Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Ez már megesett velem, azóta gyűlnek a dolgok, és nagyon szigorú minőség ellenőrzésen esik át a kidobandó holmi. „Viszont ha valamit kidobsz egy héten belül szükséged volna rá.”
Na ezért tudok már csak élével közlekedni a holmijaim között
Viszont már kezd túlcsordulni a memóriám, kellene valami rendszer.
Üdv!
Az új M0-n mi a sebesség korlátozás, ahol sebesség korlátozó tábla nincs?
Tarts listát, mint én a csövekről! A tranyókról Fetkről, stb nem látom értelmét, kikapok egy darabot, megnézem a katalógusát, ha megfelel, akkor beépítem, ha nem kiveszek egy másikat. Vagy egy kicsit válogatok, hátha van-e javításnál ugyanolyan.
Hát... hogy mik vannak Képzeljétek, ez egyik topikban vizsgáztattak. Bővebben: Link ht1080z fórumtárs személyében. Szerencséje, hogy jókedvemben vagyok, mert kapott volna keményebb választ is tőlem. Maga a téma tárgya is kicsit "sikamlós", de hogy így szórakozzon velem?
A csöveknek is van katalógusuk. Nem azért kéne a lista, hogy tudjam mi mire van, hanem, hogy mi hol van, s mennyi van belőle, esetleg az állapota milyen.
Ne foglalkozz vele.
Az nem javitás, hanem "sufnituning" vagy ideiglenes megoldás.
Feltűnt valakinek, hogy AkcióLaci barátunk éppen egy éves? Persze a HE-s időszámítás szerint. Van élet a HE előtt? (Az ismert viccet adaptálva)
Zoli, Gábor: Komolyabban nem is akarok, mint az az egy válaszom.
Gábor, tetszik a műhelyed! Szép kis kuckó, de van ám hangtechnika is! Látom, Te sem csak a "Szabócsaládot" hallgatod!
Sziasztok!
Van aki unatkozik? *Haverom,Joshua Rádiója minden este 23 órától szól! Akit érdekel halgassa! Aki nem ismerné,a Listen.pls filet egyszerűen meg kell nyitni a winampal!
Az nagyjából egy éves állapot...Azóta csak gyarapodott.
Családtagok úgy hívják "az anti bermuda-háromszög" itt nem el, hanem feltünnek a dolgok (főleg Videoton-dolgok). Mindkettőben igazuk van: egyre gyülik a cucc, és háromszög alaku a "sarkom". Hamarosan javul a helyzetem műhely szempontból, mert nagyobb helyre cuccolok.
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem az XP szakértők felé hogy hogyan látom én az induláskor betöltött programok listáját? Task Managerrel látok egy gyanús exe-t ami mindig indul de nem tudom mihez tartozik. Lehet ezt valahogy ellenőrizni?
Köszi szépen Üdv Kicsa
Hali!
Start menü => futtatás => begépeled: msconfig =>enter => automatikus indítás fül és itt kipipálod amire nincs szükséged...
Azt az eget
8000Hsz gratulálok! Kívánok még 8000-et Most nézem, lekéstem régebben a 3000-ről most megy a 3333-ról
Szia!
Sikerült,remélem nagy galibát nem okoztam ezzel,max visszakapcsolom. Köszi szépen Üdv Kicsa
Szia! Persze láttam a dátumot. Nem mai cikk az biztos. Csak gondoltam mielőtt írok egy kicsit utána olvasok a dolognak. Ezt dobta ki elsőnek a google... A többit már nem olvastam.
Más téma. Édesapámnak egy réz halfőző bográcsot szeretnék venni születésnapjára. Találtam több céget is akik ezzel foglalkoznak. De megkérdezem tőletek is hátha valaki tud egy közelebbi / olcsóbb helyet. Mondjuk Székesfehérvár, Dunaújváros, Érd valahol ezen környéken. Ennyit még hajlandó vagyok autózni.
Szívesen!
Más menüpont alatt ne nagyon állítgasd el a dolgokat, mert nagy galibát tud okozni! Idézet: „Fel a fejjel Magyarok, még ha kóvályog is! Lépjünk büszkén a dobogó első fokára, ha leesünk majd elkapnak!” Mondotta Kaktus Ede, alias Agárdi Gábor az ország részege egy régi paródiában. Te is ott állsz most.
Réz? Attól függően hogy mit főzöl benne mérgező is lehet (bár finom, bővebben római birodalom bukása)... Inkább vegyél zománcosat vagy ami most jött divatba inoxot (bár ettől meg Matula bácsi forog).
Szia!
Igaz nem írtam csak gondoltam, hogy halfőző bográcsról lenne szó. Így elsősorban csak és kizárólag halat főznénk benne. Gulyás bográcsa van az öregemnek. Gondoltam a zománcosra és az inox-ra is. Csak óvatosan kiszedtem belőle, hogy ő mit venne... Azt mondta csak az ára miatt nem venne réz bográcsot de szerinte az tuti! Hogya réz mérgező is lehetne azt nem tudom. Páleszt is abban főzik! Igaz ott is van "rézeleje" amit nemigen illik meginni... Bánhidi Lászlói alias Matula bácsi. m1-en nemrég adták le újra tüskevárat. közel a 30-hoz úgy néztem mint gyerek koromban.
A réz nem mérgező. Épp ellenkezőleg, elpusztítja a baktériumokat
Ha 50um-re (ha jól emlékszem) megközelítik a réz felületét elpusztulnak... Üdv! Idézet: „római birodalom bukása” Ez nem az ólom vízcsövektől és az alumínium evőeszközöktől történt? Én mintha ezt halottam volna mikor a mesterem beszélgetett...
Közvetlenül ahogy elküldtem ezt a Hsz-t eltűnt a HE.
Most jött vissza.. Valaki tudja ennek az okát?
Nagyon menő, nagyon drága, viszont savasat nem szabad benne főzni.
A doktorinfó szerint: A túlzott rézfogyasztás ritka. A fehérjéhez nem kötött réz mérgező. A hosszú időn át réztartalmú edényekkel, csövekkel vagy szelepekkel érintkező savas ételek és italok kis mennyiségű rézzel szennyeződhetnek. Már viszonylag kis mennyiségű nem kötött réz elfogyasztása is hányingert, hányást és hasmenést okozhat. Nagy mennyiségben vesekárosodást, a vizelet termelődés akadályozását, a vörösvérsejtek megrepedése miatt vérzékenységet (hemolízis) és akár halált is okozhat. Szerintem nézd meg ezt a cikket is a témában.
Alumínium akkor még nem volt... Az ólommal kapcsolatban igazad van, de nem a cső a bűnös hanem rájöttek hogy finom édes tőle a csemege ha jól emlékszem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |