Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   24 / 199
(#) zolee1209 válasza Topi hozzászólására (») Aug 16, 2009 /

Rendben, köszönjük! :kalap:
(#) zoz11 hozzászólása Aug 16, 2009 /

Sziasztok

Eldőlt a sorsom.

100% hogy ott leszek, már jelentkezési lapot kitöltöttem, meg utaltam a pénzt is.

Viszont sajnos nem tudok magammal senkit se vinni, mert jön velem a család is, és míg én ott leszek addig ők meg elmennek másfelé.

Azt hol lehet megnézni hogy eddig kik mondták biztosra, vagy van ilyen opció ?

Üdv: Zoltán
(#) vicsys válasza zoz11 hozzászólására (») Aug 16, 2009 /

Szia
Ha jól tudom, deguss meg én jelentkeztünk...
De kár! Hogy hogyan fogok eljutni..?? :wow3:
(#) deguss válasza vicsys hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Zoz11!
Sajnálom, illetve köszönjük a visszajelzést.

Vic! Egy kis vonatozás? Aztán a Déliből a Bókay kertig meg valami BKV-vel?
(#) pici válasza deguss hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Pár kérdés:
Az egész Bókay Kert zártkörű lesz, vagy osztozunk a napközisekkel?
Esetleges bemutatókhoz/börze lesz-e asztal, vagy ha tudunk vigyünk?
Töltelék lesz a palacsintához, vagy vigyünk?

Deguss,Vicsys én a Délitől indulok, van még hely, ha az indulási idő megfelelő.
(#) Topi hozzászólása Aug 17, 2009 /

Egyszerűbb mint a privát. Akik eddig befizették:

Zolika60
Vicsys
MPi-c
spikk (+4000 Ft, köszönjük)
zolee1209
szamóca
Bákabácsi
MolnarG
köbzoli

A bank listába amit kaptam, a legutolsó értéknap 14-e. Az azóta érkezettekről kivonatot még nem kaptam.
(#) Topi válasza pici hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Eddig:
29 biztos
9 nagyon valószínű
4 talán

Nagyjából olyan ~40-en leszünk, jelenlegi állás szerint. Valószínű, hogy beszerzünk egy 50-100-as csomag kis papír karszalagot.

A park nyílt, de tudtommal azon a részen mi leszünk csak. De erről Norberto tud bővebben infót adni.

Palacsinta töltelékről igyekszünk gondoskodni, de bárki hozhat bármilyet. Nem baj ha van másféle íz is mint amit mi viszünk
(#) MolnarG válasza deguss hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

zoz11 tényleg kár!

vicsys, deguss!
Mindenképpen Balaton-parton akartok/tudtok jönni? Mert egy kicsit hosszú úgy az út. Én Veszprémből indulnék.

Topi!
Van lehetőség a helyszínen jegy váltásra? Gondolom olyan nem lesz azért, hogy
Idézet:
„valaki már nem fér be”
.
(#) SzervízMacska hozzászólása Aug 17, 2009 /

Én is megyek mindenképpen, de az utolsó bankszámlám is befuccsolt. Remélem, nyílik mód a helyszíni fizetésre.
(#) vicsys válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Nagyon jó hír! Ha tudnál Székesfehérvár felé jönni, akkor szerintem mindketten bekéretőznénk hozzád! Természetesen a benzin/etc... költségek is harmadolódnak. Megoldható ugye?
Gondolom a 8-son jönnél végig...?
(#) MolnarG válasza vicsys hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Húú kicsit félreértettél... bocs ha nem volt egyértelmű, de én is vonattal megyek .
(#) vicsys válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Uhh. Bocsi. Azt hittem kocsival...
De most komolyan. Senki nem jön kocsival Szombathely-Ajka-Veszprém-Székesfehérvár irányából?
(#) Békabácsi válasza Topi hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Sziasztok!

Egyszerűbb, ha itt kérdezem meg...

Beikszeltem, hogy szívesen mennék előkészítőbe. Mikorra? Hova (már kerten belül)? Vagy máshová? Hozni, vinni valamit/kit? Kit keressek? Meg ilyenek...

Mivel Szentendréről jövök kocsival, így kihagytam magam a "kit vigyek"-témából.

Szóval?

Üdv:

BB
(#) Gafly válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Utalással nekem is gondjaim vannak. Vagy majd helyben fizetek, vagy odaadom valakinek személyesen aki tud utalni
Főzni akkor nem kell? Ha valaki jelentkezik pakolni, stb. azt megkeresi valaki?
(#) Topi hozzászólása Aug 17, 2009 /

Helyszínen is ugyan úgy lehet "belépő jegyet" váltani!
(#) bbb válasza bbb hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Nos eldőlt a dolog, gólyatáborban leszek (szeniorként ) Szolnokon, így engem nélkülöznötök kell.
Aki megy, annak jó szórakozást és élménydús találkozót kívánok!
(#) Frankye válasza bbb hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Köszönjük, és sajnálom, hogy nem leszel ott.
Szamócával értekeztem, és abban maradtunk, hogy vagy otthonról hozom én, vagy KöKi (Kőbánya-Kispest) veszem fel. Ergo, 3 hely még "kiadó" a Maglód - Gyömrő - Monor - Monori erdő - 4-es út - KöKi - Bókay-kert útvonalon az autómban, amennyiben nem fél mellém beülni a jelentkező.
(A pénzt ma utaltam).
A segítségemre (fizikai) természetesen számíthattok, a főzésbe nem szállnék be (többek örömére; a párom erősen lebeszélt róla). Tűzifa-hasogatásban, cipelésben viszont jó vagyok!
(#) Gafly válasza Frankye hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Akkor mit kell/lehet segiteni? Kell/lehet valamit vinni (pl. fa)? Majd valaki szól/küld levelet, vagy?
(#) zolee1209 hozzászólása Aug 17, 2009 /

Mivel felkerült szóba a pakolás menete...
Eredetileg úgy volt, hogy egyedül megyek, így korán ott tudok lenni, így az előkészületekben való segítséget bejelöltem. Azóta potyo írt nekem, hogy el tud vinni Kecskemétről. Konkrét időpontot még nem beszéltünk meg, mikor indulunk tovább, így ha véletlenül lemaradok erről, akkor előre is bocsánatot kérek! Ha időben ott leszünk, akkor természetesen segítek, amiben tudok! :yes:
(#) potyo válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Épp most írtam egy másik tagnak, hogy én hogyan terveztem az indulást. Miután ő válaszol, akkor tudok konkrétabb időpontot is mondani. Te mit is írtál, hogy mikor érsz Kecskemétre? (véletlenül kitöröltem azt az üzenetedet)
(#) zolee1209 válasza potyo hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Az online buszmenetrend szerint az első busz, ami beér Kecskemétre, 6:10-kor indul és 7:10-re ér be a Noszlopy- parkba... De legyen +/- 10 perc, vagyis 7:00 és 7:20 között bármikor beérhetek, (bár inkább az utóbbi felé hajlok ). A következő busz csak délre ér fel! Ez a két lehetőségem van, de az utóbbit nem szeretném igénybe venni, gondolom Te/Ti sem! De ahogy írtam is, ha kell, akkor várok! :yes:
(#) potyo válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Én úgy tervezem, hogy kezdésre oda kellene érni, tehát az a 7:10 környéke épp jó is lenne. Csak hogy ebből pontosan mikorra lesz odaérés, azt nem lehet előre megmondani, de talán szombaton nem lesznek sokan a röszkei határátkelőn.
(#) KTobi válasza potyo hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Tompánál eddig sose volt említésre való sor. Egy alternatíva, ha más nincs. Többit majd jelentem privátban.
(#) potyo válasza KTobi hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Lehet, nem lenne hülyeség eleve Tompa felé menni, mert úgy csak kb. 10km-el hosszabb az út, viszont Soltvadkerten keresztül menne, és zolee1209 pedig soltvadkerti.
(#) zolee1209 válasza potyo hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Akkor gondolom Kiskunhalason keresztül jöttök... Lehet arról az útvonalról is jönne valaki?
(#) KTobi válasza KTobi hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Megyek a találkozóra. Frankye már úgyis hiányolt
potyoval egyeztetek majd még a felérkezés időpontjáról, és akkor küldöm a jelentkezési lapot. A pénz helyszínt fizetném ki, egyszerűbb, mint utalnom.
Ottlétem 99,9%os.

[OFF]deguss találj ki pár jó fejtörőt a találkozóra
(#) deguss válasza KTobi hozzászólására (») Aug 17, 2009 /

Szia Tóbi!

Nagyon örülök, hogy mégis eljössz!
Én is elvonatozok a Nagykanizsáról a Délibe menő vonattal, és Pici fórumtárs felajánlásával eljutok a Bókay kertbe is. Hazaúton meg társulok a Keletiből indulókhoz.
Minden jót szombatig, most már nem kerülök gép elé, de kitalálok valami matematikai fejtörőt még.
(#) Topi hozzászólása Aug 18, 2009 /

Újabb listát kaptam.

Előző listához + nevek:
Szetya
Deguss
Oldman
Sebi
Zoz11
Webinas (+ 10 000 Ft, köszönjük)
(#) paul64 hozzászólása Aug 18, 2009 /

Sziasztok,

Az utóbbi időben nem tudtam követni az eseményeket, de ha szükséges be tudok segíteni az előkészítésbe. A belépőt és a régebben felajánlott hozzájárulásomat a helyszínen rendezném. Egyeztetnünk kellene, mert a bevásárlásban is be tudnék segíteni, míg a többiek a helyszín előkészítésén foglalatoskodnak. Autó van és két hipermarket is a közelben.
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 18, 2009 /

Én is megyek, csak nem tudni, milyen útvonalon. Addig nem töltöm ki a lapot. Melyik az a legkésőbbi időpont, amikor be lehet küldeni? A pénzt a helyszínen fizetném. Palacsintasütőt viszek.
Következő: »»   24 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem