Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor igazam volt (részben) nem tud bútolni az xp cdröl mert roszz a cd vagy valamit nemtalál rajta
Üdv
Pont ezaz, hogy nem találja rajta, szóval nekem is igazam volt (részben)
Alap XP vel meg se próbáld, mert nemlesz benne a chipset driver, IDE vezérlő vagy mittoménmicsoda
mizsei.robi: Szerintem nem az lessz a hiba forrása. Ha rossz akkor még a lemezt sem olvasná be, vagy állandóan hibával állna meg már a telepítés elején, hogy ezt és azt nem tudott olvasni, végzetes hiba, és a többi.
gydanee: Intengrálni kéne a Chipset driverét a windóz telepítőbe, mert úgynéz ki a dolog, hogy a saját SCSI/IDE vezérlő driverével, nem tudja kezelni az eszköszt megfelelően (atapi.sys). Erősen valószínű, hogy megoldóthat a hiba vele, mert a Chipset (és a drivere ) tartalmazza az IDE vezérlőt (is). Az nLite programmal lehet az intengrálást elvégezni, de mindezek előtt próbáld meg egy másik cd lemezzel.
Hali!
Nagyon szépen köszi! Holnap kipróbálom SP3-al, előtte egy másik SP1-el, majd utána ha nem jó, megpróbálom ezt amit javasoltál. Itt igencsak meg kellene lennie mindennek: Bővebben: Link
Jó kis laptop, nekem nx7300 -asom van, és tökéletsen kiszolgál.
Egy kérdésem lenne mindenkihez: Miért nemtudom megnyitni a freemailt, egy számítógépen sem? Mindegyiken windóz-XP-SP3 IE8 böngésző telepítve, de mozillával sem csinál semmit. Egyik gépen, abetöltésnél, a másikon syntax error, vagy félig behozzs, vagy hasonló hibajelenségek jönnek létre. Csak ennél egy webhelynél fordul elő, máshol semmi probléma nincsen.
Hali!
Használsz valamilyen "forgalomalakító" programot? Mert nekem IE alatt van ilyen gondom, ha nem tiltom le a programot.
A Cfo$peed -et használom, de ezt már évek óta. Azóta ilyen .... a fríímail, amióta szolgáltatót váltottam. Minkét esetben DSL alapú szolgáltatóm volt, ugyan azon a vonalon.
Ugyanezt használom.
Én azt szoktam, hogy amikor belépek a freemailre, akkor rákattintok, hogy forgalomalakítás letiltása. De érdekes módon a rókánál nekem nincs ilyen gondom. Ki érti ezt...
Üdv tdid!
Én is éppen most kértem egy meghívót a tanyára egy fórumtársunktól. Ő írta, hogy most egy teszt kitöltésével is be lehet kerülni. Teszt A legdurvább az, hogy én az ohm törvénnyel buktam a meghívót. Legközelebb jobban odafigyelek.
Nem adtam meg teljesen jól az IQ tesztes linket...
Így már jobb: Bővebben: Link és bal oldalt a Fejtörőnél az IQteszt-re kattintolni...
Mik vannak... itt is pont 120 jött ki Bővebben: Link
Jóreggelt minden kávéfüggő álamtlanságban és felborult biológiai órájú fórumozónak. Jelen eseteben ez rám majdnem mind igaz, kivéve a kávé.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van itton egy kisebb helyihálózatom. Az lenne a kérdésem, hogy egy távoli számítógépet hogyan tudok biztonságosan bekapcsolni a hálózatba? Egy pár gigányi adatot kéne csak áttranszportálni.
Az enyém 132 lett, úgy, hogy közben dolgoznom is kellett...
Nekem elég érdekes eredmény jött ki főleg a percek tekintetében. Ugyanis nekem 20832872 perc alatt sikerült megoldanom a progi szerint azaz 39 év alatt.
Nekem is 49/60 ra sikerült azonban az IQhoz 160at írt.
Na hallod! 39 év alatt simán meg lehet oldani 160-as IQ-val!
Akkor én jól le vagyok maradva
Idézet: „IQTESZT A tesztet 20832997 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 31 sikerült helyesen megoldanod. Az IQ-d értéke 122 pont.” De nem értem azokat a feladatokat hogy x hez úgy viszonyul mint ehhez meg ahhoz.. Ennek mi értelme?
Képzeld el, hogy a falevél az ághoz milyen viszonyban van. Nos, ugyan ilyen a viszonya a karnak és a kézfejnek is, pl. Vagy a tej és a pohár ugyan olyan, mint mondjuk a láb és a cipő. A tej a pohárban van, a láb a cipőben. A falevél az ágból nő ki, a kézfej a karból. Így értsd.
Ezt értem, úgy látszik félre értettük egymást.
Én arra gondolok ahol vannak a formák (négyszög háromszög kör stb). Van felül 3 aztán valami hasonlóságot, vagy mit kell találni..
Hát pedig az tisztán logika. Vastag körben vékony kör vékony körben ...
Vastag kör! Nyilván nem négyszög, háromszög, vékony kör, stb.
Akkor lehet hogy én figyelek másfelé.
Mostanában nagyon sok jó dolog történik. Holnap lesz egy találkám és kapok valamit aminek nagyon örülök. Már alig várom. Feltételezem ez vonja el a figyelmemet...
Márpedig az IQ tesztet csak úgy lehet hitelesen elvégezni, ha nem figyel közben másfelé az ember.
Ezt tudom, de nem tudok arra a dologra nem gondolni
Hát milyen lesz az elalvás, magamat ismervén 1-2 óra forgolódás után beállok standby ba Aztán már 6-7 órakor csörög a belő óra Én ilyen vagyok
Kitöltöttem a tesztet hibátlanul ...
Tudásom amit a technikumban adtak, meg amit Tőletek kaptam . Köszi Nektek !
Nem is tudtam hogy Obama is OFF-ol
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |