Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Megpróbálhatnál rendesebben írni, a következő, hasonlóan igénytelen hozzászólás után nem csak az oldal lehet majd furcsa, de a színe is.
Szerk: a netikett szerint a nagybetűs írás kiabálást jelent, amit megint csak nem szeretünk.
Mekkora parasztok vannak még mindig. Hihhetetlen. Itt-ott csak átcsúsznak a rostán.
Rosszul hangzik a véres valóság. Uff..
Á, csak a kedves hópihés suchabela játszik (szott) új nicknéven.
az értelem ismét sziporkázni látszik, olykor fel fel tűnik , mint valami hullócsillag, de aztán tovaszáll, és eltünik az örök sötétségben.
Sziasztok!
Én a "Még sok idő van..." pontra tettem le a voksom.Mostanra eldőlt,hogy el tudok menni. István
Az adatlapot kitöltötted?
Norbertó mesterrel múltkor lefektettük a konkrét program tervet, új űrlap lesz nemsokára. Folyamatban. Senki ne töltögessen már semmit.
Értettem, akkor máris kitöltöm. A kávémat. Meg az időt addig.
Nagyon remélem sikerül a találkozó, ha nem sikerülne akkor csatlakozni kellene a rádióamatőr találkozókhoz és egy két év múlva egy össznépi HE találkozót lehetne szervezni mikor már a környékbeli HE tagok ismerik egymást. Az egri találkozó 2009 es képei:Bővebben: Link Ez sem két perc alatt lett ekkora találkozó, évek teltek el még igazán nagy lett, sajnos a válság miatt kevesen voltak, HE tag varttina volt csak akit ismertem. Javaslat csak majd eldönti az élet működőképes lenne-e így. Javaslat hogy az országos HE találkozó szeptember közepe felé legyen, oka hogy akkora vége a rádióamatőr találkozóknak. Én örülnék a legjobban ha a HE találkozó sikerülne, sajnos ott nem tudok lenni anyagi okok miatt.
HE találkozó, konkrét program, konkrét jelentkezés, véglegesített infók!
A teljes program itt olvasható, végén pedig a mostmár tényleges jelentkezési lap: Bővebben: Link
Kitöltöttem. Kár hogy a lap tetején lévő piros felirat szerint csak 1104 nap múlva lesz.
Kicsit pár évvel el van mászva a számítógéped.
Sikeresen átutaltam az összeget.
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valahol meglehetne nézni, hogy a "vonzáskörzetemből" ki jelentkezett, mert szivesen felvenném vele a kapcsolatot az együtt utazás miatt. T.i. még mindíg keresem azt a kollegát akihez betársulhatnék Székesfehérvár, esetleg Csákvár irányából.
Igazad van, mindig elfelejtem, hogy egy alkatrész program miatt időnként vissza vagyok dátumozva. De miért nem a szerverről veszi a dátumot az talán nincs? A belépti díjat átutaltam, ha mégsem tudnék menni tekintsétek támogatásnak.
PÜ, vagy fórummail nem mehetne mindenkinek a találkozó hírével?
A Bókay-kertben van egyébként strand is. (Csak úgy megjegyeztem.)
Kitöltöttem a jelentkezési lapot, de nem tudtam beleírni, hogy a párommal együtt megyek..
Lehetne valami olyasmit adni a jelentkezési laphoz, hogy írj valamit a találkozóra eljutás tervezett módjáról, és ez látható lenne azután mindenki számára? Pl. én beírnám, hogy röszkei határátkelőtől 5-ös úton mennék autóval, és akkor ha valaki van, aki erről a környékről jönne, és látja, hogy én így mennék, akkor megbeszélnénk, hogy valahol találkoznánk, és mennénk együtt.
Jogos. De szerintem tölts ki még egy lapot a párodnak.
Ez felmerült anno és folyamatban is a kivitelezése.
Ja és nem csak +36-al kezdődő telefonszámok léteznek
Tudom, de az egy példa. Elkerülve a hatmillió féle beírási formát és a későbbi szenvedést.
Elutaltam a pénzt!
Az utazási mód megadásánál sajnos nem tudtam, mi lenne az igazán megfelelő... Elsődlegesen egyedül megyek vonattal Soltvadkertről közvetlenül Pestre. De! Ha valaki fel tud venni a kecskeméti vonat pályaudvaron, akkor 7:10 körül ott tudok lenni, busszal mennék oda. Viszont, ha valaki megy a Soltvadkert- Kecskemét útvonalon, és fel tud venni, akkor oda (is) beszállnék! Szóval teccikérteni, ugye?! Természetesen az utazási költségből kivenném a részem! :yes: Ha valaki tud segíteni, kérem jelezze privátban!
Helló.Két kérdésem lenne
1.Hány évesnek kell lenem,hogy elmehessek mert én novemberbe leszek 14 most leszek nyolcadikos. 2.Ha mehetek akkor Egerben lesz-e valaki a vasútállomáson.Itt lakom Eger mellett Tófaluban(Kb.40KM) akkor elmennék busszal Egerbe onnan meg a vasútállomásra. Szóval mehetek-e vagy csak zavaró tényező leszek? Mert itthonról elengednek Pesten meg unokatesómék laknak (ha valami baj történne,oda mehetek).
Én azt mondom, hogy ez egy olyan rendezvény lesz, amire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint egy általános társasjátékra. Mégpedig, hogy 9-től 99 éves korig lehet jönni
Én legalábbis ezen a véleményen vagyok. Baj meg maximum akkor érhet, ha túl sokat eszel a bográcsos kajákból, mert esetleg annyira ízlik
Én 101 éves vagyok akkor nem is mehetek? :rinya:
Úgy gondolom, 100 éves kor fölött ingyenes a belépés...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |