Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   638 / 3610
(#) Moderátor hozzászólása hadnagyakos hozzászólására (») Aug 11, 2009

Ejnye no!
(#) zoly15 válasza (») Aug 11, 2009 /

Privátban írtam neki, mert nem szeretnék ott alul feltűnni
(#) hadnagyakos válasza (») Aug 11, 2009 /

Bocsánat, elnézést kérek, hogy nem ide valót írtam.
(#) mammut hozzászólása Aug 11, 2009 /

Ez a topic ugye abszolút elktro mentes?!
Szeretnék kicsit angolban segítséget kérni!

Rendeltem cuccokat HongKong-ból ehhez a termékhez , bővebben kijelzőket, most pedig előre össze szeretnék rakni egy ilyen kijelző hajtást.
Az adatlapban benne van a schematika meg szoftver is, de a rajzon nem tudok elmenni, meg nincsenek rajta a passzív alkatrészek, így bepróbálkozok, hátha segítenek.
El akarom nekik küldeni a következő üzit, csak véleményeket, vagy javító segítségeket szeretnék kérni a nálam angolul jobban értő fórumtársaktól:

Welcome!
Amazing Product!
I would need larger resolution picture the printed circuit board or detailed schematic.
Sorry, with circuit drawing in the documentation their no fare.

Nem tudom mit fognak szólni hozzá, de egy próbát megérne!
Remélem azért jót derülnek az angol zsenik a fogalmazáson, én sajnos csak fordítani tudok, azt is jóformán csak műszaki angolból....
(#) mizsei.robi válasza mammut hozzászólására (») Aug 11, 2009 / 1

Ez a jó(az én angoltudásommal):
Welcome!
This is an amazing product!
I would need larger resolution picture for the printed circuit board or detailed schematic.Sorry, with this circuit drawing in the documentation i cannot make it.
Thank you!
(#) mammut hozzászólása Aug 11, 2009 /

Jajj a végéről lemaradt:
Thanks too ahead!

END

Hát igen sokkal jobb a te angolod, nem igazán értek a ragozáshoz..
(#) mammut válasza mizsei.robi hozzászólására (») Aug 11, 2009 /

Na ezt elsütöm nekik, majd kb. hajnali 2-4 óra között fognak válaszolni, legalábbis olyankor küldtek idáig elektronikus leveleket.
Köszönöm a segítséget!
(#) _ampervadasz_ válasza gydanee hozzászólására (») Aug 11, 2009 /

Itt a drivered: Intel 8256 GT [OFF] Kettints rá a letöltésre, majd alul add meg az email címed, és elküldi a linket rá.
(#) gydanee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 11, 2009 /

Köszi, közben én is rátaláltam erre a linkre, fel is regisztráltam, de még semmit nem küldött...

Lehet a spam listára került. Nézted ott? Nagyritkán még az is előfordulhat, hogy "visszapattan" a mail, próbáld meg újra, hátha sikerül így.
(#) gydanee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 11, 2009 /

Kipróbáltam Gmailen, és Freemailen is, és semmi.

Erre rájöttem én is sajnos.
(#) scooby_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

1 óra 41 perc!
Mindenki eltűnt?
(#) sound.man válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Nem... Az éjjeli baglyok még itt vannak.
(#) _ampervadasz_ válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Neem én sem tüntem el. Csak éppen felfedeztem az nLite program ragyogó tulajdonságait. Máris lenne egy kérdésem.

Az a helyzet, hogy az nLite programmal lehetőség van a driver intengrációra, és lepusztításra a telepítő készletből. Most az a helyzet, hogy a fölösleges telepítőfájlok nem akarom, hogy a rendszerbe belekerüljön. Tehát a kérdésem az, hogy a lehető összes meghajtó programot kitörlöm a telepő készletből, és egy drivermentő programmal lementem a drivereket, a windózét is, amit a rendszerhez használ, és ezeket intengrálom a telepítőkészletbe, így akkor csak a szükséges fájlok lesznek tárolva / betöltve / feltelepítve.
megjegyzés: minden eszközt felcsatlakoztattam, feltelepítettem, ami csak létezik.

Ezzel a programmal teljesen önálló felügyelet mentes telepítő lemezt akarok létrehozni, előre definiált beállításokkal stb. Egyedül csak itt vagyok fenn akadva.
A Ghostolás nekem nem jön be, nem szeretek egy 20GB -os image fált tárolni sehol, ez a módszer praktikusabb, és az történik amit én akarok!
na persze a kékhalált nemtudtam kitörölni a telepítő készletből
Próbaképpen az AHCI drivert is beleintengráltam, még semmilyen módosítást nem eszközöltem, csak lecsupaszítottam a szolgáltatás tárát, hogy kicsi legyen a telepető, hogy gyorsan kitudjam irni, és kiprobáljam mit alkolttam. Látja a telepítő RAID / AHCI módban is.
Ja...... ..és jóreggelt mindenkinek!
(#) scooby_ válasza sound.man hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Én is itt voltam ám egész este!
Az éjjeli bagjok vadásznak is
Úgyhogy vadásztam...kajára
Ampi!
Köszi!
Háát Mi a Vista kékhalál verziója? ASTALA VISTA!

Ez jó volt. Astala VIsta.

Viszont nekem most a böngészőm értetlenkedik. Nemtudom hogy mi a fene történt vele, de egyszerűen bármilyen ürlapot kitöltök és azt mondom neki, hogy bejelentkezés/küldés, olyan mintha F5 -öt nyomtam volna neki. Pl. itt is. Beirom az usert, és a pass -t, rányomok a bejelentkezésre, és nem csinál semmit, csak újból tölti az oldalt. Legalább is ezt látom szemmel, és hogy valójában mi történik arról fogalmam mincsen. Persze ha rosszul irom le a jelszót, vagy az felhasználónevet, akkor rinyál, hogy nemjó. Mi lehet ez? Nem frissítettem semmit, nem állítottam el semmit, csak szokás szerint böködtem a netet.
(#) mark.budai válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Mostmár tényleg átírom a Vista-ban a kékhalált!
Csak erre a hülye telepítősére újra megcsinálni...
Egyszer fel kell telepíteni rendesen, majd a programjával becsomagolni, és utána újra telepíteni, hogy jó-e...

Már rájöttem mi szívat itt! A kerio beállításainál található egy olyan jelölő négyzet (-ek), hogy idegen sütik,- állandó sütik,- ideiglenes sütik szűrése. Ez alatt foglamam nincsen, hogy mit ért hogy ténylegesen mit szűr le, lehet a tojást vagy lisztet nem tudom, de kivettem az állandó, és ideiglenes sütiknél a jelölést, okéztam és máris jó lett. Majdnem felrobbantam az idegtől, már össze vissza uninstalláltam/instaláltam mindent, és utólag kiderül, a nagy semmiért.
(#) zoly15 válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Én akkor már nagyban aludtam
(#) scooby_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Áááá
Ez vicces!
Letiltja a sütiket,azt nem enged be HE-re
Ez poéén!
Én meg 2x szedtem szét a magnómat mer vacakolt a felvétel
Most veszem át a mulatós zenéket..hogy minek? Én sem tudom
Dolby B szűrésű felvétellel,és normális lejátszással,tisztábban hallatszódnak a cintányérok,azt sem tudom miért...
(#) scooby_ válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Az te vagy
Éjjeli bagjok nem alszanak!
Illetve én egész este fennvoltam!
(#) mark.budai válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Pedig lassan szeptember lesz!
(#) Szárnyas válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Szia!
Nem tudom jól értem-e a problémádat, hogy csak az AHCI drivert akarod integrálni a telepítőbe az nLite mellőzésével. He erre gondoltál akkor itt találsz rá megoldást: Bővebben: Link Viszont ez a leírás egy angol nyelvű leírás szerint készülhetett és így pár dolgon módosítani kell még a WINNT.SIF file-on, de ezen az oldalon található leírás alapján meg tudod ezt tenni (Informatika/Unattended telepítés menü).
Én ezzel a módszerrel integráltam legutóbb a XP-be a szükséges drivereket, én sem szeretem, ha sok egyéb felesleges file-t telepít még az nLite.
(#) scooby_ válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Ne is mondd! :no:
(#) Szárnyas válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Ha rám hallgatsz, lecseréled a Kerio-t más tűzfalra. Évekig használtam én is, de nagyon sok rejtélyes hiba forrása volt amire sokszor csak utólag jöttem rá. Egyébként ha jól emlékszem a Kerio-nál a Webszűrés beállításoknál a Kivételek közé kell felvenni az olyan weboldalak url-jét, amelyeknél gond szokott lenni.
Én most a Comodo-t használom tűzfalnak és teljesen meg vagyok vele elégedve, semmi olyan problémát nem fedeztem fel eddig ami a Kerio-nál előfordult. Ráadásul ingyenes és van hozzá magyarítás is. Nem mellesleg a különböző tűzfal teszteken a legjobbak közt szokott szerepelni a fizetős tűzfalak mellett, szemben a Kerio-val ami nagyon rosszul szokott teljesíteni ezeken a teszteken.
(#) scooby_ válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 12, 2009 /

Amúgy,miért van az oldalon az,hogy egy csomó kép 0Kb-os és nem nyitja meg?
Tán a karbantartás miatt?
(#) Moderátor hozzászólása scooby_ hozzászólására (») Aug 12, 2009

Címsorban:
Idézet:
„Adatbázis karbantartás! Átmenetileg belassulhatunk...”

Valószínű azért, mert karban tartják a rendszert. Nincsenek a képek törölve, csak valószínűleg az a része van karbantartva amit a fórummotor nem tud ellenörizni / megynitni.
(#) scooby_ válasza (») Aug 12, 2009 /

Szia!
Észre vettem
Csak nem gondoltam volna hogy ez miatt
Következő: »»   638 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem