Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Köszi!
Hát nem a varrás a "szakterületem", mondjuk úgy, hogy ki akartam próbálni magam. A Hobby kategóriába belefér, messziről nézve nem olyan rémes.
http://images.netbag.hu/20081116/13182274655.gif[Link][/url]
Utalás ment! Ott leszek! Telefont kéretik hosszan és/vagy többször csengetni!
Csak érdeklődés szinten:
Megy valaki Miskolcról? Illetve: Még az jutott az eszembe, hogy a gitártorzítós/effect/... -topikosokkal, zenélgethetnénk egy jót kötetlen stílusban, ha már úgy is adott lenne egy két kütyü, amit kipróbálhatnánk, illetve bemutatnánk. De azt hiszem ez az idén már nekem nem jön össze... (Nem olvastam vissza, de eddig nem látam ilyen ötletet) Sok sikert a találkozóhoz!
Már hogyne lenne kíváncsi senki se. Csak olyan messzi van az a föld, hogy heted-hét országból még nem ért el idáig a híre.
Hülyeséget félre téve, jössz Te is "előkészíteni", ill. főzni?
Én nagyon kíváncsi lennék. Ezért még mindíg keresem azokat a fórumozó kollégákat, akik Székesfehérvár közeléből- vagy annak érintésével- mennének a találkozóra. Benzin és egyéb költségbe beszállnék!
Én Csabrendekről mennék, Veszprém várpalota fehérvár érintésével, vagy egyenesen német országból Pestre, már ha időben érek haza, de ez kedden ki fog derülni.
Nálam elvileg 3szabad hely lesz. Nagyon szeretnék ott lenni, de még semmi se biztos sajnos, német gyárlátogatás lesz amire már lassan egy éve készülök. Üdv: Zoltán
Hali!
Csabrendek és Veszprém között milyen útvonalon jössz? A 8-ason mennél vagy Tapolca felé? Én is ezen a vonalon mennék csak vonattal, de ha jössz akkor lehet betársulnék én is. Üdv.
Hello
Az nekem gyakorlatilag mindegy, 1-2 km csak az eltérés. Ha úgy van mehetek Tapolca felé is. De azt hangsúlyozom hogy még nem 100-as hogy megyek, kedden tudok 100% biztosat mondani. Üdv: Zoltán
Helló mindenki.Újra megkérdezem hogy megy e valaki Egerből vonattal mert én onnan indulnék.Vagy elvinne-e valaki engem kocsival tófaluból vagy Egerből?
Olvastam a hírt és ott az van hogy:
10.00 Vidékről érkezők tervezett legkésőbbi megérkezése (*erről később bővebben) Ez azt jelenti hogy délbe be sem engedtek? Csak mert mi akik évente 1-2x jutunk csak fel pestre, azért elmegyünk jónéhány helyre venni ezt-azt, (amit nem viszek magammal a találkozóra hanem beadom csomagmegörzőbe), így igaz a főzésben nem, de mindem másban ugyan úgy tudunk segíteni. Vagy bemegyünk 10-re, kapunk valami karszalagot, aztán 12-re visszajövünk. (csak mert 12-kor zának általában a boltok szombaton)
Persze be lehet menni bármikor. Az arra vonatkozik (mint később írtuk is) hogy a csoportos megérkezésnél ez az időpont.
Kedves Zoz11!
Amennyiben összejön, szeretnék betársulni Vicsys mellé, Székesfehérváron engem is fel tudnátok venni. Természetesen a benzinköltségbe én is beszállok. Csak az odaút érdekel, visszafelé már Sopronba megyek.
Ja értem, bevallom nem nagyon olvastam el azt az 1 hétnyi írást csak átfutottam, de akkor oké
Lehet már a jelenlegi részvételi létszámot tudni?
Csak kíváncsiságból.
39 jelentkezési lap, ebből 25 nyomta a TUTI-ra a gombot.
Aha. Köszi! Az a tuti ha befizette már a belépőt.
Nem feltétlen... én is már befizettem, de pont aznap is költözködünk... próbálok majd ellógni.
Sziasztok!
Mivel egyedül képviselem magam, ezért öt(5) főt el tudok vinni a találkozóra. Újpest és környéke. De ha lesz egy "csoport" valamelyik PU-n (Bp), akkor elmegyek értük.
Hali!
Én még nem töltöttem ki az új jelentkezést, de tuti hogy megyek. (csak most nem otthonról vagyok, így nem tudom, de holnap kitöltöm) Komáromból fogok indulni autóval, ha valakit érint írjon.
Hadd adjak egy tippet: leteszed az aktuális kartondobozt, majd azt mondod, "Mindjárt jövök."
Topi, illetve a szervezőcsapat!
Arról lehetne kérni visszajelzést, ha az átutalt pénz megérkezik? Tudom, hogy maximum 3 munkanap az átfutási idő, de jobb lenne biztosra tudni, hogy amit küldök/ küldünk, az meg is érkezik! :yes:
Holnap reggel kapom kézhez a napi utalási listát. Akkor jelzem mindenkinek privátban!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |