Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Többszólamu autóriasztó

Témaindító: JIPPY, idő: Aug 15, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) JIPPY hozzászólása Aug 15, 2009 /

Helló azt szeretném megtudni hogy hogyan tudom a többszólamú autóriasztóban beállítani azt a szólamot amelyiket akarom.Itt gondolom a váltás a kondenzátor méretétől függ de nekem csak a 3.szólam kellene ezt egy külön gombra szeretném kötni.

Esetleg ha valaki megtudná mondani hogy hova kössem be a gombot az jólenne
(#) tiggersoft válasza JIPPY hozzászólására (») Aug 15, 2009 /

Szia
Jó lenne tudni a riasztó tipusát,vagy egy kapcs.rajz.

Esetleg egy fénykép vagy az ic típusa is megfelelne?mert kapcs.rajz nincsen de szerintem nem is szükséges hozzá mert ha megvan a fénykép akkor aból aki tudja mitcsinál az már kitudja következtetni

Az sem lenne rossz.

Az ic GE6061
(#) kobold válasza JIPPY hozzászólására (») Aug 15, 2009 /

Az adatlapja itt található.
Az idődiagramját elnézve, szerintem nem választható a 3. hangjel a kezdésnek, mindig elölről kezdi... Ezen te csak annyit tudsz állítani, hogy a szirénázást gyengébb hangú "ciripeléssel" kezdje vagy sem (ha a 8. lábát tápra kötöd, ciripel).

Avéleményem ugyan az mint Koboldé. Azzal kiegészitve, hogy túl bonyolult lenne megoldani( pontos idözitések ,némitás , reset )és igy is csak 1/6t ideig szólna a 3. hangod.A fennmaradó 5/6t idő pedig csend.

de én nem elnémítani szeretném a többit hanem a 3.az vezérelni tehát ameddig nyomva marad a gomb addig csak az szól
tehát macerás lenne?

De az éppen játszott hang sajnos nekem nemjó mert mindíg előlről kezdődik

De a hangokat nem az ic vezérli?tehát elindul a dallam tölt a kondi jön a következő gondolom a köveztkező lábán az ic nek tehát ha megtudom mejik lábán lenne a 3.dallam akk azt tudnám vezérelni külön nem??
(#) tiggersoft válasza JIPPY hozzászólására (») Aug 15, 2009 / 4

Nincs külön dallamokhoz tartozó lába! Minden a csipben történik.

Okés! rendben Köszönöm

Sajnálom, hogy igazából nem oldódott meg a problémád de azért a pontot köszönöm.

Én is de nemprobléma csak érdekesség lett volna a mentőautóhang a verdán de marha bőgés effekt kapcs.rajzot is elfogadok
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem