Fórum témák
» Több friss téma |
950FT? Ez mekkora suttyóság már....
Nálunk 800ft egy olyan boltban, ahol minden drága... Pont én is rendeltem jövőhétre jön meg és az eladó azt mondta ők valami 650-700 valahány forintért veszik pesten.
A hozzám legközelebbi elektronikai boltban meg 970ft, de ott a P20 is 4500ft... Én a legolcsóbban 770ft-ért láttam Pesten, de az is a túloldalon, órákra tőlem. Így nekem ez is megérné.
Ha gondolod megkérdezhetem de nem biztos hogy elárulja, de tuti nem nagyker mert csak ilyen 4-5 flakonnal szoktak venni egyszerre. Ja a 400ml-es P20 az nálunk 3500
400ml-es?
Biztos hogy akkora?
Ja, nem most megnéztem csak 200ml
Hát meglátszik hogy horgász vagyok na De még így is sokkal olcsóbb, mert az bruttó 4000 elett van.
Kösz! Hát a vaterán nem néztem de nekem igencsak megéri ha megveszek kettőt csak a posta de akkor is jóval olcsóbb a persze jobb minőségű ónozótól de hát szegény vagyok nem találtam még fel a spanyolviaszt,szegény ember meg vizel főz!
InComp-ban btto 877,- Ft / 450ml
Bővebben: Link
Helló! Korábban már értesítettem a Nagyérdeműt ,hogy ismét kapható a satírozható Letraset betűmatrica. Sikerült elérnem,hogy a típusok is hozzá férhetőek legyenek a neten. Tehát a Művészellátó Maglódi út-i boltjában árusítják és a honlapjukon szerepelnek a betűtípusok a Letraset termékek között. Sajnos a választék szűkös az ár húzós.
Ez itt nem a reklám helye ez egy tájékoztató egy hiány cikkről.
Köszönjük. Nem tartom reklámnak, inkább hiánypótlás.
Ugye erről van szó?
Helló! Igen ! Pénteken töltötték fel a kérésemre.
Szívesen! Örömömre szolgál ha tehetek valamit a Értetek!
Hello!
Nem tudja valaki hol kapható Densitone spray?ha lehet győr környékén vagy webshopban
üdv mindenkinek.
van egy problémám, találnom kell egy olyan termosztátot ami 10A-t tud kapcsolni mind ezt relé nélkül, egy cégnek lenne rá szüksége, és az a kikötés hogy ne relével legyen. ha valaki tud olyan oldalt vagy céget aki ilyeneket forgalmaz. akkor megköszönném.
De csak ha 70-90 C° környékén akarja használni mert abból csak olyanok vannak.
nem rosz ötlet picit utána isnézek vagy ha van valami linked akkor megköszönném.
Itt keress:Bővebben: Link
Igazad van nem írta. De azóta már igen!
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abba, hogy JQC-3FF-es relét hol lehet beszerezni? Előre is köszi.
Sziasztok!
kb 50K Ohmos fotoellenállást hol tudnék szerezni? lomexbe nem volt EBBE a kapcsolásba kéne. Másik kérdésem, hogy mekkora ellenállásunak kéne lennie fény hatására, hogy megfelelően söntölje a bemenetet? Köszönöm.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy hol találok 663.25 MHz-re tv sávszűrőt?
Helló! Szeretnék venni egy szines kamerát melyben van egy adó. Adnak hozzá egy vevőt amit a UHF sávban a TV-re lehet hangolni,valamint 2 db dugasz tápot.Ha vett Valaki 7200.-Ft-nál olcsóbban az segítsen ki egy címmel.
Kösz nagy hoho
Sziasztok!
Azt hiszem ez még a Pukás féle "kattogós" weller ami nekem is van. Lehet még kapni hozzá fűtő egységet, stb.? Kissé zilált állapotban van, de nem szívesen válnék meg tőle. Vagy 20 éve megvan.
Köszi!
Úgy érzem, kissé agyament kérdés volt. Méghogy weller alkatrészeket a wellernél keresni...
Sziasztok!
Szeretnék venni egy UNI-T UT-70A-s multimétert, keresgéltem és eddig csak a Hestoreban és a SOS-elektronikán találtam, előbbien valami iszonyat drága... Szóval a kérdésem az, hogy találkozott-e már ezzel a műszerrel valaki más budapesti boltban is? Csak az ár összehasonlítás miatt kéne.
Sziasztok!
A következő két alkatrészre lenne szükségem: Bobbin, EE10, Vertical, 8 pins - Hical Magnetics (part No.: 101) U1 LinkSwitch-II, LNK605DG, CV/CC, SO-8C - Power Integrations (part No.: LNK605DG) Azaz egy EE10-es minitrafó, és egy IC. Nem tudjátok, hogy hol tudom beszerezni (lehetőleg Bp.) :help: Ezt a kapcsit szeretném utánépíteni: áramgenerátor - LEDhez Köszi előre is!
Nem elkeseríteni akarlak, de szerintem ezeket még külföldről sem nagyon tudod beszerezni.
LNK605DG A Hical Electronics honlapja Ha nagyon kell írj nekik egy mailt hogy kik a disztribútoraik - én nem találtam senkit aki forgalmazná őket... Amúgy rengeteg LED meghajtót találsz az oldalon, nem hiszem hogy csak ez a kapcsrajz a jó...
A trafó miatt néztem ezt, mert az beszerezhetőnek tűnik.
Egyébként nekem teljesen mind1, hogy melyik kapcsi, csak fix.350mA-es outja legyen. Az igazság az, hogy miattam lehet egy sima SMPS, aztán teszek a kimenetre áramstabot (http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/4b/4b337014055d9aa86d21d632aa35d541.jpg) |
Bejelentkezés
Hirdetés |