoz lehet venni kicsavarozható antennát ,de nekem csak kormányba kell?
Tudna valaki olyan üzletet ajánlani ahol árulnak 360 fokban körbeforgatható potmétert? Irány meghatározáshoz kellene.
Helló! Solomon pákához hol lehet legolcsóbban hegyet kapni?
kösz: nagy hoho
Azt nem tudom mi a legolcsóbb, de konthában vettem már kb 250Ft-ért.
Üdv
Valaki tudja hol lehet venni Zalaegerszegen olcsón elektroncsövet, foglalatot?
heló igazad lett.
az elem túlmelegedett és kifolyt a töltőbe... nem véletlen árulják ilyen olcsón.......
Köszönöm, 300.- alatt még nem láttam. Nekem Weller pákába kellene.
Idézet: „Helló! Solomon pákához hol lehet legolcsóbban hegyet kapni?” Akkor most milyenhez kell?
Szia! Egy jó tanács, töltés előtt süsd ki az akkukat 1 voltra mert a fényképezőgép 1,5 voltos elemmel számol ami 4 db esetén 6 volt. Viszont az akku 4 db csak 4,8 volt feltöltve. Mivel a gép nem meríti le az akkukat 1 voltra viszont az Eneloop töltő időre tölt ha jól emlékszem 16 óra a töltés ezért túl töltheti az akkukat ha nincsenek lemerítve.
Wellerhez! Egy Wellerhegy a többszöröse a solomonnak.
Én a régi Wellerhegyeket nem dobtam ki, leszedem a végéről a hőérzékelőt, a Solomon végét leesztergálom az érzékelő belméretére + 0,1 mm és rásajtolom. Ez kb 3-5 perc. Viszont anyagilag sok száz forint.
Értem most már az összefüggést. Az nem jó weller hegy amit itt árulnak az apróban?
A kattogós pákához való 700.-Ft /db. Ez két Solomon.
Helló! Én is kínlódtam a gagyikkal aztán meg untam. Eneloop.
Sziasztok!
Salgótarján-ban ismer valaki elektronikai boltot? (Nem ilyen tv-szervíz meg stb. érdekel, gondolhatjátok ) Köszi: Zoli
Helló! A triplex nyák fúrógépem kilehelte a lelkét és szeretnék venni egy másikat. A H.E Storén van egy gép a szerszámoknál, szürke színű de ha ráklikkelek akkor a részletes listában már nem szerepel.Tudtok ajánlani üzleteket ahol bővebb választék van?
Kösz: nagy hoho
Találtam róla képet, mi a véleményetek ? Van valakinek ilyen gépe?
Sziasztok!
Valaki nem tudja honnan tudok ebbe az órába kijelzőt szerezni? Ezt kinn felejtették a napon és tönkrement az LCD, amúgy minden jó benne, csak az LCD-t kéne kicserélni.
sziasztok!
hol tudok szerezni 68 pólusú SCSI csatlakozót? /anyát/
Üdv!
Nem tudom hogy mi a neve az általam csak " Idézet: " hívott dolognak. És hol lehet ilyen táblákban beszerezni? „műanyagból készült kartonpapírnak” Ha valaki tudja esetleg azt megköszönném.
A nevét én sem tudom, de szinte bármelyik barkácsáruházban találsz.
Köszi, még nem láttam. ( mondjuk még nem is kerestem )
Sziasztok! Nem tudja valaki hol tudnám beszerezni a következő alkatrészt: DS2405. Néztem már a HQ, Hestore, LOMEX stb. de semmi. Előre is köszi!
Szia!
Olyat használnak az üres boros stb.... üvegek között amikor nagy raklapokban szállítják a töltés helyére, ha van a közeledben ilyen hely ahol ilyesmivel foglakoznak (bor sör pálinka üzem)ott egészen biztoan adnak neked egy táblát pár 100 forintért.
Sziasztok!
Szükségem lenne 8mm alu csőre de sajnos nem tudom hol lehetne beszerezni. Szolnokon vagy Cegléden esetleg tud valaki olyan üzletet ahol ezt meglehet kapni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |